طرز تهیه املت قارچ و گوجهفرنگی؛ سریع و آسان
اگر به منوی رستورانها یا قهوهخانهها نگاهی بیندازید، حتماً چند نوع املت را در آن میبینید. این غذای خوشمزه که برای همه وعدهها مناسب است، معمولاً با مواد اولیه در دسترس و ساده طبخ میشود. با پخت یک املت بینظیر همراه ما باشید.
وبسایت فرارو: املت یکی از غذاهای ساده، خوشمزه و بسیار محبوب در بین ما ایرانی هاست که برای تمام وعدههای غذا در طول شبانهروز مناسب است و این روزها در منوی قهوهخانهها و رستورانها هم جایگاه ویژهای دارد. املت در عین حال که غذای سادهای است و مواد اولیه آن معمولاً در خانه همه پیدا میشود، نکات و فوت و فنهای زیادی دارد. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا با طرز تهیه و نکات طلایی جهت خوشمزه شدن املت آشنا شوید.
مواد لازم
- گوجه فرنگی سفت: ۴ عدد
- تخممرغ به دمای محیط رسیده: ۴ تا ۵ عدد
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- قارچ اسلایس شده: ۱ پیمانه
- فلفل دلمهای متوسط: ۴/۱ عدد
- لیمو ترش تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- سیر تازه: ۲ حبه
- پیازچه: ۴ عدد
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری تازه: ۲ قاشق غذاخوری
- شنبلیله تازه: ۱ قاشق غذاخوری
- فلفل قرمز تند: به میزان دلخواه
- آویشن: ۲/۱ قاشق چایخوری
- پاپریکا: ۲/۱ قاشق چایخوری
- زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: به میزان لازم
- فلفل سیاه: به میزان لازم
- نمک: به میزان لازم
- قارچ: یک بسته
طرز تهیه
۱. فلفل دلمهها را کاملاً ریز خرد کنید و کنار بگذارید. در مرحله بعد پوست گوجهها را بگیرید و به صورت حبه قندی برش بزنید. سپس پیازچهها را خرد کنید.
۲. تابه را روی شعله مناسب قرار دهید. وقتی جسم تابه گرم شد، کره + روغن مایع را داخل آن بریزید (به این نکته توجه داشته باشید که املت برای خوشمزهتر شدن باید نسبتاً پر روغن باشد) اجازه بدهید روغن کاملاً داغ شود. فقط حواستان باشد نسوزد. بعد فلفل سیاه را به روغن داغ شده اضافه کنید. سپس گوجهفرنگی + شنبلیله خرد شده را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید با حرارت متوسط روی شعله بماند تا آب گوجهها کشیده شود.
۳. قارچها را به صورت ورقهای خرد کنید. سپس با کمی کره تفت بدهید. وقتی گوجه به روغن افتاد، قارچ تفت داده شده + سیر رنده شده + پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید. سپس پاپریکا + آویشن + زردچوبه + فلفل دلمهای + جعفری خرد شده را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا ادویهها به خردشان بروند. نمک را هم اضافه کنید. بعد ۱ قاشق غذاخوری رب اضافه کنید تا خوشرنگتر شود.
۴. وقتی دوباره به روغن افتاد، ۱ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه اضافه کنید. سپس تخممرغها را اضافه کنید؛ اما هم نزنید. اجازه بدهید ۲ دقیقه بماند تا خودش را بگیرد؛ سپس هم بزنید. حدود ۳ دقیقه که روی حرارت ملایم بماند، آماده میشود. درنهایت پیازچهها و فلفل تند خرد شده را روی آن قرار بدهید.
اگر دوست دارید تخممرغها در املت به صورت درسته باشند، به جای هم زدن، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تخممرغها بنا بر سلیقهتان سفت، عسلی یا حد متوسط بین سفت و عسلی شود. بعد شعله گاز را خاموش کنید و بلافاصله درب ماهیتابه را بردارید.
نظر کاربران
تخم مرغ و روغن گرونه این غذای ساده ام
نمیتونیم بخوریم بازنشسته تامین اشتباهی
!!!!!!!!!!
این غذا ساده است؟ کم کمش ۱۰۰ هزار باید خرج کنی اینو درست کنی
عالی
مردم املت میخورن چون ی غذای ساده س
اینی که شما پختی کجاش ساده بود
املت یعنی گوجه و پیاز و تخم مرغ
تامام
به نظرم که همون دوتا تخم مرغ که کمی عسلی باشه خوشمزه ترین نوعشه هم سالم تره و با معده سازگارتره
پاسخ ها
لطفا عسلی نخورید کامل بپزید
املت لاکچری مال مانیست مال ازمابهترونه
این الان ساده ست؟؟؟دویست قلم جنس داخل ماهی تابه؟؟!!!!
کسی میدونه قارچ داخل غذا چرا سفت میشه
انگاری پلاستیک میشه.جطور نرم بشه.
کسی میدونه .جواب بده
روغن مایع منظورتون روغن بود؟
پاسخ ها
سلاممممممم
کسی جواب بده روغن مایع منظورتون روغن
سرخ کردنی بود ؟؟؟؟؟؟؟،؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از این املت رو می خوام بخو رم ولی
نمی تونم منو بفرستید توی صفحه ببینم
زود باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بگید دیگه ای بابا خسته شدم به خدا