۱۰۸۸۶۱۲
۷ نظر
۵۴۷۵
۷ نظر
۵۴۷۵
پ

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، پیش‌غذای خوشمزه

ترکیب مرغ با اسفناج و پنیر حسابی اشتهاآور است و چه چیزی بهتر از اینکه بدانید وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرد و به راحتی می‌توانید یک غذای جدید و جذاب درست کنید. در این مطلب قرار است طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به عنوان یکی از انواع پیش غذا با مرغ را به شما آموزش دهیم.

مجله افق‌کوروش: اگر به دنبال پیدا کردن یک دستورالعمل پخت جدید و خاص برای مرغ هستید، این پیش غذا مخصوص شماست. ترکیب مرغ با اسفناج و پنیر حسابی اشتهاآور است و چه چیزی بهتر از اینکه بدانید وقت زیادی هم از شما نمی‌گیرد و به راحتی می‌توانید یک غذای جدید و جذاب درست کنید. اما قبل از آن بد نیست بدانید که دیپ‌ها انواع مختلفی دارند و معمولا هم به عنوان یک پیش‌غذای مدرن و مجلسی، حسابی شیک هستند. در این مطلب قرار است طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به عنوان یکی از انواع پیش غذا با مرغ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، پیش‌غذای خوشمزه

مواد لازم

  • فیله مرغ (سینه بدون استخوان): ۵۰۰ گرم
  • اسفناج: ۴۰۰ گرم
  • استاک مرغ: ۱/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • سس چیلی: ۳ قاشق غذاخوری
  • سس تند: ۱ قاشق چای خوری
  • پنیر خامه‌ای: ۲۲۵ گرم
  • پنیر چدار رنده شده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • گردوی خرد شده: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی
  • روغن زیتون: ۶ قاشق غذاخوری
  • سیر: ۲ حبه
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • آبلیموی تازه: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • خمیر پیتزا: به میزان لازم

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، پیش‌غذای خوشمزه

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، پیش‌غذای خوشمزه

طرز تهیه

مرحله اول: در اولین مرحله مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید. در نهایت باید آن را ریش ریش کنید، پس اندازه آن‌ها مهم نیست. پیاز را در قطعات کوچک خرد کنید. در یک قابلمه مقداری روغن بریزید. بعد از اینکه داغ شد، پیاز را سرخ کنید. سیر را له و اضافه کنید. مرغ را اضافه کنید و تفت دهید. وقتی رنگ آن عوض شد، نمک و فلفل را اضافه کنید. استاک مرغ را اضافه کنید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد به مدت حداقل ۱ ساعت کاملا بپزند.

مرحله دوم: فر را روشن و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. اسفناج‌ها را بشویید و خرد کنید. در یک قابلمه مقداری آب بریزید و اسفناج‌ها را اضافه کنید. بعد از اینکه روی آب حباب تشکیل شد، حرارت را کم کنید و اجازه دهید بپزد.

۱۰ دقیقه بعد اسفناج‌ها می‌پزند. اسفناج‌ها را بعد از پخته شدن آبکش کنید. گردو‌ها را در یک تابه بریزید و تفت دهید تا خامی آن‌ها گرفته شوند.

مرحله سوم: در آخرین مرحله از دستور پخت دیپ مرغ و اسفناج، مرغ آبپز شده را خارج و آن‌ها را رنده یا رشته رشته کنید. مرغ‌ها را در یک ظرف مناسب، با اسفناج پخته شده، گردوی خرد شده، پنیر خامه‌ای، سس چیلی، سس تند، پنیر چدار و آبلیمو مخلوط کنید.

کف قالبی را که دارید، خمیر پیتزا بیندازید. میکس مرغ و اسفناج را در قالب بریزد. روی قالب را روغن زیتون بریزید و به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید. بعد از اینکه مواد پختند، ظرف را از فر خارج کنید و با چاقو، خمیر پیتزا را از ظرف، جدا و سرو کنید.

طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج پنیری، پیش‌غذای خوشمزه

فوت و فن‌های طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج

۱. برای اینکه رنگ سبز اسفناج‌ها باقی بماند، بعد از پختن، مستقیما آن‌ها را زیر آب سرد بگیرید تا تیره نشوند.

۲. در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج می‌توانید مقداری سبزی معطر خشک را هم به دیپ اضافه کنید. بهتر است در این‌صورت سبزی‌ها را تفت دهید تا عطر آن‌ها خارج شود.

۳. موادی که در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج به کار می‌رود، متنوع است. شما هم مقداری کلم یا سبزیجات دیگر را می‌توانید به همراه با اسفناج بپزید و در طرز تهیه این غذا به کار ببرید تا دیپ بیشتر حالت سبزیجات به خودش بگیرد.

۴. از آنجایی که در طرز تهیه دیپ مرغ و اسفناج، از پنیر استفاده می‌شود، به آن دیپ چیز هم می‌گویند. در ضمن می‌توانید به مواد مورد استفاده در این غذا، قارچ هم اضافه کنید تا در این صورت دیپ مرغ و قارچ داشته باشید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دلبر

    عالی

  • بدون نام

    چه دل خوشی داریدتواین گرونی چجوری این همه موادلازم راتهیه کنیم انگارازقیمتاخبرنداری مگه چیزی دیگه میشه بخری

    پاسخ ها

    • حدیث

      دیوونمون کردید از بس ناله کردید. به خدا ما هم مثل همه تو سختی زندگی میکنیم اما چرا باید مدام غر بزنیم . وای از دست شما

    • بدون نام

      واقعا راست میگه ها

      همه درگیر این تورم و اقتصاد مریض شدیم این لیست چطوری خریده شه

    • رزالین

      یه جوری میگی بدبختی و گرونی انگار ما داریم تو سواحل برزیل آفتاب میگیریم یا تو کاخ سفید استیک با ورق طلا می خوریم یکم ذهن تو آزاد کن

  • بدون نام

    عالي
    عالي
    مرسي

  • رها

    خیلی خوشمزه بود مرسی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج