چند راز خوشمزهتر شدن تهچین زعفرانی
برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آوردهایم و امیدواریم این فوتوفنهای ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.
روزنامه خراسان: برخی از نکات کلیدی برای پخت ته چین مرغ را آوردهایم و امیدواریم این فوتوفنهای ساده و کاربردی، باعث شود بتوانید یک ته چین زعفرانی عالی بپزید.
۱. ماست ته چین هر چه غلیظ و ترشتر باشد، مایه بهتری به شما میدهد.
۲. اگر ماست چکیده ترش ندارید، کافی است یک یا دو ساعت قبل از شروع پخت، ماست معمولی را داخل یک لیوان بریزید و بیرون از یخچال قرار دهید.
۳. برای این که خلال بادام و پسته طعم بهتری داشته باشد، میتوانید آن را از شب قبل در کمی آب، گلاب و شکر نم کنید.
۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانههای برنج، کشیدهتر و تردتر شود.
۵. اگرچه میتوانید بعد از آب پز و ریش کردن مرغ، آن را تفت بدهید، اما مراقب باشید بافت گوشت مرغ سفت نشود.
۶. اگر ته چین مرغ با ته دیگ برشتهتر میخواهید، ترجیحا از ظروف کمارتفاعتر مثل ماهی تابه استفاده کنید.
۷. میتوانید با اضافه کردن مواد مختلف تهچینهای متفاوتی مانند تهچین مرغ، تهچین بادمجان و قارچ، تهچین گوشت و بادمجان، تهچین قالبی، تهچین مرغ و بادمجان داشته باشید.
۸. برای طبخ این تهچین راههای دیگری هم هست مثلا تهچین ساده در پلوپز بهراحتی میپزد. یا اگر دوست دارید از فر استفاده کنید باید ته چین ساده در فر به مدت یک ساعت در ۱۷۰ درجه سانتی گراد بماند.
۹. طعم خوش و دلانگیز تهچین ساده به نسبت ماست، زعفران و تخم مرغ آن بستگی دارد. اگر نسبت ماست و تخم مرغ رعایت نشود تهچین کیفیت مناسبی نخواهد داشت. تخم مرغ باعث میشود برنج شکل یکپارچهای به خود بگیرد و ماست در تهچین بوی بد تخم مرغ را میگیرد؛ با این حال تهچین ساده بدون ماست هم تهیه میشود. اما اگر تهچین خوشعطری میخواهید پخت تهچین بدون ماست اصلا توصیه نمیشود.
نظر کاربران
توماست وتخم مرغش یه کم گلاب بزنید واز عطر دل انگیزش درته چین لذت ببرید
پاسخ ها
۴. برای دم برنج بهتر است از آب سرد یا چند تکه یخ استفاده کنید که دانههای برنج، کشیدهتر و تردتر شود
من این قسمت رو متوجه نشدم
دوستان کسی میدونه چکار کنیم تا مثل رستوران ته چینمون خیلی نرم بشه ؟
پاسخ ها
فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید بافت ته چین فوق العاده نرم میشود
من موقع پخت ته چین یک کیسه فریزر روی مواد میزارم و در قابلمه رو هم میزارم . البته از وسطهای پخت اینکار رو میکنم .
روغن مایع فراوان و ماست کافی
فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید
روغن مایع فراوان ؟؟؟؟؟؟؟
منبع بیماری
ته چین دوست ندارم چون خیلی خشکه
پاسخ ها
ته چین خوب نخوردید احتمالا
بد مزه ست منم دپست ندارم
ته چین هخای من حرف نداره.همممممممممممه عاشقش هستند.چه وقتی تو فر تکنفره درست میکنم چه وقتی تو قابلمه رو گاز درست میکنم
میشه منو راهنمایی کنید
من نسبت تخم مرغ وماست وبرنج رو میخام لطفا
پاسخ ها
سه زرده تخم مرغ .یک لیوان ، ماست نصف لیوان روغن مایع
من یه دونه زرده سه قاشق ماست پرچرب چهارقاشق روغن مایع ودوپیمانه برنج میریزم عالی میشه.گلابم میریزم بازعفران.نه خشک میشه نه بوی زخم تخم مرغ میده
ته چین مرغ دوست ندارم گوشت مرغ رو که دم میذاریم بوی بدی میگیره
پاسخ ها
یکم پودر دارچین بهش بزنید تا بو نده
مرغ با کمی زردچوبه ویه دونه پیاز بزار بپزه دارچینم میتونی بزنی بوی بد مرغ میگیره
منم بامرغ و گوشت دوست ندارم . ته چین رو با قارچ سرخ شده در کره درستش میکنم و عالی میشه.
بیچاره زنا برای اینکه ما مردا ازشون راضی باشیم چیکارا که نمیکنن(:
من ماست نمیزنم خیلی ام خوب میشه ته چین طعم برنجش مهمه و روغن مایع نه کم نه زیاد که خشک بشه و نزارید خیلی رو گاز بمونه