۱۰۸۴۰۵۶
۶ نظر
۵۸۸۵
۶ نظر
۵۸۸۵
پ

درباره قهوه ایرلندی؛ چون که خیلی می‌چسبه

۲۵ ژانویه روز آیریش کافی یا همان قهوه ایرلندی است. آیریش کافی یا قهوه ایرلندی، برای اولین‌بار در ایرلند معرفی شد و پس از مدت کوتاهی محبوبیت زیادی پیدا کرد. به‌همین مناسبت، تاریخچه‌ای از این قهوه و طرز تهیه آن را در این مطلب بخوانید.

برترین‌ها: ۲۵ ژانویه روز آیریش کافی یا همان قهوه ایرلندی است. آیریش کافی یا قهوه ایرلندی، برای اولین‌بار در ایرلند معرفی شد و پس از مدت کوتاهی محبوبیت زیادی پیدا کرد. مشخصه اصلی این قهوه داشتن طعم‌دهنده فوق العاده جذاب آیریش است. به‌همین مناسبت، تاریخچه‌ای از این قهوه و طرز تهیه آن را که فنجونت ارائه کرده است را در این مطلب بخوانید.

درباره قهوه ایرلندی؛ چون که خیلی می‌چسبه

آیریش کافی چیست؟

آیریش کافی را اولین‌بار یک آشپز ایرلندی به نام جو شریدن معرفی کرد. شریدن آیریش‌کافی را برای مهمان‌های ویژه هتلی که در آن مشغول به کار بود، سرو می‌کرد و تقریبا همیشه با استقبال و تمجید آن‌ها مواجه می‌شد. کم کم آیریش کافی به شهرت جهانی رسید و امروزه تقریبا آن را در منوی همه کافه‌ها می‌بینیم.

درباره قهوه ایرلندی؛ چون که خیلی می‌چسبه

آیریش کافی را چطور درست کنیم؟

آیریش کافی از جمله نوشیدنی‌های گرم بر پایه قهوه (معمولا قهوه فرانسه) است که از ترکیب قهوه سیاه (فرانسه یا آمریکانو)، سیروپ (شربت غلیظ) آیریش و خامه زده شده (whipped cream) درست می‌شود.

مواد لازم

  • سیروپ آیریش (۱۵ الی ۲۰ سی‌سی یا حدودا ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری)
  • قهوه فرانسه یک فنجان
  • خامه زده شده برای تزیین روی نوشیدنی

درباره قهوه ایرلندی؛ چون که خیلی می‌چسبه

درباره قهوه ایرلندی؛ چون که خیلی می‌چسبه

طرز تهیه

برای درست کردن این نوشیدنی نیاز به سیروپ آیریش داریم که برند‌های مختلفی این طعم سیروپ را دارند. سیروپ آیریش یک طعم‌دهنده ایرلندی است که طعمی جدید به نوشیدنی‌های قهوه می‌دهد.

برای آیریش کافی معمولا از قهوه فرانسه یا سایر قهوه‌های دمی استفاده می‌کنیم.

ابتدا پودر قهوه‌ای که به صورت درشت آسیاب شده را داخل فرنچ پرس ریخته و با افزودن آب داغ به آن، قهوه فرانسه را دم می‌کنیم. دم کردن قهوه فرانسه در عین سادگی نکات مهمی دارد که رعایت آن‌ها روی عطر و طعم قهوه کاملا تاثیر گذار است.

برای تهیه خامه زده شده

خامه صبحانه، کمی پودر وانیل و پودر شیر خشک را هم می‌زنیم تا خامه پف کرده و قوام بگیرد.

سرو آیریش کافی

  • برای سرو آیریش کافی ابتدا کمی آب داغ داخل لیوان سرو ریخته و خالی می‌کنیم تا لیوان گرم شود.
  • سیروپ آیریش را کف لیوان سرو می‌ریزیم.
  • قهوه فرانسه را اضافه می‌کنیم.
  • روی نوشیدنی را با خامه زده شده تزیین می‌کنیم.

درباره قهوه ایرلندی؛ چون که خیلی می‌چسبه

نوشیدنی شما آماده است، نوش جان!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    ممنون.از ین موارد خوشمزه بیشتر باشه .حداقل چشمامون چیزای قشنگ ببینه.خسته شدیم همه ش خبر بد میبینیم ومیشنویم.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      ما که پولمون به چای ساده نمیرسه،این ها مال پولدارهاست.انشاالله درست کنن بخورن لذت ببرن یاد ما هم باشید.

  • بدون نام

    چه زیبا بازم از این خبرای خوشمزه بزارید

  • بدون نام

    چه عکسای خوشگلی، من عاشق قهوه های کافه ای هستم، بازم از اینا بزارید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      وای من هم همینطور. از شروع کرونا تا حالا جرات نکرده ام کافی شاپ برم. البته خبلیها میرن. ولی خدا کنه شرایط کرونه تغییر جدی بکنه که امثال ماهم که سعی میکنیم بیشتر رعایت کنیم بتونیم از خونه بیرون بریم

  • بدون نام

    عالی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج