۱۰۸۳۷۷۶
۱۱ نظر
۵۰۷۱
۱۱ نظر
۵۰۷۱
پ

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

شاید برای ما ایرانیا که تنوع خیلی زیادی توی شیرینی و بیسکوییت‌ها داریم کوکی خیلی طعم و بافت عجیبی نداشته باشه. اما مدل شکلاتیش بدون شک از محبوب‌ترین انواع شیرینی هست. در این مطلب طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات رو توضیح میدم.

وب‌سایت دونفره - معصومه رجایی: شاید برای ما ایرانیا که تنوع خیلی زیادی توی شیرینی و بیسکوییت‌ها داریم کوکی خیلی طعم و بافت عجیبی نداشته باشه. اما مدل شکلاتیش بدون شک از محبوب‌ترین انواع شیرینی هست. در این مطلب طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات رو توضیح میدم.

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

مواد لازم

  • آرد ۲۷۰ گرم
  • جوش شیرین ۱ ق م
  • نشاسته ذرت ۲ ق غ
  • کره ۱۵۰ گرم
  • شکر قهوه‌ای ۱۲۰ گرم
  • شکر سفید پودر شده ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد کامل و یک زرده
  • وانیل ۱ ق چ
  • چیپس شکلات ۲۰۰ گرم

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

برای این کوکی از شکلات‌های کم شیرین استفاده کنید، چون خودش به اندازه کافی شکر داره. من هم از چیپس شکلات‌های آماده استفاده کردم و هم از تکه‌های شکلاتی که خودم خرد کرده بودم. به نظر خودم تکه‌های شکلات تخته‌ای که خودم با کارد خرد کرده بودم خیلی جذاب‌تر از تکه‌های آماده‌ی چیپس شکلات بود.

برای جذاب‌تر شدنش من روی گلوله‌های خمیر کوکی یکی دو تا از تکه شکلات‌هایی که خودم خرد کرده بودم میذاشتم. همین‌ها توی ظاهر کوکی تاثیر خیلی خوبی گذاشت.

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

بافت کوکی شکلاتی

این کوکی بافت تردی داره و داخلش تا حدی نرمه. اما باید به نکته‌ی زمان پخت و دمای فر هم توجه داشته باشید. اگه کمی بیشتر از زمان پختش داخل فر بمونه سفت و خشک میشه.

طرز تهیه

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

۱. مواد خشک شامل آرد و جوش شیرین و نشاسته ذرت رو مخلوط کنید و الک کنید و کنار بذارید.

۲. شکر رو اگه دانه درشت هست پودر کنید.

۳. اجازه بدید کره روی حرارت غیر مستقیم کمی ذوب بشه.

۴. ابتدا کره رو با شکر قهوه‌ای و پودر شکر سفید مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه.

۵. تخم مرغ و یه زرده تخم مرغ رو به همراه وانیل اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن.

۶. مواد خشک رو که الک کرده بودید اضافه کنید و آرام آرام مخلوط کنید تا تبدیل به خمیر بشه.

۷. حالا تکه‌های شکلات رو اضافه کنید و با خمیر مخلوط کنید.

۸. خمیر رو سلفون پیج کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل چهار ساعت و حداکثر چهار روز توی یخچال استراحت کنه.

۹. بعد از استراحت، خمیر رو از یخچال خارج کنید و نیم ساعتی اجازه بدید به دمای محیط برسه.

۱۰. حالا سعی کنید با گرمای دستتون خمیر رو نرم کنید. بعد هم گلوله‌های اندازه گردو درست کنید و با فاصله‌ی حداقل ۱۰ سانت روی کاغذ روغنی که در سینی فر گذاشتید بچینید.

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

فر رو از قبل روشن کنید تا در دمای ۱۵۰ درجه گرم شه. بعد هم کوکی‌ها رو برای ۱۰-۱۲ دقیقه بذارید توی فر تا پخته بشه.

چرا کوکی توی پخت پهن میشه؟

معمولا شیرینی‌هایی که توشون کره به مقدار قابل توجه استفاده میشه موقع پخت توی فر خودشون رو پهن میکنن. باید دقت داشته باشید که گلوله‌های خمیری که درست کردید رو پهن نکنید و به همون شکل توپی توی فر بذارید تا در حین پخت که پهن میشه خیلی نازک و خشک نشه.

چرا کوکی خشک میشه؟

همونطور که بالا گفتم اصلی‌ترین نکته اش دمای فر و زمان پخت هست. اما نکات دیگه‌ای هم توی خشک شدن کوکی‌ها تاثیر داره. نکته اول اینکه بپذیریم ماهیت کوکی به دلیل استفاده از کره و تخم مرغ ترد و خشک هست تا حدی. ولی نه در این حد که شما رو آزار بده.

نشاسته ذرت به کار برده شده توی دستور کمک میکنه کوکی شما کمی نرم‌تر باشه.

طرز تهیه کوکی با تکه‌های شکلات؛ تجربه‌ی یک طعم خاص

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    شوهر من عاشق ایناست انشالله برگرده میگم ابجبم براش درست کنه

  • بدون نام

    چه راحت من اینا رو دونه ای و گرون میخریدم

  • بدون نام

    سلام کره جایگزین نداره ؟نمیشه به جاش روغن جامد بزنیم؟

    پاسخ ها

    • کیانا

      چرا میشه ولی عطر کره بهتره ....تو آشپزی از جایگزین کردن نترس همیشه امتحان کن

    • طاهره فرهنگ مهر

      سلام خوبی خیلی خوشمزه بود

  • بدون نام

    نشاسته ذرت برا چی میریزن

    پاسخ ها

    • بدون نام

      واسه اینکه بافت کوکی نرم بشه،چون نشاسته ذرت مثل آرد ولی هیلی لطیف تره.

  • بدون نام

    میشه جای شکر قهوه ای شکر سفید و به جای جوش شیرین بکینگ پودر بزنیم؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      وقتی میگه همینا یعنی همینا نگفته بسته به ذائقه تغییر بده

  • بدون نام

    شکر قهوه ای جای گزین نداره ؟؟؟

  • بدون نام

    من و مامانم درست میکنم عالیه خوشمزه و عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج