طرز تهیه خورش بادمجان گوده؛ خورش محلی پُرطرفدار
خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورشهای محلی و پرطرفدار استان گیلان میباشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید.
وبسایت غذالند - مریم حسنپور: خورش بادمجان گوده، یکی از انواع خورشهای محلی و پرطرفدار استان گیلان میباشد. این خوراک گیاهی برای کسانی که طرفدار بادمجان هستند، بسیار عالی بوده و یک غذای متفاوت و لذیذ را تدارک خواهند دید. مواد اصلی این خورش سنتی بادمجان، گوجه فرنگی، گردو، رب انار و… میباشد. در واقع این خورش در دو مرحله که ابتدا مواد داخل بادمجان و گوجهها را آماده کرده و سپس این مواد را داخل بادمجان و گوجهها پر میکنید، آماده و طبخ میشود.
خورش بادمجان گوده را میتوانید برای وعده ناهار و یا مهمانیهای خانوادگی خود طبخ و سرو نمایید. این خورش لذیذ و مقوی، فواید و خواص بسیاری دارد که میتوان به تقویت سیستم ایمنی بدن، تقویت استخوان ها، هضم بهتر غذا، حفظ سلامت قلب، مراقبت از پوست و مو، کنترل قندخون و… اشاره کرد.
مواد لازم
- بادمجان متوسط: ۴ عدد
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- گردو: ۱٫۵ لیوان
- جعفری: ۶ قاشق غذاخوری
- سیر: ۶ حبه
- تمبر هندی: ۳ قاشق غذاخوری
- آب: ۱٫۵ لیوان
- رب انار: ۱٫۲ لیوان
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
۱. بادمجانها را پوست کرده و از وسط یک برش طولی روی آنها ایجاد کنید.
۲. کمی به بادمجانها نمک بزنید و سپس مواد داخل آن را آماده کنید.
۳. پیاز، گردو، جعفری، سیر، تمبر هندی و رب انار را در مخلوط کن بریزید و خوب هم بزنید.
۴. سپس سر گوجه فرنگیها را برش زده و داخل آن را خالی کنید.
۵. میتوانید محتویات داخل گوجه فرنگی را نیز به مواد گردو در مخلوط کن اضافه و هم بزنید.
۶. در آخر نیز نصف لیوان آب و ادویهها را به مواد داخل مخلوط کن اضافه و مواد را هم بزنید.
۷. مخلوط آماده شده را در داخل گوجهها و بادمجانها بریزید و پر کنید.
۸. در یک قابلمه کمی روغن بریزید و گوجهها و بادمجانها را در آن سرخ کنید.
۹. سپس یک لیوان آب داخل قابلمه اضافه و درب ظرف را بگذارید.
۱۰. ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بادمجانها و گوجهها در حرارت کم بجوشد و پخته شود.
نظر کاربران
این خوراک بسیار بسیار خوشمزه است ...
پاسخ ها
عالیه من شمال خونه یکی از دوستان خوردم بی نظیره فکرکنم گوشت چرخ کرده هم داشت شاید الان حذف شده
میدونی چرا خیلی لذیذه واسه اینه مغز گردو کیلویی 270 بله بله خیلی لذیذه ...........
اقا ولمون کن دیگه.چقدر غر میزنی.خیلی بلدی و اعتراض داری برو جلوی ساختمون مجلس چهار تا شعار بده.کشتید دیگه خودتونو انقدر این زیر اعلام قیمت کردید.خب که چی؟واقعا که چی؟الان چه حرکت خاص و مهمی زدی در راستای بهبود تورم و گرونی.
تمبر هندی نداره که.من گیلانیم
چقد خوشمزه به نظر میاد
من شمالی هستم. این غذا تمر هندی نداره
چقدر بدشکله
پاسخ ها
هم خوشگله هم بسیاااار خوشمزه...حتما امتحان کنید...ادمین محترم لطفا تمبر هندی رو حذف کنید
بامزه ها این همون بادمجون شکم پره دیگه
با سلام این غذا اصلا تمبر هندی ندارد. رب انار ، گردو، پیاز همین تو گیلان (هشتپر) هستیم با این مواد درست میکنیم دیگه چیزه اضافی نمیزنیم ، دلمه بادمجان هست نه خورشت.با تشکر
پاسخ ها
نه
خوبه
پاسخ ها
تو مازندران بهش میگن بادنجان کباب.سبزیش فقط جعفری نیست ریحان محلی گشنیز و تره ونعنا وترخون و مرزه هم هستش. فوق العادست.تو مهمونی ها کنار غذاهای دیگه مثل مرغ شکم پر زیبا و لذیذ هست.