۱۰۷۶۸۸۰
۱۱ نظر
۵۲۴۲
۱۱ نظر
۵۲۴۲
پ

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روز‌های سرد زمستانی امتحان کنید.

سرآشپز پاپیون: آش گوجه فرنگی، آش محلی همدان است و در منطقه رزن زیاد طبخ می‌شود. این آش طعم ترش و بسیار لذیذی دارد و مناسب جمع‌های خودمانی است. البته جاهای دیگر در ایران هم به روش‌های متفاوت این آش را می‌پزند. پیشنهاد می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این آش را در این روزهای سرد زمستانی امتحان کنید.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

مواد لازم

  • نمک و فلفل و زرد چوبه: به مقدار لازم
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی: ۷۰۰ گرم
  • برنج: ۱۵۰ گرم
  • سبزی (جعفری، نعنا، تره. : ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق سوپ خوری
  • لپه: ‎۱۵۰ گرم

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

طرز تهیه

۱. ابتدا در ظرفی مناسب مقداری روغن داغ کرده و پیاز‌ها را نگینی کرده و در آن نیمه سرخ میکنیم. سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به همراه رب گوجه فرنگی در آن تفت میدهیم تا عطر آن به مشام برسد.

۲. برنج و لپه را شسته و با آبکش آب اضافی آن‌ها را میگیریم و به آش اضافه می‌کنیم و سپس به آش به مقدار کافی آب اضافه میکنیم و حرارت را زیاد میکنیم تا غذا بجوشد و سپس دوباره حرارت را کم میکنیم تا غذا بپزد. سبزی‌ها را شسته و خرد میکنیم.

۳. گوجه‌ها را پوست گرفته و نگینی خرد میکنیم و در ظرفی با روغن داغ کمی تفت میدهیم و سپس به همراه سبزی و آبغوره به آش اضافه میکنیم.

۴. البته قبل از آن از پخته شدن کامل برنج و لپه اطمینان حاصل میکنیم.۲۰ دقیقه بعد آش آماده است. آن را با نعنا داغ و پیازداغ تزیین کنید.

طرز تهیه آش گوجه فرنگی؛ خوشمزه‌ای از همدان

فوت‌وفن‌ها

۱. این آش در همدان به صورت ترش خورده میشود و در واقع بیشتر آب آن را آبغوره تشکیل میدهید در صورت تمایل مقدار آبغوره را زیاد کنید.

۲. اگر گوجه‌های شما زیادی شل هستند از ریختن قسمت داخلی آن خودداری کنید و تنها قسمت سفت گوجه را خرد کرده و به غذا اضافه کنید.

۳. برای پوست گرفتن گوجه تنها کافیست آن‌ها را در آب جوش به مدت ۳۰ ثانیه بجوشانید و بعد با کارد تیزی پوستشان را بکنید.

۴. اضافه کردن گرد غوره به جای آبغوره غذایتان را خوشمزه‌تر میکند.

۵. حتما لپه را از شب قبل خیس کنید و اگر فراموش کردید آن را بجوشانید و آبش را خالی کنید تا نفخش گرفته شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من این آش رو بدون لپه خوردم واقعا خوشمزه بود

  • بدون نام

    تواین آش نخود ولوبیا چیتی و گوشت چرخ شده و سرخ شده هم میریزن که طعم بهشتی بهش میده

  • بدون نام

    من یکبار خوردم همسایه مون آورده بود ولی با یک ترکیب دیگه زیاد جالب نبود ولی ترکیب این خوب به نظر میاد

  • بدون نام

    ریختن آبغوره و حتی رب گوجه اصلا درست نیست.بلکه فقط باید مقدار گوجه فرنگی تازه و میکس شده زیاد باشد.طعم گوجه بسیار خوشمزه است.ابغوره و رب گوجه آن را خراب میکند.

  • بدون نام

    من سوپ و ترجیح میدم به این آشا

  • بدون نام

    مرسی دستور خوبی بود به خواهرم میگم درست کنه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      خسته نباشی

  • سمیرا

    ما همدانی هستیم ولی تاحالا این اش رو نخوردم ولی همسرم تبریزی هستن این اش رو خیلی درست میکنن و دوست دارن

  • بدون نام

    ما توش گشنیز میریزیم خیلی خوش عطر میشه.

  • بدون نام

    آبادان یک آشی داره به نام شلّه تماته که با برنج ،گوجه، نعناداغ و پیازداغ درست میشه و به خصوص در تابستان با گوجۀ تازه و آبدار خیلی خوشمزه است.

  • بدون نام

    اگه کمی بادمجان نگینی هم+ بشه،محشره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج