طرز تهیه خورش قیمه با بِه؛ کافیست امتحان کنید
امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که با میوهی به تهیه میشود.
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: میوهی به یکی از میوههای باستانی خوش عطر و طعم است که در فصل پاییز به بازار میآید. در فرهنگ آشپزی ایرانی، غذاها و دسرهای متنوعی با استفاده از میوهی به تهیه میشود که همگی لذیذ و مطلوب هستند. امروز قصد داریم طرز تهیه خورش قیمه با به را آموزش دهیم که یکی از محبوبترین غذاهای ایرانی است که با میوهی به تهیه میشود.
مواد لازم برای ۴ نفر
- گوشت خورشتی: ۲۰۰ گرم
- لپه: ۱ پیمانه
- به: ۲ عدد بزرگ
- پیاز: ۱ عدد بزرگ
- رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده: به میزان لازم
- کره: ۴۰ گرم
- لیمو ترش: ۲ عدد
- زردچوبه، ادویهی گوشت، دارچین، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. لپه را شسته، در قابلمه بریزید و همراه با مقداری آب بپزید.
۲. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و با مقداری روغن در یک تابهی دیواره بلند تفت دهید تا طلایی و سبک شود. سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن عوض کند.
۳. ادویهی گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، نیمی از دارچین را اضافه کنید و تفت دهید. کمی بعد آب جوش را تا جایی اضافه کنید که روی گوشت را بگیرد. سپس اجازه دهید با درب بسته به مدت تقریبا ۲ ساعت بپزد.
۴. در نیمههای زمان پخت گوشت، به را با پوست، به شکل دلخواه برش بزنید و به همراه کره و مابقی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.
۵. بعد از خارج کردن به از تابه، رب گوجه فرنگی را در همان تابه تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.
۶. وقتی گوشت کاملا پخت، رب گوجهفرنگی تفت داده و لپهی پخته و آبکش شده را به آن اضافه کنید. در این مرحله با احتیاط به خورش آب جوش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسید.
نمک، زعفران و آب لیمو ترش را هم اضافه کنید و اجازه دهید خورش، به جوش برسد.
۷. بعد از کمی جوشیدن، تکههای به تفت خورده را اضافه کنید و اجازه دهید ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت به همراه خورش بپزند. زمانی که به پخت و عطر و طعم آن به خورش اضافه شد، خورش را بچشید و در صورت علاقه کمی دیگر آب لیمو ترش یا شکر اضافه کنید.
دقت کنید که تکههای به خیلی کوچک نباشند که در خورش له نشوند. پخت به نیاز به زمان زیادی ندارد و نباید به هیچ عنوان له شود.
۸. نوش جان.
نظر کاربران
دوتا به زیاد نیس؟
پاسخ ها
به نطر منم زیاده شیرین میشه
به خورش بالا چند عدد آلو هم اضافه کنین میشه خورش به آلو با یک طعم فوق العاده
اینجوری خورشتی باب ذائقه همه نیست
چقدزیادنخودگذاشته
این خورشت محشره مامان من همیشه درست میکنه و یکی از بهترین هاست
پاسخ ها
چند سالته نی نی.؟
۲۰۰ گرم گوشت برا ۴ نفر؟
یعنی ۱ کیلو گوشت واس ۲۰ نفره؟
میشه اب خورشو اضاف کرد به ۳۰ تا ۴۰ نفر رسوندش؟
خخخخخ
پاسخ ها
آبو آره
ولی تکه های گوشتو چ ؟
برای اینکه ب سی چهل نفر برسه باید خیلی کوچیکش کنی
؟؟؟
تو این وضعیت گوشت ها دیگه از خورشت حذف میشن کم کم
چقدر چرب
برای این خورشت رب انارهم باس اضافه کرد
وطعمش باس ملس باشه باشکر وابلیمو
سلام من 18 سالمه ، تازه دارم اشپزی یاد میگیرم، واقعا تشکر میکنم بخاطر برنامه خوبتون، فقط اگه میشه مطالبتون و یک تر بنویسید شاید داخل بعضی از خونه ها ترازو نباشه،،،تشکر برنامه تون عالیه