طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان
امروز میخواهیم یک غذای ساده، کم هزینه و بهصرفه، اما خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. از آنجایی که بعضی از عزیزان از گرانی و وضعیت معیشتی این روزها گله داشتند، ماهم برای امروز این غذای بدون گوشت و بهصرفه را درنظر گرفتیم.
برترینها: امروز میخواهیم یک غذای ساده، کم هزینه و بهصرفه، اما خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. از آنجایی که بعضی از کاربرهای عزیز برترینها از گرانی و وضعیت معیشتی این روزها گله داشتند، ماهم برای امروز این غذای بدون گوشت و بهصرفه را درنظر گرفتیم. دوپیازه طعم بسیار خوبی دارد که خیلی هم سریع آماده میشود. با ما همراه باشید.
مواد لازم
- سیبزمینی: ۲ عدد
- پیاز بزرگ: ۱ عدد
- ادویهها (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، دارچین، زردچوبه و ...): بهمقدار لازم
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- سبزی خشک: (شوید خشک، نعنا خشک، تره و ..): بهدلخواه و قابل حذف، بهمقدار لازم
طرز تهیه:
۱. ابتدا سیبزمینیها را به هر روشی که دوست دارید آبپز کنید.
۲. در یک ماهیتابه پیازها را خلالی کنید و بعد از آن که تقریبا طلایی شد زردچوبه و بقیه ادویهها را اضافه کنید.
۳. وقتی سیبزمینیها کامل پخته شدند، پوست آنها را جدا کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و با گوشتکوب بهخوبی آن را بکوبید و کمی تفت دهید.
۴. نمک غذا را بچشید و اندازه کنید. دوپیازه شما آماده است. دوپیازه را میتوانید با گوجه و خیارشور میل کنید. نوش جان!
نکته: بعضیها در دوپیازه از نعنا خشک، شوید خشک و یا تره تفت داده شده استفاده میکنند. استفاده از سبزی خشک کاملا سلیقهای است. اگر دوست داشتید به این صورت درست کنید، زمانی که پیازداغ شما آماده شد سبزی خشک را به پیاز داغ اضافه کنید و بسیار کم تفت بدهید و زیر آن را خاموش کنید. حواستان باشد تفت دادن زیاد باعث طعم تلخی سبزی خشک میشود.
همچنین بعضیها از تخممرغ آبپز رنده شده هم در دوپیازه استفاده میکنند، که آن هم سلیقهای میباشد و میتوانید شما هم استفاده کنید.
نظر کاربران
گوشت گرون پیاز گرون دک پیاز و سه پیاز و اینا حرفه
پاسخ ها
اه اه اه اه
همش گوشت حالمون بهم خورد
همش غذای گوشتی
مرسی اه
غذای چرب و پر کالریه .
خیلی خوشمزه است
ما بهش میگیم سیب زمینی لگد شده
پاسخ ها
گلاب به روتون، گوشت کوب فکر کنم از زمان حضرت آدم وجود داشته حالا چرا با لگد؟ :)))
سیب زمینی لقیی کیده
اینکه همون پوره سیب زمینی خودمونه دیگه چرا سختش میکنی
پیازش درشت باشه بد میشه
پاسخ ها
پیاز رنده شده ، تف داده شده + سیب زمینی تنوری نه اب پز ... عالی میشه
دوپیازه یه غذای اصیل شیرازی هست
پاسخ ها
دراصل آبادانیه و از هندیهای قدیمی آبادان گرفته شده
خدایی بدون خیارشور نمیشه خوردش اما خیارشور باشه غذای خوبیه
یه غذای قدیمی و خوشمزه کم هزینه
پاسخ ها
غذای ساده وخوشمزه ای هست ما خیلی دوست داریم
غذای ساده وخوشمزه ای هست ما خیلی دوست داریم
خوشمزه ست البته بعد آماده کردن کمی پودر پاپریکا روش بریزی خوشمزه تره
خیلی خوشمزه است مخصوصا زمستونا خیلی مزه میده.سنگک تازه یادتون نره
شیرازی طوره به به
مردم باید عادت کنند به این غذا چونوبا این وضعیت و گرانی همینم شاید گیرمان نیاید
فکر کنم با ترشی یا سبزی خوردن هم خوب باشه
پاسخ ها
عالی میشه
آشپزیو خیلی دوسدارم
دوپیازه چیه؟ :|
ما بهش میگیم پوره سیبزمینی
با ترشی هم خیلی خیلی عالی میشه مخصوصا لیته
پاسخ ها
هیچ شباهتی ل پوره سیب زمینی نداره
اسم سنتی و اصیلشه
با رب درستش کنید فوقالعاده اس
پاسخ ها
تا حالا با رب گوجه درست نکردم
حالم بهم خورد
ما درست می کنیم و در کنارش تخم مرغ را اب پز می کنیم و پودر نعناع اضافه کنید خیلی خوشمزه است یک غذای کامل
پاسخ ها
اون دیگه میشه الویه
باید حتما بهش تخم مرغ هم اضافه کرد،بعد از ریختن سیب زمینی له شده یه دونه تخم مرغ تازه هم وسط سیب زمینی ها بشکونید و بهم بزنید
البته شیرازیها به جای تخم مرغ گوجه یا رب گوجه اضافه میکنن که اونم خوشمزه س.بستگی به ذائقه تون داره
پاسخ ها
تخم مرغ میخواد چکار مگه کوکوهه؟!!!!
دو پیازه وقتی قابل خوردن میشه که از سبزی مزره خشک تو پیاز داغش استفاده کنی
کوبیدۀ سیب زمینی :))))))))))))))))
خیلی عالی
میگو نداره؟
پاسخ ها
دوپیازه میگو یه غذای جنوبی دیگست