۱۰۷۴۷۳۵
۳۷ نظر
۶۸۰۲
۳۷ نظر
۶۸۰۲
پ

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

امروز می‌خواهیم یک غذای ساده، کم هزینه و به‌صرفه، اما خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. از آن‌جایی که بعضی از عزیزان از گرانی و وضعیت معیشتی این روز‌ها گله داشتند، ماهم برای امروز این غذای بدون گوشت و به‌صرفه را درنظر گرفتیم.

برترین‌ها: امروز می‌خواهیم یک غذای ساده، کم هزینه و به‌صرفه، اما خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. از آن‌جایی که بعضی از کاربرهای عزیز برترین‌ها از گرانی و وضعیت معیشتی این روزها گله داشتند، ماهم برای امروز این غذای بدون گوشت و به‌صرفه را درنظر گرفتیم. دوپیازه طعم بسیار خوبی دارد که خیلی هم سریع آماده می‌شود. با ما همراه باشید.

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

مواد لازم

  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • پیاز بزرگ: ۱ عدد
  • ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، پودر پیاز، پودر سیر، دارچین، زردچوبه و ...): به‌مقدار لازم
  • کره: ۱ قاشق غذاخوری
  • سبزی خشک: (شوید خشک، نعنا خشک، تره و ..): به‌دلخواه و قابل حذف، به‌مقدار لازم

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

طرز تهیه:

۱. ابتدا سیب‌زمینی‌ها را به هر روشی که دوست دارید آب‌پز کنید.

۲. در یک ماهیتابه پیاز‌ها را خلالی کنید و بعد از آن که تقریبا طلایی شد زردچوبه و بقیه ادویه‌ها را اضافه کنید.

۳. وقتی سیب‌زمینی‌ها کامل پخته شدند، پوست آن‌ها را جدا کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و بعد کره را اضافه کنید و با گوشت‌کوب به‌خوبی آن را بکوبید و کمی تفت دهید.

۴. نمک غذا را بچشید و اندازه کنید. دوپیازه شما آماده است. دوپیازه را می‌توانید با گوجه و خیارشور میل کنید. نوش جان!

طرز تهیه دوپیازه؛ غذایی خوشمزه و ارزان

نکته: بعضی‌ها در دوپیازه از نعنا خشک، شوید خشک و یا تره تفت داده شده استفاده می‌کنند. استفاده از سبزی خشک کاملا سلیقه‌ای است. اگر دوست داشتید به این صورت درست کنید، زمانی که پیازداغ شما آماده شد سبزی خشک را به پیاز داغ اضافه کنید و بسیار کم تفت بدهید و زیر آن را خاموش کنید. حواستان باشد تفت دادن زیاد باعث طعم تلخی سبزی خشک می‌شود.

همچنین بعضی‌ها از تخم‌مرغ آب‌پز رنده شده هم در دوپیازه استفاده می‌کنند، که آن هم سلیقه‌ای می‌باشد و می‌توانید شما هم استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    گوشت گرون پیاز گرون دک پیاز و سه پیاز و اینا حرفه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اه اه اه اه
      همش گوشت حالمون بهم خورد
      همش غذای گوشتی
      مرسی اه

    • بدون نام

      غذای چرب و پر کالریه .

  • زهره

    خیلی خوشمزه است
    ما بهش میگیم سیب زمینی لگد شده

    پاسخ ها

    • بدون نام

      گلاب به روتون، گوشت کوب فکر کنم از زمان حضرت آدم وجود داشته حالا چرا با لگد؟ :)))

    • بدون نام

      سیب زمینی لقیی کیده

    • بدون نام

      اینکه همون پوره سیب زمینی خودمونه دیگه چرا سختش میکنی

  • بدون نام

    پیازش درشت باشه بد میشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      پیاز رنده شده ، تف داده شده + سیب زمینی تنوری نه اب پز ... عالی میشه

  • غلامرضا ارجایی

    دوپیازه یه غذای اصیل شیرازی هست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دراصل آبادانیه و از هندیهای قدیمی آبادان گرفته شده

  • بدون نام

    خدایی بدون خیارشور نمیشه خوردش اما خیارشور باشه غذای خوبیه

  • بدون نام

    یه غذای قدیمی و خوشمزه کم هزینه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      غذای ساده وخوشمزه ای هست ما خیلی دوست داریم

    • بدون نام

      غذای ساده وخوشمزه ای هست ما خیلی دوست داریم

  • بدون نام

    خوشمزه ست البته بعد آماده کردن کمی پودر پاپریکا روش بریزی خوشمزه تره

  • بدون نام

    خیلی خوشمزه است مخصوصا زمستونا خیلی مزه میده.سنگک تازه یادتون نره

  • بدون نام

    شیرازی طوره به به

  • امین زاده

    مردم باید عادت کنند به این غذا چونوبا این وضعیت و گرانی همینم شاید گیرمان نیاید

  • بدون نام

    فکر کنم با ترشی یا سبزی خوردن هم خوب باشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      عالی میشه

  • خاتمه ماعدی

    آشپزیو خیلی دوسدارم

  • بدون نام

    دوپیازه چیه؟ :|
    ما بهش میگیم پوره سیب‌زمینی
    با ترشی هم خیلی خیلی عالی میشه مخصوصا لیته

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هیچ شباهتی ل پوره سیب زمینی نداره

    • بدون نام

      اسم سنتی و اصیلشه

  • سحر

    با رب درستش کنید فوقالعاده اس

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تا حالا با رب گوجه درست نکردم

    • بدون نام

      حالم بهم خورد

  • بدون نام

    ما درست می کنیم و در کنارش تخم مرغ را اب پز می کنیم و پودر نعناع اضافه کنید خیلی خوشمزه است یک غذای کامل

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اون دیگه میشه الویه

  • بدون نام

    باید حتما بهش تخم مرغ هم اضافه کرد،بعد از ریختن سیب زمینی له شده یه دونه تخم مرغ تازه هم وسط سیب زمینی ها بشکونید و بهم بزنید
    البته شیرازیها به جای تخم مرغ گوجه یا رب گوجه اضافه میکنن که اونم خوشمزه س.بستگی به ذائقه تون داره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      تخم مرغ میخواد چکار مگه کوکوهه؟!!!!

  • karin kord

    دو پیازه وقتی قابل خوردن میشه که از سبزی مزره خشک تو پیاز داغش استفاده کنی

  • بدون نام

    کوبیدۀ سیب زمینی :))))))))))))))))

  • حافظه راحمانی

    خیلی عالی

  • بدون نام

    میگو نداره؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      دوپیازه میگو یه غذای جنوبی دیگست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج