دستور آشپزی: برنج و سبزيهاي تند
برنج را مانند هميشه دم كنيد و كنار بگذاريد. فلفل و سير را با كمي نمك مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد. روغن را درون يك تابه گرم كنيد. هويج را اضافه كرده و حدود ۵ دقيقه بپزيد تا نرم شود. كلم و خمير فلفل را نيز اضافه كنيد و دوباره حدود يك دقيقه روي حرارت قرار دهيد.
- برنج باسماتي: ۲۰۰ گرم
- فلفل دلمهاي قرمز رنده يا خرد شده: يك تا ۲ عدد
- سير خرد شده: ۳ حبه
- هويج نگيني خرد شده: ۲ عدد
- كلم خرد شده: ۲۰۰ گرم
- تخممرغ زده شده: ۲ عدد
- پيازچه نگيني خرد شده: ۳ عدد
- لوبيا سبز: ۲۰۰ گرم
- سويا سس: يك قاشق غذاخوري
روش تهیه :
1. برنج را مانند هميشه دم كنيد و كنار بگذاريد.
۲. فلفل و سير را با كمي نمك مخلوط كنيد تا خميري به دست آيد.
3. روغن را درون يك تابه گرم كنيد. هويج را اضافه كرده و حدود 5 دقيقه بپزيد تا نرم شود. كلم و خمير فلفل را نيز اضافه كنيد و دوباره حدود يك دقيقه روي حرارت قرار دهيد.
۴. اين مواد را روي برنج بريزيد و حدود يك دقيقه روي حرارت مخلوط كنيد تا خوب گرم شود.
5. مخلوط برنج را به يك طرف ظرف هدايت كنيد. تخممرغها را در قسمت خالي ظرف بريزيد و آنها را بهصورت املت درآوريد.
۶. پيازچهها، لوبيا و سويا سس را با هم مخلوط كنيد و تمام مواد را خوب با هم روي حرارت هم بزنيد تا حدي كه لوبياها هم گرم شوند.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر