دستور آشپزی: برگر مرغ و سیب
ابتدا فر را تا دمای ۰۰۲ درجه سانتیگراد گرم كنید. سوسیسها را از پوشششان بیرون آورده و درون كاسهای رنده كنید تا شبیه گوشت چرخكرده شود. سیب رنده شده و برگهای ساطوری شده مریم گلی را با هم مخلوط كرده...
- سوسیس مرغ : ۸ عدد
- سیب درختی پوست گرفته، هسته گرفته و رنده شده: يك عدد
- برگ ساطوري مریم گلی: يك قاشق سوپخوری
- سركه انگور: ۲ قاشق سوپخوری
- شكر سائیده شده: يكويكدوم قاشق سوپخوری
- پیاز كوچك خرد شده: يك عدد
- كلم بنفش خرد شده: ۲۰۰ گرم
- خردل: ۲ قاشق چایخوری
- نان همبرگر ۲ نیم شده: ۴ عدد
روش تهیه :
ابتدا فر را تا دمای 002 درجه سانتیگراد گرم كنید. سوسیسها را از پوشششان بیرون آورده و درون كاسهای رنده كنید تا شبیه گوشت چرخكرده شود. سیب رنده شده و برگهای ساطوری شده مریم گلی را با هم مخلوط كرده، بعد سوسیس رنده شده و مخلوط مریمگلی را به 4 قسمت تقسیم كرده و هر كدام را مثل برگر كه سطح زیرینش سوسیس و رویش مخلوط مریمگلی و سیب است، آماده كنید. حالا برگرها را بهمدت 52 تا 03 دقیقه كباب كرده، تا طلایی شده و كاملا مغزپخت شوند.
در مدتی كه منتظر كبابشدن سوسیسها هستید، سركه و شكر را با مقداری ادویه مخلوط كرده، آنقدر هم بزنید تا اثری از شكر باقی نماند و كاملا حل شود.
حالا پیاز، كلم و خردل را به مخلوط اضافه كرده و حسابی هم بزنید تا مخلوط نرم و یكدستی ایجاد شود. با آمادهشدن برگرها، هر برگر را در میان يك رول نان گذاشته و رويش را با مخلوط ترشمزه فوق بپوشانيد و هر نوع سالاد يا ترشي مورد علاقهتان را همراه با اين غذا سرو كنيد.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر