۱۰۶۹۹۴۴
۱۳ نظر
۵۱۱۹
۱۳ نظر
۵۱۱۹
پ

درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی

۱۵ دسامبر روز جهانی چای است. روزانه میلیون‌ها نفر از مردم جهان حداقل روزی یک فنجان چای می‌نوشند. به‌همین مناسبت، در این مطلب طرز تهیه چای دورنگ را به شما آموزش خواهیم داد.

برترین‌ها: ۱۵ دسامبر روز جهانی چای است. روزانه میلیون‌ها نفر از مردم جهان حداقل روزی یک فنجان چای می‌نوشند. این روز برای توجه بیشتر به حقوق کارگران صنعت چای است. به همین مناسبت، در این مطلب طرز تهیه چای دورنگ را به شما آموزش خواهیم داد.

درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی

چای دو رنگ هم از زمانی که چای در ایران مرسوم شده است، در مراسم خواستگاری و مجالس مهم باب شد. در گذشته یکی از هنر‌های زنان ایرانی درست کردن چای دو رنگ بود که کم کم به مرور زمان کمرنگ شد و امروزه در مواردی خاص و یا در خانواده‌هایی اصیل به چشم می‌خورد. روش درست کردن چای دو رنگ ساده است، ولی کمی نیاز به صبر و حوصله و دقت دارد.

مواد لازم برای ۱ استکان

  • چای دم کرده نصف استکان
  • آب جوش نصف استکان
  • قند ۴-۶ حبه

درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی

درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی

طرز تهیه:

چای دورنگ بیشتر در استکان‌های کمر باریک صرف می‌شود. استکان‌های کمر باریکتان را آماده کنید و یک چای خوش‌رنگ دم کنید و آماده شوید برای درست کردن چای دو رنگ. ابتدا نصف استکان را آب جوش بریزید و چند حبه قند داخل استکان بیندازید و با قاشق چایخوری هم بزنید تا قند حل شود.

غلظت قند باید زیاد باشد تا حدی که به اشباع برسد. یعنی وقتی که قند می‌اندازید دیگر حل نشود و شیره مانند شود. سپس داخل یک کاسه چای خالص بریزید و با استفاده از یک قاشق یا ملاقه کوچک به آرامی و کم کم روی این شیره چای بریزید. می‌بینید که آب در پایین و چای در بالا قرار می‌گیرد. به همین سادگی.

درباره چای: سلام من به تو یارِ قدیمی

اگر در اندازه زیاد می‌خواهید درست کنید، داخل یک قابلمه آب و شیره باید درست کنید. یعنی به تعداد و متناسب با استکان‌ها آب داخل قابلمه بریزید و قند یا شکر را به آن اضافه کنید و بعد داخل تمام استکان‌ها را تا نیمه با این شیره پر کنید و به آهستگی چای را به استکان‌ها اضافه کنید. برای سادگی و سرعت کار هم می‌توانید از یک یا دو نفر آدم خونسرد استفاده کنید.

این روش بیشتر مجلسی و تفننی و رسمی است و مزه و طعم چای در آن چندان مطرح نیست مخصوصا این چای شیرین است نه تلخ. به همین دلیل از آوردن این چای برای کسانی که عادت به نوشیدن چای داغ دارند خودداری کنید؛ و همچنین برای افرادی که چای شیرین دوست ندارند هرگز این چای را نیاورید.

نکته: در تهیه چایی دورنگ به جای قند و شکر می‌توانید از نبات هم استفاده کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    هایده زنده شد؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چای باید ساده باشه از آت و آشغالهایی که تو ایران در چای می ریزند متنفرم.آخه چطور می تونن و چای با لیمو ترش بخورند اه اه

    • بدون نام

      یاد بگیر به سلیقه بقیه احترام بگذاری.

  • بدون نام

    روحش شاد نوستالژی

  • بدون نام

    تو سریال عطر عشق و گوزل جان اوزجان چقدر چای میخوردن

    پاسخ ها

    • مسئول امین آباد

      همین سریالهای درپیتو می بینی سطح فکرت اینه ها

  • بدون نام

    چایی هل دم کنی با دایجستیو شکلاتی وای وای

    پاسخ ها

    • بدون نام

      هل؟ عوق

    • بندرعباسی

      گل گفتی مخصوصا تو زمستون خیلی میچسبه

  • بدون نام

    این کار ته دیابت و قند

  • بدون نام

    همون بهتر که سنتش رنگ باخت. چایی شرین با 4 قند!

  • بدون نام

    ماقدیم با چای و نفت شب و روز درست میکردیم میبردیم مدرسه برای کاردستی

  • بی نام

    محبوب ترین نوشیدنی و پر طرفدار

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج