طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خوشمزهی ایرانی
در این مطلب قصد داریم فوت و فن تهیه یک خورش آلو اسفناج مجلسی و خوش طعم را آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد.
مجله دیجیکالا - مریم ابراهیمی: اسفناج یکی از مغذیترین سبزیجات است و طعم بسیار قوی و خوشمزهای دارد. در آشپزی ایرانی غذاهای متنوعی با اسفناج تهیه میشود که بهترین و محبوبترین آنها خورش آلو اسفناج است. این خورش یکی از خورشهای اصیل ایرانی است؛ یک غذای مجلسی که جلوهای خاص به میز هر مهمانی میدهد. باتوجه به ذائقههای مختلف میتوان خورش آلو اسفناج را با مرغ، گوشت قرمز و حتی بوقلمون هم تهیه کرد که همگی بسیار خوشمزه هستند.
آلو در این غذا نقش بسیار پررنگی دارد و به نوعی کاملکنندهی طعم اسفناج است و بهترین گزینه برای این غذا آلوی بخارای طلایی است. طعم این غذا به واسطهی آلو، به سمت طعمی ملس و بسیار مطلوب میرود که با همهی غذاهای ایرانی متفاوت است. در اینجا قصد داریم فوت و فن تهیه یک خورش آلو اسفناج مجلسی و خوش طعم را آموزش دهیم که از خوردن آن سیر نخواهید شد.
مواد لازم برای ۴ نفر
- اسفناج شسته، آبگیری شده و خرد شده: ۹۰۰ گرم
- گوشت خورشتی: ۲۵۰ گرم
- آلو بخارا: ۱۰ عدد
- رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱ عدد
- زردچوبه، فلفل سیاه، ادویهی کاری، دارچین و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
۱. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کنید و به همراه کمی روغن تفت دهید تا کاملا سبک و طلایی شود. سپس گوشت را اضافه کنید و با پیاز تفت دهید تا جایی که آب گوشت کشیده و رنگ آن تغییر کند.
۲. در این مرحله ادویهها را به جز نمک به گوشت و پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
۳. آب را جوش بیاورید و به اندازهای که روی گوشت را آب بگیرد، به قابلمه آب جوش اضافه کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید گوشت به مدت ۲ ساعت با شعلهی کم بپزد.
۴. حالا اسفناجهایی که ریز خرد کردید را در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اسفناجها کشیده شود.
۵. وقتی آب اسفناج کشیده شد، کمی روغن به آن اضافه کنید و اجازه دهید اسفناجها با حرارت کم سرخ شوند.
۶. وقتی گوشت پخت، اسفناج سرخ شده را به آن اضافه کنید. در صورت نیاز میتوانید کمی هم آب جوش به خورش اضافه کنید تا به غلظت دلخواه شما برسد. حالا اجازه دهید برای مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه اسفناج هم پخته شود.
۷. وقتی خورش شما به روغن افتاد، آلو بخارا، رب انار و نمک را به آن اضافه کنید.
۸. خورش آلو اسفناج شما حاضر است؛ نوش جان.
اگر شماهم تجربهای در پخت این خورش خوشمزه دارید، با ما بهاشتراک بگذارید.
نظر کاربران
دستور کاملی بود بخصوص که عکسم داشت مرسی
پاسخ ها
این خورشت رو تهرانیها از قدیم درست میکردن و بسیار خوشمزه س اما تا الان ندیده بودم رب انار بریزن .
غذای خوشمزه وپرخاصیتیه
من تا حالا درست نکردم ،،،باید امتحان کنم
من همیشه از درست کردن این خورشت طفره رفتم
من هفته ی پیش برای اولین بار درستش کردم رب انار نریختم وتنها با آلو بخارا مزه دارش کردم... بینهایت طعم دلپذیری داشت...
پاسخ ها
نوش جان
خورشت خوشمزه ایه.دستور شما خیلی کامل بود.البته من کمی لوبیا هم میزنم به خاطر دخترم که لوبیا دوست داره.
من مقداری لوبیا هم می ریزم. با مرغ هم خوشمزه میشه
دلم خواست برم اسفناج بخرم درستش کنم
به نظر من زودتر باید آلو رو اضافه کنیم تا حسابی مزه ش در بیاد. اگه آخرش بریزم و نجوشه مزه ی آلو در نمیاد. سعی کنید از آلو برغان استفاده کنید. عاااالیه. نوش جان همگی.
خیلی کامل وخوب بود
عالی بود.توضیح عالی با عکس.خیلی ممنون
خیلی خوشمزه است ولی آلو بخارا رو باید زودتر بریزید تا خورشت مزه دار بشه ولی تا باحال نشنیده بودم بهش رب انار میزنن
این خورش عالیه منم با رب انار درست میکنم بهترین خورشته
اشپزی هایی که در سایت قرار می دهید
عالیه
ما شمالی ها زیاد درست میکنیم و رب انار بسیار ترشی خوبی با این خورشت و قورمه سبزی هم میده دوستان با رب انار اصل امتحان کنید خیلی عالی میشه...ما تاکیدی به ریختن آلو نداریم و ترشی و طعم رب انار بسیار خورشت رو خوشمزه میکنه
خورشت بسیار خوشمزه ای.من درست میکنم بسیار عالی میشه.ولی تا حالا رب انار نریختم.چاشنی اون کمی آبلیمو و نمک و دوسه قاشق هم شکر اضافه میکنم بینظیر میشه مزه اش . نوش جان
خیلی ممنون بابت دستور اشپزیتون
عالی بود
با این دستور کامل و عکس زیبا
باید امتحانش کنم
خیلی عالی بود توضیح کامل همراه با تصویر
سپاسگزارم
آلوبخارادونوعه!من رنگ قهوه ای تیره روترجیح میدم برای آشپزی،آلوزرد هم برای تازه خوری بهتر
اگه به اسفناج موقع سرخ شدن يه كوچولو گشنيز هم اضافه كنيد عالي ميشه
امتحان كنيد پشيمون نميشيد
من امروز واسه اولین بار با این دستور پختمش عالی بود،بپزید و لذت ببرید.ممنون از برترینها
برای اولینبار دیشب درست کردم
و برای طعمش لواشک اضافه کردم عالید
ازقدیم فقط آلو میریختن رب انار جدیده آلو بیشتر باشه رب نمیخواد