۱۰۶۴۱۱۸
۲۷ نظر
۵۱۲۶
۲۷ نظر
۵۱۲۶
پ

راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر

در این مطلب از راز‌های خانه‌داری، بهترین روش برای کندن پوست سیر را به شما آموزش خواهیم داد.

وب‌سایت روزیاتو - مریم موسوی: اگر آشپزی می‌کنید حتما می‌دانید که کندن پوست سیر می‌تواند تا چه اندازه دشوار و پیچیده باشد. از طرفی این ماده غذایی به خاطر بوی بسیار تندی که دارد تا مدت‌ها پس از جدا کردن پوستش بوی خود را روی دست باقی می‌گذارد.

راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر

خیلی‌ها برای جدا کردن پوست سیر چاقو را به صورت افقی روی آن قرار داده با کف دست فشار متوسطی را به سیر وارد می‌کنند تا پوستش جدا شود. اما راهکاری که یکی از کاربران تیک تاک برای این کار ارائه کرده از همه بهتر است. برای این منظور فقط به چند حبه سیر نیاز دارید و یک دستگاه مایکروویو.

در ابتدا حبه‌های سیر را درون یک کاسه کوچک ریخته و کاسه را برای مدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو قرار می‌دهد.

راز‌های خانه‌داری؛ بهترین روش برای پوست کندن سیر

بعد از شروع به کار مایکروویو صدایی شبیه به ترکیدن می‌شنوید (توجه کنید که مدت زمان انتخابی تان بیشتر از ۳۰ ثانیه نشود) و بعد سیر‌ها را از مایکروویو خارج کنید. پوست سیر‌ها کاملا جدا شده است.

اما دو نکته وجود دارد: اول اینکه بافت سیر‌ها خیلی نرم شده و بافت سفت قبلی را ندارند، در نتیجه دیگر امکان خرد کردن شان به سبک قبلی وجود ندارد و آنکه دیگر عطر و طعم‌شان تا حدودی از بین می‌رود و تازگی قبل را ندارد.

بنابراین اگر بافت سفت و سخت سیر را دوست دارید و حفظ عطر و طعم آن برایتان مهم است پس این کار را انجام ندهید چراکه بهترین تکنیک همان استفاده از تیغه چاقو برای له کردن سیر است. در این صورت می‌توانید سیر را چند دور روی تخته بچرخانید تا پوستش کاملا جدا شود.

شما از چه روشی برای کندن پوست سیر استفاده می‌کنید؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    من یه روز میزارم توی فریزر بمونه وقتی لازم دارم چنددقیقه توی آب میزارم سریع پوستش کنده میشه

    پاسخ ها

    • دختر آبی

      منم میذارم چن دقیقه تو آب بمونه و خیس بخوره بعدش راحت جدا میشه

  • بدون نام

    من از همون روش تکان در شیشه استفاده می کنم مایکروویو هم ندارم

    پاسخ ها

    • بدون نام

      من این کار را کردم نشد

  • بدون نام

    ما سرش رو می بریم و پوستش رو می کنیم!!!!!!!خخخخخخخخخ

  • بدون نام

    سیر را نیم ساعت در کاسه آب خیس کنید،پوستش نرم میشود و به راحتی از سیر جدا میشود.این بهترین روش پوست کندن سیر است.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کل پوست کندن سیر 1 دقیقه هم طول نمیکشه بعد نیم ساعت میخوای بذاری تو آب

  • زهرا

    من سیر رو کمی تو اب خیس میکنم راحت پوستش کنده میشه

  • بدون نام

    باکارد فشار میدم روی سیر وبعد پوستش رو راحت جدامیکنم
    البته زیاد علاقمند نیستیم خانوادگی ،ولی در بعضی غذاها واقعا نباشه ی چی کمه

  • بدون نام

    با چاقو پوست میکنیم

  • ⓗⓐⓑⓘⓑ

    سیر فقط سیر همدان
    اونم سیر روستا تاریخی و توریستی سولان
    چون درصد مواد خوب واسیدیش از کل سیرهای جهان بالاتره
    ما که امسال هم ترشی گرفتیم ،هم پوست کندیم وگذاشتیم تو فریزر

    پاسخ ها

    • سلطان قلبها مادر

      برای ما هم بفرست

  • حسن

    سیرها رو بریزید توی یه ظرف محکم(فلزی یا شیشه‌ای)درشو ببندید و حسابی تکونش بدید .تمام شد سیرهاتون امادست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بارها امتحان کردم انگارنه انگار

  • الي

    ما مثل آدم با چاقو پوستش رو ميكنيم

    پاسخ ها

    • حسين

      احسنت

    • بدون نام

      احسنت

  • بدون نام

    طوری نوشتید برای اینکار فقط به چند حبه سیر نیاز دارید و یک مایکروویو،،،،،انگار مایکروویو یه کاسه یا بشقابی هست که تو هر خونه ای پیدا میشه.
    خیلی راهکار بیخود و بی معنی ای بود

    پاسخ ها

    • بدون نام

      کاملا موافقم
      واقعا راهکار بیخودیه

    • بدون نام

      تازه شل هم میشه

    • بدون نام

      تازه اخرشم گفته با چاقو پوست بکنید چون این روشی که گفتیم به درد نمی خوره

  • بی نام

    عجب ترفندی زد،واقعا خسته نباشید حتما فکر جمعی بوده.

  • بدون نام

    من میذارم چنددقیقه توآب بمونه به راحتی پوستش کنده میشه

  • بدون نام

    اگر کسی ماگروفر نداشت چه بکنه؟.پس بهترین راه حل نیست؟!!!

  • بی نام

    نگه داشتن تو فریزر درست تره سالم و سریع

  • بدون نام

    من یه برش عمودی تا نصفه میدم،بطوریکه کاملا به دو نیم نشه،بعد راحت پوستش کنده میشه.قبلش خیس خورده باشه بهتره

    پاسخ ها

    • آهورا

      من با یه گوشت کوب یا سنگ یه ضربه میکوبم رو سیر کمی له میشه بعد پوستش راحت کنده میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج