۱۰۶۳۶۸۳
۱۹ نظر
۵۰۸۶
۱۹ نظر
۵۰۸۶
پ

چی‌بپزم؟ کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی

امروز در این قسمت از سری مطالب چی بپزم، قصد داریم طرز تهیه کلوچه‌ی دو رنگ گل‌گلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

برترین‌ها: امروز در این قسمت از سری مطالب چی بپزم، می‌خواهیم به شما طرز تهیه یک کلوچه‌ی خوشمزه را آموزش دهیم. این کلوچه‌ی دو رنگ زیبا و خوش‌طعم که طرز تهیه بسیار راحتی دارد، می‌تواند همراه با یک لیوان چای، یک عصرانه‌ی دلپذیر در این روزهای پاییزی باشد.

مواد لازم:

مواد لازم برای کلوچه‌ی ساده

  • آرد همه منظوره: ۲ پیمانه
  • کره: نصف پیمانه
  • پودر قند: ۸۰ گرم
  • نمک: نوک قاشق چای‌خوری
  • پوست لیمو: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد

مواد لازم برای کلوچه کاکائویی

  • آرد همه منظوره: ۱/۶ پیمانه
  • کره: ۱۲۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۴۰ گرم
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • عصاره وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر قند ۸۰ گرم
  • نمک: به مقدار لازم (نوک قاشق چای‌خوری)

نکته: دقت کنید بعد از اینکه موادتان به‌صورت خمیر شد، به مدت ۳۰ دقیقه خمیر را در یخچال بگذارید و به آن استراحت دهید.

چی‌بپزم؟ کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی

طرز تهیه:

ویدئوی زیر، راهنمای شما در طرز تهیه این کلوچه دورنگ گُل‌گلی خوشمزه خواهد بود.

چی‌بپزم؟ کلوچه‌ی دو رنگ گُل‌گُلی
منبع: cookistwow
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    این کلوچه رومال نمیخواد؟

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نه فکر میکنم مثل شیرینی بیسکوییتیه

  • سروه یزدانی

    شبت پلو هم میتوانیم بپزیم که دفع سموم در بدنه حیف که بهار تابستون نیست مگه نه کدوی سبز سرخ میکردیم با گوجه یا دلمه کدو با کدو حلوایی اشتباه نگیریم باباجان بیایید شاد باشیم شکر کنیم بخندیم دنیا دو روزه میگن بهتره از آن کمال استفاده رو ببریم کم به فکر ناراحتی ها باشیم آره بپزیم اگه تونستین کم یا زیاد بخوریم پروردگار بزرگه اری.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      انشالله شفا میده من مطمینم

  • بدون نام

    این یه نوع کلوچه ایتالیایی هست

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آرد همه منظوره چیه

    • دختر ترک

      ارد همه منظوره یعنی هم برای شیرینی پزی و هم برای نان پزی و دیگر چیز ها باشد

    • بدون نام

      آردی که هم برای کیک و هم برای نان میشه استفاده کرد

    • رها

      بله

    • رها

      خوبه

  • بدون نام

    وقتی خمیر تونایلون فریزر پیچوندیم باید چقدر نگه داریم نیم ساعت یا یه ساعت اصلا مشخص نبود

    پاسخ ها

    • بدون نام

      سی دقیقه داخل یخچال بگذارید

  • بدون نام

    چه بامزه و گوگولیه

  • بدون نام

    پوست لیمو نباشه نمیشه

    پاسخ ها

    • بدون نام

      چرا میشه .فقط بهش عصاره وانیل بزن به جای پوست لیمو که بوی تخم مرغ نده

    • بدون نام

      وانیل بریز

  • بی نام

    خیلی شکلش اشتها اوره هوس کردم

  • Avid

    من درست نکردم
    ولی شاید خوب باشه؟
    نظرم رو بخواین نمیدونم خب راستش چی بگم؟

  • بدون نام

    عالی بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج