۱۰۶۱۷۵۷
۵ نظر
۵۰۳۲
۵ نظر
۵۰۳۲
پ

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیازداغِ مجلسی

امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

روزنامه خراسان: امروز در یکی دیگر از مطالب راز‌های خانه‌داری، قصد داریم ترفند‌های تهیه پیاز داغ مجلسی را به شما آموزش دهیم.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیازداغِ مجلسی

پیاز داغ با آب جوش

۱. برای تهیه پیاز داغ ابتدا باید پیاز‌ها را پوست و خلال کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل آب جوش بریزید و صبر کنید تا دوباره آب به جوش بیاید و یکی دو قل بزند.

۳. پیاز‌های پخته‌شده را آبکش کنید و کنار بگذارید.

۴. برای این‌که بتوانید پیاز داغ را فریز کنید بهتر است از روغن جامد استفاده کنید.

۵. یک ساعت زمان نیاز دارید تا پیاز‌ها به خوبی خشک و ترد شود.

۶. کمی نمک به پیاز‌های داخل روغن اضافه و پیاز‌ها را سرخ کنید.

۷. پیاز‌های سرخ‌شده را درون سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه آن‌ها خارج شود.

راز‌های خانه‌داری؛ ترفند‌های تهیه پیازداغِ مجلسی

پیاز داغ با آب یخ

۱. پیاز‌ها را بشویید، پوست و خلالی خرد کنید.

۲. پیاز‌های خلال‌شده را داخل یک ظرف پر از آب یخ بریزید و ۲۰ دقیقه صبر کنید.

۳. بعد از ۲۰ دقیقه، پیاز‌ها را از آب یخ خارج کنید و داخل آبکش یا سبزی خشک‌کن بریزید تا آب اضافه آن‌ها خارج شود.

۴. خشک‌کردن پیازها، آن قدری طول نکشد که سرمای آن‌ها از بین برود.

۵. داخل یک تابه گود مقدار زیادی روغن بریزید و وقتی روغن داغ شد، پیاز‌های سرد را داخل روغن غوطه‌ور کنید.

۶. مرتب پیاز‌ها را زیر و رو کنید تا به شکل یکنواخت سرخ شود.

۷. وقتی پیاز‌ها طلایی شدند، آن‌ها را به کمک کفگیر از روغن خارج کنید و داخل یک سبد آبکش بریزید تا روغن اضافه خارج شود.

شما از چه روشی برای تهیه پیازداغ مجلسی استفاده می‌کنید؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    پیاز داغ با آب جوش عالی است

  • بدون نام

    مسخره .پیاز دیگه مزه ای داره

    پاسخ ها

    • بدون نام

      اتفاقا خیلی هم خوشمزه است. نظر من یکدست شدن و هم رنگ بودن پیازها است و اینکه نمیسوزه و در عین حال روغن زیادی رو جذب نمی کنه.
      ما همیشه همین طوری درست می کنیم

  • بدون نام

    من بعد از خلال کردن میریزم تو آبکش و روش آب میگیرم بعد کمی میزارم آبش بره سرخ میکنم و آخر سر یکم زردچوبه و نمک میپاچم .عالی میشه.اصلا روغن بهش جذب نمیشه

    پاسخ ها

    • معلم

      این بهترین روش پیاز داغ درست کردنه
      دنبال روش های دیگه نرید..همش امتحان شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج