طرز تهیه خورشت بامیه با مرغ؛ سریع و آسان
خورشت بامیه جزء خورشتهای خوشمزه و اصیل ایرانیه و طرفدارهای مخصوص خودش رو داره. امروز طرز تهیه این خورشت لذیذ با مرغ رو براتون میذارم.
وبسایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: خورشت بامیه جز خورشتهای خوشمزه و اصیل ایرانیه و طرفدارهای مخصوص خودش رو داره، ولی ممکنه همیشه وقت کافی برای تهیه این خورشت با گوشت رو نداشته باشیم و ترجیح بدیم یه خورشت بامیه خوشمزه و سریع داشته باشم برای همین در این مطلب طرز تهیه این خورشت لذیذ با مرغ رو براتون میذارم که خیلی زود حاضره و از خوشمزگی هم چیزی کم نداره.
مواد لازم برای ۲ نفر
- ۱ عدد سینه مرغ
- ۱۰ الی ۱۵ عدد بامیه
- ۱/۳ پیمانه غوره
- ۶ الی ۸ عدد گوجه گیلاسی
- ۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
- ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- ۳۰ گرم کره
- نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
مراحل تهیه خورشت بامیه با مرغ
چون قصدمون اینه که این خورشت خیلی سریع آماده بشه پس ابتدا سینه مرغ رو خورد میکنیم تا سایزش کوچکتر شده و سریع بپزه.
داخل یه ماهیتابه رب، پیاز داغ، نمک، فلفل و زرچوبه رو میریزیم و با هم تفت میدیم تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد.
حالا مرغ خورد شده رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم تا مرغ تغییر رنگ بده.
بعد بلافاصله حدود یک لیوان آب به مرغمون اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا مرغ بپزه.
تا مرغ نیم پز میشه بامیه هارو هم حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه با کره کمی تفت میدیم. تفت دادن بامیه با کره باعث لذیذتر شدن مزه خورشتمون میشه.
حدود یک ربع تا بیست دقیقه بعد مرغ نیم پز میشه و، چون بامیه هم از قبل تفت داده شده حالا نرم شده و پخته کلا بامیه در صورتی که خیلی بزرگ و زمخت نباشه خیلی زود میپزه. پس بامیه، گوجه گیلاسی و غوره رو با هم به خورشت اضافه میکنیم.
حالا میذاریم تا کل مواد با خورشت قل بزنن تا مزهها به خورد هم بره و مرغ هم مغز پخت بشه.
چون آب این خورشت رو از ابتدا زیاد نریختیم و مرغ خورشت هم ریز خورد شده همون طور که دیدن خورشت بامیه با مرغمون زیر یک ساعت آماده میشه. حالا خورشتمون آماده سروه … نوش جان.
نظر کاربران
با مرغ خوب نمیشه فک کنم کسی درست کرده بگه تحربه شو؟
نه با مرغم خوب میشه
فقط الان کو بامیه؟؟؟
خیلی خوشمزه میشه من درست کردم
من تا حالا درست نکردم کلا قدرت ریسک تغییر فرمول غذا رو ندارم
ایده ی خوبیه برای وقتایی که مرغ ارزونه
امسال تابستون چنبار پختم و واقعاخوشم اومد
قبلا هیچوقت امتحان نکرده بودم
اتفاقا من اکثر اوقات با مرغ درست میکنم
من پختم خیلی خوشمزه میشه.مثل قیمه که با مرغ خوشمزه و متفاوت میشه بامیه با مرغ هم خیلی خوب میشه.
بدمیشه
بامیه رو ما خوزستانی ها اینجوری خام نمی ریزیم توی غذا، یه قل کوچیک با آب بخوره که مزه خامیش گرفته بشه.
من خوزستانی ام اصلا اینجور درست نمیشه