چی بپزم؟ پنکیک سیبزمینی
امروز در سری مطالب ویدئویی آشپزی، که تصمیم گرفتیم با تیتر چی بپزم در اختیار شما همراهان عزیز برترینها قرار دهیم، طرز تهیه پنکیک سیبزمینی را آموزش خواهیم داد.
برترینها: امروز در سری مطالب ویدئویی آشپزی، که تصمیم گرفتیم با تیتر چی بپزم در اختیار شما همراهان عزیز برترینها قرار دهیم، طرز تهیه پنکیک سیبزمینی را آموزش خواهیم داد. در سری مطالب چی بپزم سعی میکنیم طرز تهیه غذاهای راحت و آسان با مواد اولیه قابل دسترس را به شما آموزش دهیم. داخل این پنکیک میتوانید از جعفری خرد شده، ژامبون، هویج رنده شده و ... استفاده کنید. در انتهای مطلب نیز ویدئوی طرز تهیه آن را برایتان آوردهایم. فکر میکنید برای داخل این پنکیک چه چیزی میتواند به خوشمزهتر شدن آن کمک کند؟
مواد لازم:
- سیبزمینی: ۴۰۰ گرم
- نمک: ۱ قاشق چایخوری
- آرد برنج: ۱۵۰ گرم
- پنیر پیتزا: به مقدار لازم
- روغن: جهت سرخکردن
- ادویه: به دلخواه (فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا، پودر پیاز، ادویه کاری و دارچین به مقدار خیلی کم) ادویهها کاملا قابل حذف و جابهجایی هستند.
نکته: میتوانید برای ترد شدن بیشتر پنکیک، برای سرخ کردن از پودر سوخاری استفاده کنید. در اینصورت ابتدا یک تخممرغ را با چنگال خوب بههم بزنید. بعد پنکیک را آغشته به تخممرغ و سپس به پودر سوخاری آغشته کنید و سپس سرخ نمایید.
نظر کاربران
اگه یه کم ژامبون یا گوشت چرخ کرده که تفت دادیم و فلفل دلمه نگینی روهم وسطش بذاریم خوشمزه تر میشه.
پاسخ ها
چه ایده ی خوبی
آره ولی این روش هم ارزونه هم سریع
با توجه به ترکیباتش به نظر میاد طعم خوبی داشته باشه
میشه علاوه بر فیلم متن هم بگذارین.....خیلیها حوصله فیلم ندارن
ارد معمولی هم میشه زد به جای آرد برنج؟
جعفری هم خوب میشه اگر بریزیم توش
خیلی عالی بود. ممنون از برترینها
این چی بود دیگه؟ ارزش غذایی نداره همش نشاسته و روغنه
پاسخ ها
تو برو گوشت کبایی بخور کسی دستتو نگرفته
اگر اسانس موز به ان اضافه کنیم با بین نون بستی بذاریم میشه ویفر موزی
میشه بگید چه جور سیب زمینی اب پز سرخ می کنید که به ته ظرف نچسبه و خراب نشه من هر جور امتحان کردم نشد یا شل شد و از هم وارفت یا چسبید به ظرف و خراب شد.
پاسخ ها
مورد اول که ماهیتابه باید نچسب باشه و روغنتون باید کاملا داغ باشه بعد شروع کنید به سرخ کردن. بعدش آرد برنج داخلش باعث منسجم شدنش هم میشه و وانمیره. اگر هم از آرد سوخاری برای پوشش خارجیش استفاده کنید کمتر روغن میگیره. اما خب سیب زمینی پخته به تنهایی امکان وا رفتنش هست.