طرز تهیه سوپ قارچ؛ یک پیشنهاد پاییزی جذاب
سوپ بهترین غذا یا میانوعده برای این فصل است؛ بهخصوص که کرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمیدارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
ایرنا زندگی: سوپ بهترین غذا یا میانوعده برای این فصل است؛ بهخصوص که کرونا و آنفولانزا هم دست از سرمان برنمیدارد و بهتر است با مایعات و مواد مغذی خودمان را تقویت کنیم.
مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ:
- قارچ: ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- هویج متوسط: ۲ عدد
- تره فرنگی: ۱۰۰ گرم
- خامه: ۲۰۰ گرم
- شیر: ۲۵۰ گرم
- کره: ۱۰۰ گرم
- آرد سفید: ۱ قاشق غذاخوری
- جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه و دستور پخت سوپ قارچ:
۱. ابتدا پیازها را پس از پوست گرفتن به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. سپس یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و کره را به آن اضافه میکنیم. در ادامه قابلمه را روی حرارت قرار میدهیم تا کره آب شود. در مرحله بعدی پیاز خرد شده را به قابلمه اضافه میکنیم.
۲. با کره کمی تفت میدهیم تا پیاز کمی نرم شود سپس مقداری زردچوبه اضافه میکنیم و تفت دادن را ادامه میدهیم تا مخلوط پیاز و زردچوبه یکدست شود. در همین حین تره فرنگی و هویج را به صورت ریز خرد میکنیم و پس از اینکه پیاز نرم شد به قابلمه اضافه میکنیم.
۳. ۱۰ دقیقه مخلوط تره فرنگی، هویج و پیاز را تفت میدهیم سپس قارچها را به صورت ورقهای خرد یا رنده میکنیم. پس از گذشت ۱۰ دقیقه قارچ را اضافه میکنیم.
۴. به مدت ۵ دقیقه دیگر مواد را تفت میدهیم تا قارچها هم نرم شوند. در ادامه آرد سفید را به صورت کم کم داخل یک لیوان آب جوش حل میکنیم (باید آرد را کم کم اضافه کنیم تا آرد گلوله نشود) و به قابلمه اضافه میکنیم.
۵. در همین مرحله ۳ لیوان آب جوش هم به قابلمه اضافه میکنیم و مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ میزنیم. ۵ دقیقه صبر میکنیم تا مواد بجوشند سپس شیر را به همراه خامه مخلوط میکنیم و به قابلمه اضافه میکنیم.
۶. پس از اضافه کردن مخلوط شیر و خامه باید مراقب سوپ باشیم تا سوپ سرریز نکند. حدود ۵ دقیقه بعد جعفری خرد شده را به سوپ اضافه میکنیم و دیگر در قابلمه را نمیگذاریم تا سوپ جا بیفتد. پس از اینکه سوپ آماده شد آنرا با قارچ تزیین کرده و سرو میکنیم.
اگر شما هم تجربهای در طرز تهیه سوپ قارچ دارید با ما به اشتراک بگذارید.
نظر کاربران
چه هوس انگیز
سوپ راحتیه به نظر خوشمزه هم میاد
خیلی مقویه مرسی
من با مرغ درست میکنم و به جای آب.. شیروآب مرغ اضافه میکنم خیلی تو طعمش تاثیر داره اما به جای ارد سفید جوپرک میریختم وبعد با غذاساز یه دستش میکردم که الان فهمیدم اگر کلا ارد سفید بریزم دیگه غذاساز هم نمیخواد.. هویج هم نمیریزم چون رنگشو عوض میکنه... سوپ باید سفید باشه
ما جو پرک هم داخلش میریزیم. خیلی خوشمزه میشه