۱۰۴۶۴۴۵
۵ نظر
۵۲۶۰
۵ نظر
۵۲۶۰
پ

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

عدس پلو یکی از راحت‌ترین غذا‌های ایرانی است که با کمی ترفند از یک غذای ساده به یک غذای مجلل و خوشمزه تبدیل می‌شود. در این مطلب طرز تهیه عدس پلو مجلسی را با گوشت و کشمش پلویی به شما آموزش دهیم.

وب‌سایت دیجی‌کالا - مریم ابراهیمی: عدس پلو یکی از راحت‌ترین غذا‌های ایرانی است که با کمی ترفند از یک غذای ساده به یک غذای مجلل و خوشمزه تبدیل می‌شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه عدس پلو مجلسی را با گوشت و کشمش پلویی به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

مهم‌ترین راز خوش‌طعم و خوش‌عطر شدن قاطی‌پلو‌هایی مثل لوبیا پلو یا قنبر پلو استفاده از ادویه‌های مناسب است. یکی از ادویه‌های پرکاربرد در پلو‌های مخلوط ایرانی دارچین است که عطر و طعمی جادویی به برنج می‌دهد. به ویژه در عدس پلو با کشمش یا گوشت که هنگام پختن آن عطر دارچین باید در تمام آشپزخانه بپیچد.

عدس پلو یک غذای سالم و مقوی است که آشپز‌ها به آن علاقه‌ی خاصی دارند؛ چون سریع آماده می‌شود. عدس پلو را می‌توانید با گوشت یا بدون گوشت تهیه کنید که این یک ویژگی خوب برای هر غذایی محسوب می‌شود. می‌توانید به جای گوشت از سویا استفاده کنید یا به طور کامل سس گوشت را حذف کنید و از عدس پلو با کشمش و پیازداغ لذت ببرید.

برنج، عدس و کشمش معمولا در هر خانه‌ای پیدا می‌شود؛ پس می‌توانید هر وقت هوس عدس پلو کردید یا نمی‌دانستید برای ناهار چه غذایی درست کنید، با دستور پخت ما در عرض یک ساعت یک عدس پلوی خوشمزه بپزید. اگر هم هنوز شک دارید که چه غذایی بپزید، حتما به آرشیو مطالب آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ سر بزنید تا دستور پخت صد‌ها غذای خوشمزه‌ی ایرانی و فرنگی را بیابید.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

  • برنج: ۳ پیمانه (۴۵۰ گرم)
  • عدس: ۲ پیمانه
  • گوشت چرخ‌کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد
  • کشمش پلویی: ۱ پیمانه
  • زعفران: به میزان لازم
  • زردچوبه، دارچین، ادویه کاری، فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

طرز تهیه عدس پلو

۱. برای اینکه پوست عدس هنگام پختن جدا نشود، آن را از ۲ ساعت قبل در آب و نمک خیس کنید. بعد از ۲ ساعت عدس را با آب روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود. دقت کنید که عدس نباید کاملا بپزد، وگرنه در ادامه‌ی فرایند پخت له می‌شود.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

۲. یکی از پیاز‌ها را پس از رنده کردن در تابه بریزید و تفت دهید تا آب اضافی آن بخار شود. سپس کمی روغن به تابه اضافه کنید و اجازه دهید پیاز به رنگ عسلی دربیاید. سپس گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

۳. زمانی که گوشت کاملا با پیاز تفت خورد و آب آن بخار شد، ادویه‌ها، نمک و کمی از زعفران دم‌کرده را اضافه کنید.

نکته: میزان دارچین در ادویه‌ی این غذا باید بیشتر از قاطی‌پلو‌های دیگر باشد.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

۴. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها گوشت را کامل تفت دهید تا به روغن بیفتد. مایه‌ی گوشت عدس پلو حاضر است؛ آن را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

۵. برنج را از ۳ تا ۴ ساعت قبل در مخلوط آب ولرم و سه قاشق غذاخوری نمک خیس کنید. پیش از پختن، آبی را که برنج در آن خیس خورده بود خالی کنید. به میزان کافی آب در یک قابلمه‌ی مناسب به جوش بیاورید و برنج را در آن بریزید. با حرارت بالا اجازه دهید برنج در آب بپزد و قد بکشد. وقتی دور دانه‌های برنج نرم شد، ولی وسط آن هنوز خام بود، عدس‌های نیم‌پز شده را اضافه کنید. برنج و عدس را آرام مخلوط و سپس آبکش کنید.

بعد از آبکش کردن برنج، ته یک قابلمه کمی روغن بریزید و ته‌دیگ مورد علاقه‌تان را قرار دهید. مخلوط برنج و عدس و دارچین و زعفران را لایه لایه در قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید با حرارت متوسط رو به بالا چند دقیقه بخار کند. سپس کمی آب روی برنج بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید برای ۲۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزد. اواخر پخت نصف پیمانه روغن مایع و دو قاشق غذاخوری روغن حیوانی را داغ کرده و روی برنج بریزید.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

۶. برای درست کردن پیازداغ، در یک تابه‌ی کوچک یک عدد پیاز خلالی شده را با مقداری روغن سرخ کنید. پس از خارج کردن پیاز‌ها از تابه، کشمشی را که از قبل با آب سرد شسته و خیسانده‌اید، در همان روغن به همراه کمی دارچین تفت دهید و کنار بگذارید.

طرز تهیه عدس پلو مجلسی؛ طعمی بی‌نظیر

۷. عدس پلو را در دیس یا بشقاب بکشید و با گوشت چرخ کرده، کشمش و پیاز داغ تزئین کنید. نوش جان!

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    عاشق عدس پلو هستم .

    پاسخ ها

    • بدون نام

      نووش جااان

  • بدون نام

    وای با ترشی یا سالاد شیراز عالی میشه. میشه گوشت هم نریخت خود عدس و کشمش قوّه دار هست.

  • بدون نام

    من زیره سیاه هم میریزم عالی میشه

  • بهاره

    برا عدس پلو با آب جوش عدس و بپزید اب سرد پوست عدس و میاره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج