آموزش تصویری ۴ مدل پیچیدن خمیر پیراشکی
طرز تهیه پیراشکی و خمیر آن را برایتان آموزش داده ایم. در ادامه آنها، مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر هم ذکر کرده ایم که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید.
برترین ها: طرز تهیه پیراشکی و خمیر آن را برایتان آموزش داده ایم. در ادامه آنها، مدل های متنوعی برای پیچیدن خمیر هم ذکر کرده ایم که می توانید با وجود عکس های مرحله به مرحله آنها، پیراشکی ها را به مدل های مختلف فرم دهید. در این مطلب نیز ۴ مدل دیگر را آموزش داده ایم که امید است مفید واقع شود.
مدل گل رز
۱. برای این طرح باید ابتدا خمیر را روی سطح صاف و آردپاشی شده، با وردنه باز کنید. سپس آن را به شکل نوارهای بلند و باریک برش دهید. برای هر گل رز، فقط یک نوار خمیری نیاز دارید. روی هر نوار خیارشور و فلفل دلمهای خرد شده بریزید.
۲. روی خیارشورها، یک لایه باریک ژامبون بگذارید.
۳. از یک طرف خمیر را رول کنید و تا انتها بروید تا شکل گل رز به خود بگیرند.
۴. سپس آنها را درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید قرار دهید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی و برشته شوند.
مدل ماهی
۱. به اندازه یک پرتقال بزرگ از خمیر پیراشکی بردارید. آن را روی سطح صاف آردپاشی شده با وردنه باز کنید. دو طرف طول مستطیل را با چاقوی تیز به صورت اریب برش بزنید. خطوط باید از بیرون به داخل باشند. تا انتها هم نباید برش دهید. بخش میانی خمیر باید سالم بماند تا مواد میانی را آنجا بگذاریم. پس از ریختن مایه در وسط خمیر، یک نوار برش خورده از سمت راست روی سس بیاورید. در مرحله بعد، یک نوار از سمت چپ و همین کار را تا انتهای خمیر تکرار کنید. (مطابق عکس)
۲. قسمت بالای خمیر را روی بافت حصیری میانی بیاورید. قسمت انتهایی را نیز با دست به شکل دم ماهی شکل دهید. پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. در قسمت کمر ماهی کمی قوس ایجاد کنید تا فرم طبیعی تری به خود بگیرد.
۳. آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آن کاملا برشته و طلایی شود.
مدل ترکیه
۱. برای تهیه این مدل، از روی خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید. آن را روی سطح صاف باز کنید و به صورت مربع شکل دهید. به فاصله ۱.۵ سانتیمتر از لبه های مربع، آن را برش دهید. به طوری که زاویه های دو مربع همچنان به هم متصل باشند (مطابق عکس). سپس مواد میانی را در مرکز مربع داخلی بگذارید.
۲. از یک زاویه خمیر را به داخل رول کنید.
۳. آنها را با احتیاط و با فاصله درون سینی فر بچینید. در صورت تمایل، می توانید روی آنها کنجد یا سیاهدانه بپاشید.
۴. پیراشکی ها را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا طلایی شوند.
مدل معمولی
۱. این مدل بسیار آسان است. تقریبا بیشتر خانم ها نیز این مدل پیراشکی را در خانه درست می کنند. می توانید برای هر پیراشکی به اندازه یک نارنگی خمیر را بردارید. با وردنه به شکل دایره باز کنید. یا می توانید خمیر را به طور کلی روی سطح آرد پاشی شده پهن کنید و با قالب گرد، دایره های یک اندازه از آن در بیاورید. (روش دوم آسان تر و زیبا تر است.)
۲. مایه میانی پیراشکی را در یک سمت دایره بریزید.
۳. اگر پنیر یا ادویه خاصی می خواهید را به آن اضافه کنید. در این مرحله، لبه های دایره را با کمی آب خیس کنید.
۴. نیمه دایره را روی لبه دیگر آن برگردانید. با انگشت کمی فشار دهید تا کاملا به هم بچسبند.
۵. سپس با چنگال، لبه های آن را شکل دهید.
۶. پیراشکی های آماده شده را با فاصله درون سینی فر که از قبل چرب کرده اید، بچینید. آنها را ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر بپزید تا سطح آنها کاملا برشته و طلایی شود.
ارسال نظر