قارچ برگر مخصوص
بهترین قارچ برگر را در خانه بپزید
گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
- نوع غذا: پیتزا و ساندویچ
- وعده غذایی: شام
- زمان پخت : 30دقیقه
- زمان آماده سازی مواد: 20دقیقه
مواد لازم مناسب برای ۶ نفر
- گوشت گوساله چرخ کرده : 600 گرم
- پیاز ریز خرد کرده : یک عدد
- قارچ کوچک خرد کرده و سرخ شده : 150 گرم
- جعفری خرد کرده : 3 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- رب گوجه فرنگی : یک قاشق چایخوری
- آویشن : یک قاشق چایخوری
- پنیر چدار : 70 گرم
- تخم مرغ : یک عدد
- پودر نان : نصف پیمانه
طرز تهیه:
۱- گوشت چرخ کرده، پیاز، جعفری، آویشن، رب گوجه فرنگی، نمک ، فلفل ، تخم مرغ و پودر نان را در کاسه بزرگی بریزید و مواد را خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
۲- مایه گوشت را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و با استفاده از کیسه نایلونی هر کدام را به شکل گرد و مسطح در آورید.
۳- کف یک سینی باربیکیو یا گریل را کمی چرب کنید و هر طرف گوشت ها را ۴ تا ۵ دقیقه کباب کنید.
۴- در صورتی که به این وسایل دسترسی ندارید، می توانید گوشت ها را در یک تابه نچسب سرخ کنید.
۵- قارچ ها را به صورت ورقه ای (اسلایس) برش بزنید. در تابه ای با یک قاشق سوپخوری روغن و یک قاشق چایخوری آب لیمو سرخ کنید. استفاده از آب لیمو کمک میکند تا رنگ قارچ تیره و سیاه نشود.
۶- پودر نان را می توانید از خمیر وسط نان باگت تهیه کنید . . به این صورت که پس از خارج کردن خمیر وسط نان باگت آن را در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ دقیقه کاملاً خشک کنید و با استفاده از هاون دستی یا آسیاب آن را پودر کرده و مصرف کنید .
نظر کاربران
میخوام امشب بپزمش!
ممنون دستتون درد نکنه . چه خوبه که هستین.
واااااااااااااااااااااااااای خدای من ...آخه اول صبی چرا با روحیه آدم بازی میکنید ...
گششنم شد ... :(