دستور آشپزی: كيك زعفران و هل
زعفران در غذاها به عنوان طعمدهنده و رنگدهنده اي بسیار عالی به کار میرود و کبد را تصفیه و قوی میسازد. آرامبخش، خوابآور و ضدتشنج نیز هست./ آرد، بيكينگپودر و شيرخشك را در كاسهاي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد...
- تخممرغ: ۴عدد
- شكر: نصف پيمانه سرپر
- وانيل: يك چهارم قاشق چايخوري
- هل پودرشده: يك قاشق چايخوري
- پودر زعفران: نصف قاشق چايخوري
- شير: نصف پيمانه
- روغن مايع: نصف پيمانه
- آرد گندم: ۲پيمانه
- بيكينگپودر: ۱/۵قاشق چايخوري
- شيرخشك: ۲قاشق سوپخوري
- گلاب: ۲قاشق سوپخوري
- موادلازم براي تزئين:
- عسل: ۴قاشق سوپخوري
- پودر پسته: ۴قاشق سوپخوري
طرزتهیه
آرد، بيكينگپودر و شيرخشك را در كاسهاي مخلوط کرده و دوبار الك كنيد و كنار بگذاريد. تخممرغ، شكر، وانيل، هل و پودر زعفران را در كاسهاي بريزيد و با همزن خوب هم بزنيد تا حجم آن دو برابر شود (حدود 8دقيقه). شير و روغن و گلاب را بيفزاييد و با همزن دستي يا قاشق چوبي هم بزنيد. مايه آرد را آرامآرام بيفزاييد و با قاشق چوبي هم بزنيد. وقتي مايه يكدست شد آن را داخل قالب بريزيد و در طبقه وسط فربا دماي 180درجه سانتيگراد به مدت 20دقيقه در قالبهاي مافين و 45دقيقه در قالب 23×23 بپزيد. سپس روي كيكها عسل گرم و پودر پسته بريزيد.
فوت آشپزي
۴۵ دقیقه بعد از اضافه کردن آرد، اگر بیش از حد به هم بزنید، بعد از مدتی کیک سفت و خشک میشود.
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ارسال نظر