طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار
حلیم یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به مدلها و سلیقههای مختلفی برای نذری درست میشود.
برترینها: حلیم یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایرانی است که به مدلها و سلیقههای مختلفی برای نذری درست میشود. فیبر موجود در گندم سبوسدار با کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون، کنترل قندخون و کاهش احتمال لخته شدن خون باعث سلامت بهتر قلب و کاهش بیماریهای قلبی میشود.
مواد لازم:
- گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله ۲۵۰ گرم
- بلغور گندم نیم کیلو
- نمک به مقدار لازم
- دارچین برای تزئین
- شکر برای تزئین
- روغن محلی به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. در ابتدا گوشت را بگذارید تا کاملا پخته شود. در بین پخت گوشت کف گوشت را مرتب بگیرید. وقتی گوشت کاملا پخت به آن نمک اضافه کنید. در یک قابلمه جدا گانه بلغور گندم را که پاک کرده و شسته اید را بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۲ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود.
۲. بلغور در حال جوش سنگین است و مدام ته نشین میشود به همین خاطر بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد. بعد از اینکه کاملا از پخت بلغور مطمئن شدید و نرم نرم شده بود در یک سبد بزرگ که دندانههای آن زیاد هم ریز نباشد.
۳. بلغور را صاف کنید و با پشت کفگیر و کمی آبجوش کمک کنید تا بلغورها کاملا صاف شده و کمی دانه بلغور باقی بماند مجددا کمی دیگر آبجوش روی بلغور بریزید که دیگر لعابی در آن باقی نماند البته آبجوش را خیلی کم استفاده کنید.
۴. بعد قابلمه را مجدد روی شعله گذاشته و گوشت را که از پختنش مطمئن شده ایم بیرون آورده و کاملا با دو عدد چنگال ریش ریش کرده و داخل بلغور صاف شده میریزیم. زیر شعله را متوسط کرده و نمک حلیم را بدان اضافه کرده و مدام تا جا افتادن حلیم با قاشق چوبی به هم میزنیم.
۵. بعد از آماده شدن سریع داخل ظرفهای مورد نظر کشیده با روغن محلی و شکر و دارچین تزیین مینمائیم.
نظر کاربران
از قدیم گفتن زمان پخت گوشت هرگز نمک نزنید دیر پخته میشه . اون وقت شما میگید گوشت و نمک رو باهم بزارید بپزه . حتی نرمترین جای گوشت رو هم نمک بزنید زماپ آبپز شدن گوشت کاملا سفت میشه و دیر پخته میشه ...... ضمنا شما که اینقدر وضعتون خوبه ... مردم از کجا بیارن گوشت بگیرن با این گرونی گوشت ......
پاسخ ها
اره مگه دروع میگی خخخخخخخ
اره مگه دروع میگی خخخخخخخ
اره مگه دروع میگی خخخخخخخ
چرا اینقدر چرت میگی. حالا شاید یکی خواست حلیم نذری بده چرا اینقد عادت کردین به همه چی گیر بدین
نوشته وقتی کاملا پخته شد نمک بزنید.
فقط خواستی ی ایراد گرفته باشی.
دققققیقققا
اصلا درش رو ببند برو
اگه ی بار هم بزنی دیگه هی باید هم بزنی
روی بلغور چهار بند انگشت آب بگیره. وقتی به جوش اومد کف روی اونو بگیرید بعد درش رو بذارید. میشه همزمان گوشت هم اضافه کرد. دو سه ساعته بلغور و گوشت میپزه. اصلا به هم نزنید توی این مدت. اگه یه بار هم بزنید، دیگه باید مرتب هم بزنید
پاسخ ها
آره درسته
اگه اصلا هم نزنین ته نمیگیره
درمورد آش ها هم همینطوره
برا اینکه مدام درحال همزدن آش یا حلیم نباشین از اول ب هیچعنوان مواد رو هم نزنین و مخلوط نکنین