۱۰۳۰۳۷۱
۹ نظر
۵۴۱۸
۹ نظر
۵۴۱۸
پ

طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار

حلیم یکی از غذا‌های اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل‌ها و سلیقه‌های مختلفی برای نذری درست می‌شود.

برترین‌ها: حلیم یکی از غذا‌های اصیل و سنتی ایرانی است که به مدل‌ها و سلیقه‌های مختلفی برای نذری درست می‌شود. فیبر موجود در گندم سبوس‌دار با کاهش کلسترول خون، کاهش فشارخون، کنترل قندخون و کاهش احتمال لخته شدن خون باعث سلامت بهتر قلب و کاهش بیماری‌های قلبی می‌شود.

طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار

مواد لازم:

  • گوشت ران گوسفند یا نرمه گوساله ۲۵۰ گرم
  • بلغور گندم نیم کیلو
  • نمک به مقدار لازم
  • دارچین برای تزئین
  • شکر برای تزئین
  • روغن محلی به مقدار لازم

طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار

طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار

طرز تهیه:

۱. در ابتدا گوشت را بگذارید تا کاملا پخته شود. در بین پخت گوشت کف گوشت را مرتب بگیرید. وقتی گوشت کاملا پخت به آن نمک اضافه کنید. در یک قابلمه جدا گانه بلغور گندم را که پاک کرده و شسته اید را بریزید و حدود ۱۰ تا ۱۲ پیمانه آب روی آن بریزید و بگذارید تا بلغور کاملا پخته شود.

۲. بلغور در حال جوش سنگین است و مدام ته نشین می‌شود به همین خاطر بهتر است چند دقیقه یکبار بهم بزنید که به ته قابلمه نچسبد. بعد از اینکه کاملا از پخت بلغور مطمئن شدید و نرم نرم شده بود در یک سبد بزرگ که دندانه‌های آن زیاد هم ریز نباشد.

۳. بلغور را صاف کنید و با پشت کفگیر و کمی آبجوش کمک کنید تا بلغور‌ها کاملا صاف شده و کمی دانه بلغور باقی بماند مجددا کمی دیگر آبجوش روی بلغور بریزید که دیگر لعابی در آن باقی نماند البته آبجوش را خیلی کم استفاده کنید.

۴. بعد قابلمه را مجدد روی شعله گذاشته و گوشت را که از پختنش مطمئن شده ایم بیرون آورده و کاملا با دو عدد چنگال ریش ریش کرده و داخل بلغور صاف شده می‌ریزیم. زیر شعله را متوسط کرده و نمک حلیم را بدان اضافه کرده و مدام تا جا افتادن حلیم با قاشق چوبی به هم می‌زنیم.

۵. بعد از آماده شدن سریع داخل ظرف‌های مورد نظر کشیده با روغن محلی و شکر و دارچین تزیین می‌نمائیم.

طرز تهیه حلیم؛ نذری مقوی و پرطرفدار

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • حلیم

    از قدیم گفتن زمان پخت گوشت هرگز نمک نزنید دیر پخته میشه . اون وقت شما میگید گوشت و نمک رو باهم بزارید بپزه . حتی نرمترین جای گوشت رو هم نمک بزنید زماپ آبپز شدن گوشت کاملا سفت میشه و دیر پخته میشه ...... ضمنا شما که اینقدر وضعتون خوبه ... مردم از کجا بیارن گوشت بگیرن با این گرونی گوشت ......

    پاسخ ها

    • الاهه

      اره مگه دروع میگی خخخخخخخ

    • الاهه

      اره مگه دروع میگی خخخخخخخ

    • الاهه

      اره مگه دروع میگی خخخخخخخ

    • بدون نام

      چرا اینقدر چرت میگی. حالا شاید یکی خواست حلیم نذری بده چرا اینقد عادت کردین به همه چی گیر بدین

    • بدون نام

      نوشته وقتی کاملا پخته شد نمک بزنید.
      فقط خواستی ی ایراد گرفته باشی.

    • بدون نام

      دققققیقققا
      اصلا درش رو ببند برو
      اگه ی بار هم بزنی دیگه هی باید هم بزنی

  • خودم

    روی بلغور چهار بند انگشت آب بگیره. وقتی به جوش اومد کف روی اونو بگیرید بعد درش رو بذارید. میشه همزمان گوشت هم اضافه کرد. دو سه ساعته بلغور و گوشت میپزه. اصلا به هم نزنید توی این مدت. اگه یه بار هم بزنید، دیگه باید مرتب هم بزنید

    پاسخ ها

    • بدون نام

      آره درسته
      اگه اصلا هم نزنین ته نمیگیره
      درمورد آش ها هم همینطوره
      برا اینکه مدام درحال همزدن آش یا حلیم نباشین از اول ب هیچعنوان مواد رو هم نزنین و مخلوط نکنین

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج