طرز تهیه پاستای خوشمزه در ۲۰ دقیقه
سبزیجاتی مانند آرتیشو و اسفناج را می توانید با پاستا میل نمایید. این غذا یکی از آن غذاهایی است که درست کردن آن بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا را می توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده کنید.
برترین ها: سبزیجاتی مانند آرتیشو و اسفناج را می توانید با پاستا میل نمایید. این غذا یکی از آن غذاهایی است که درست کردن آن بسیار ساده است و در عین حال بسیار خوشمزه و لذیذ است. این غذا را می توانید در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده کنید.
مواد لازم:
• ۳۵۰ گرم پاستای فارفاله پخته شده طبق دستورالعمل
• ۳ قاشق غذاخوری کره
• ۴ حبه سیر، له شده
• ۱ بسته پنیر خامه ای
• ۲ فنجان شیر
• ۲ قوطی ۴۰۰ گرمی مغز آرتیشو
• یک سوم فنجان گوجه فرنگی خشک
• نیم قاشق چایخوری نمک
• ۱ فنجان پنیر موزارلا، رنده شده
• نیم فنجان پنیر پارمزان، رنده شده
• ۲ بسته ۱۰۰ گرمی برگ اسفناج
روش تهیه:
۱. در حالیکه سس را آماده می کنید پاستا را بپزید. کره را در ماهیتابه بزرگی روی شعله متوسط آب کنید و به مدت ۲ دقیقه سیر را در آن بپزید.
۲. پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شود. شیر را اضافه کنید و بگذارید نیمجوش شود و بزنید تا هیچ توده ای در آن نماند. نمک را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه بجوشد.
۳. آرتیشوها و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید و بگذارید ۳ دقیقه دیگر بپزد.
۴. پنیر موزارلا و پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. اسفناج را اضافه کنید و هم بزنید و بگذارید ۳ دقیقه بپزد و برگ های اسفناج نرم شوند.
۵. پاستا را اضافه کنید و کاملاً با سس مخلوط کنید و آن را در بشقاب سرو کنید. روی آن پنیر پارمزان رنده شده بپاشید و گرم گرم سرو کنید.
نظر کاربران
آرتیشو چیه ؟
"1 بسته پنیر خامه ای" چند گرمی ؟؟؟