طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان
یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه میشود.
ایرنا زندگی: یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه میشود. در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- برنج: ۴ فنجان
- گوشت چرخ کرده: ۱ کیلو
- گردو: ۱۰۰ گرم
- کشمش: ۲۰۰ گرم
- رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
- شیره انگور: ۱ قاشق غذاخوری
- پیاز: ۱عدد
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
- آرد نخودچی: به میزان دلخواه
- نمک: به میزان لازم
- روغن: به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
۱. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت ۲ تا ۳ ساعت خیس دهید.
۲. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفتههای ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
۳. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
۴. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
۵. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفتهها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.
۶. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.
نظر کاربران
اصلا اسمش هم بد مزه س خخخخخخ
پاسخ ها
اتفاقا خیلی خوشمزن
این طرز تهیش غلط نوشته
اصلا شیره انگور توش نیست
قنبر هم اگر میدونست همچین غذای بنامش هست در جا سکته میکرد
پلوهای شیرازی پر ادویه اند تو پلو ادویه میریزن که برای هر سلیقه ای خوب نیست و به نظر من هم خوردنی نیست کلا
من شیرازی هستم.تا حالا این اسمو نشنیدم.مثل تصویر ،عدس پلو درست می کنیم ،با کوفته قلقلی(یا گوشت چرخ کرده سرخ شده با پیاز) و پیاز داغ و کشمش،ولی گردو و زرشک نه( البته واسه تزیین گذاشتن احتمالا) واقعا هم خوشمزه هست ولی می گیم عدس پلو
قنبر . دوست نداشتم نهار امروز را!
اگر پلویی خوردید که پر از ادویه بوده و گفتن شیرازیه احتمالا کلک زدن بهتون