۱۵۰۹۱۰۶
۱۱۲۹
۱۱۲۹
پ

مشهورترین نامه تایتانیک رکورد زد

یکی از مشهورترین نامه‌های به جامانده از تراژدی کشتی تایتانیک در یک حراجی به قیمت ۳۰۰ هزار پوند فروخته شد.

ایسنا: یکی از مشهورترین نامه‌های به جامانده از تراژدی کشتی تایتانیک در یک حراجی به قیمت ۳۰۰ هزار پوند فروخته شد.

2547518_674

سرهنگ آرچیبالد گریسی، که به دلیل نوشتن یکی از زنده‌ترین روایت‌ها از فاجعه دریایی سال ۱۹۱۲ میلادی شناخته می‌شود، نامه‌ای از خود بر جای گذاشت که در یک حراجی به مبلغ بی‌سابقه ۳۰۰ هزار پوند فروخته شد.

گریسی که مسافر درجه یک تایتانیک بود، کتاب «حقیقت درباره تایتانیک» را نوشت و در آن تجربیات خود از این تراژدی ۱۵ آوریل ۱۹۱۲ که منجر به مرگ ۱۵۰۰ نفر در مسیر نیویورک شد، توصیف کرده است.

به گزارش گاردین، این نامه، که تاریخ ۱۰ آوریل ۱۹۱۲، یعنی روزی که او سوار کشتی شد، نوشته شده، در تاریخ ۱۱ آوریل در ساعت ۳:۴۵ بعدازظهر در کوئینزتاون و ۱۲ آوریل در لندن مُهر خورده است.

«کشتی زیبایی است، اما قضاوت نهایی را به پایان سفر واگذار می‌کنم.»

2547519_991

این نامه در حراجی «هنری آلدرج‌اند سان» در ویلتشر انگلستان با قیمتی پنج برابر بیشتر از برآورد اولیه ۶۰ هزار پوندی به فروش رسید. این خانۀ حراج اعلام کرد که این بالاترین مبلغی است که تاکنون برای یک نامه نوشته شده روی کشتی تایتانیک پرداخت شده است.

آنها گفته‌اند نامه‌هایی از بازماندگان مشهوری همچون گریسی بسیار نادر است و این نامه تاکنون هرگز برای فروش عرضه نشده بود.

گفته می‌شود فروشنده این نامه، آن را از عموی بزرگ خود که دوست گریسی بود و در هتل والدورف لندن نامه را دریافت کرده بود، به ارث برده است.


 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج