۱۵۰۷۲۲۶
۴۷۷
۴۷۷
پ

طرز تهیه ته‌چین رستورانی با تمام نکات

در این مطلب آموزش ته‌چین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کرده‌ایم.

برترین‌ها: در این مطلب آموزش ته‌چین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کرده‌ایم.

پخش-نشدن-ویدئو

برای تهیه ۲ پرس تهچین مرغ، به مواد زیر نیاز دارید:

- ۲ عدد تخم‌مرغ 

- ۲ پرس برنج کته

- ۲ لیوان ماست پرچرب (چکیده) 

- نصف لیوان زعفران دم‌کرده (به مقدار لازم تا برنج زرد و طلایی شود)

- ۲ قاشق غذاخوری گلاب

روش تهیه:

۱. مواد ذکر شده را با هم ترکیب کنید تا مایع یکدستی به دست آید. 

  ۲. کف ظرف مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایع تهچین را در آن بریزید.

۳. در مرحله بعد، پروتئین (گوشت یا مرغ) را به مخلوط اضافه کنید.

۴. به ترتیب زرشک، خلال پسته، خلال بادام و پیاز داغ را به مایع اضافه کنید.

۵. در انتها، مایع تهچین را روی این ترکیب بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید.

۶. ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.

۷. در نهایت، تهچین را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج