طرز تهیه تهچین رستورانی با تمام نکات
در این مطلب آموزش تهچین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کردهایم.
برترینها: در این مطلب آموزش تهچین رستورانی، با تمام نکات را برای شما منتشر کردهایم.
برای تهیه ۲ پرس تهچین مرغ، به مواد زیر نیاز دارید:
- ۲ عدد تخممرغ
- ۲ پرس برنج کته
- ۲ لیوان ماست پرچرب (چکیده)
- نصف لیوان زعفران دمکرده (به مقدار لازم تا برنج زرد و طلایی شود)
- ۲ قاشق غذاخوری گلاب
روش تهیه:
۱. مواد ذکر شده را با هم ترکیب کنید تا مایع یکدستی به دست آید.
۲. کف ظرف مورد نظر را با روغن چرب کنید و مایع تهچین را در آن بریزید.
۳. در مرحله بعد، پروتئین (گوشت یا مرغ) را به مخلوط اضافه کنید.
۴. به ترتیب زرشک، خلال پسته، خلال بادام و پیاز داغ را به مایع اضافه کنید.
۵. در انتها، مایع تهچین را روی این ترکیب بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید.
۶. ظرف را به مدت ۴۵ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد.
۷. در نهایت، تهچین را با خلال پسته و بادام تزئین کنید.
ارسال نظر