زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد
معاون فنی مرکز بهداشت یزد از ابتلای قطعی سه نفر به بیماری سرخک در این استان در سال جاری خبر داد.
ایرنا: معاون فنی مرکز بهداشت یزد از ابتلای قطعی سه نفر به بیماری سرخک در این استان در سال جاری خبر داد.
دکتر "مسعود شریفی" جمعه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از سه مورد شناسایی شده، ۲ کودک، واکسن سرخک دریافت نکرده بودند و مدت زیادی به خاطر ابتلا به این بیماری در بیمارستان بستری بودند که یکی از آنها به علت وخامت حال، در آی سی یو کودکان بستری شد.
وی با بیان اینکه یکی از مبتلایان هم بزرگسال است اظهار کرد: در روزهای اخیر افرادی با علائم سرخک به واحدهای درمانی و بهداشتی استان مراجعه کرده بودند که بعد از شناسایی اولیه، نمونه خون آنها اخذ و به آزمایشگاه مرجع در تهران ارسال شد.
وی تصریح کرد :بر اساس آزمایشگاه های انجام شده، ابتلای سه مورد یاد شده در استان قطعی است و مبتلایان هم ایرانی و هم اتباع غیر ایرانی هستند.
وی اضافه کرد: نگرانی و دغدغه حوزه سلامت در خصوص سرخک این است که شاید تفکرات و باورهایی در جامعه علیه واکسن شکل گرفته باشد و والدین نسبت به اقدام به موقع برای واکسن کودکان خود برای پیشگیری اقدام نکنند.
شریفی ادامه داد : این بی توجهی باعث افزایش میزان ابتلا به بیماریهای قابل پیشگیری با واکسن از جمله سرخک می شود.
وی تصریح کرد :واکسیناسیون یکی از بهترین و موثرترین اقدامات بهداشتی، در پیشگیری از بیماری سرخک است و مردم به مطالب کذبی که در خصوص واکسیناسیون بعضاً در شبکه های اجتماعی منتشر میشود توجه نکنند زیرا هیچ کدام ریشه و استناد علمی درستی ندارند.
وی اظهار کرد : خیلی از مطالب نیز اگر با انگیزه قبلی هم نباشد بعضا بر اساس جهل و ناآگاهی است.
معاون فنی مرکز بهداشت استان یزد تاکید کرد: والدین کودکان در استان بیش از پیش نسبت به واکسیناسیون به موقع کودکان خود برعلیه بیماریهای واگیر اقدام کنند و به تبلیغات و مطالب کذب ضد واکسن در فضای مجازی و حقیقی توجهی ننمایند.
شریفی گفت :واکسیناسیون کودکان بر علیه بیماری سرخک، در سنین ۱۲ و ۱۸ ماهگی در مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت انجام می شود.
سرخک یک بیماری مسری است که توسط ویروسی ایجاد و در بینی و گلوی کودک یا بزرگسال مبتلا تکثیر می شود؛ علائم سرخک حدود ۱۰ تا ۱۴ روز پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ظاهر می شود و علائم و نشانه های آن تب،سرفه خشک، آبریزش بینی و گلو درد است.
بیماری سرخک در واقع ویروس منتقل شونده تنفسی است و شدت مسری بودن آن بسیار بالاست و واکسن تنها راه جلوگیری از سرخک است.
نظر کاربران
کم کم داره گند وارداته بی رویه افغانی درمیاد
از وجود چند صد هزاری افغاغنه در شهر یزد و بروز بیماری سرخک غافل نشویم
افغانها در یزد جولان میدن
لعنت بر اونهایی که افغانیارو بیرون نمیکنن
بیرونشون کنین افغانیارو
همه به خاطر افغانیاست
خدا ازتون نگذره همش به خاطر افغانیاست
این از طریق این افغانی ها داردوباره وارد کشور میشه
این افغانیها کلکسیون مریضی هستند ای کاش بیرون مینداختنشون
طرز فکر ملت که میگن واکسن اخه اینم نتیجش
مگربیماری سرخک ریشه کن نشده😳😁😳
بیماریهایی که در کشور ریشه کن شده اند توسط اتباع افغان دوباره در کشور شیوع پیدا میکنند چقدر وتا کی باید تاوان این اتباع افغان رو باید بدیم . شهروندان ایرانی لطفا کار و جا به این افغانی ها ندین و افغانی جماعت رو از شهرهاتون بیرون کنید .
افاغنه این بیماری ر اوردن
یعنی افغانی ها مملکت رو به فنا دادن
به لطف افغانیا ریشه کن نشده
اصلا واکسن توی ایران گیر میاد که والیدین به بچه هاشون بزنن
شایدبیشترازدومیلیون افغانی دریزدواصفهان باشه.
#اخراج افاغنه
افغان (اخراج کامل وسریع)
این لعنتی ها بکنید بیرون یزد شده مزار شریف افغانستان.اینها همان نسل محمود افغان هستن که به ایران رحم نکرد.کارها بخوابه بهتر هست تا اینکه این مریضی افغانی ها همه مردم ایران وارد درگیری کنه
بیشک از افغانستان منتقل شده. مسولین بفکره چاره باشند.
هم سرخک دارن هم سل خدا نابود کنه اتباع بیگانه