خبر جبلی درباره پخش زنده مذاکرات از تلویزیون
رییس سازمان صدا و سیما گفت: ارتباط و تعامل نزدیک صدا و سیما با تیم مذاکرهکننده و وزارت امور خارجه مانند دور اول مذاکرات ادامه خواهد یافت تا اطلاعرسانی اولاً دقیق، ثانیاً مبتنی بر سیاستهای نظام و ثالثاً با در دست گرفتن روایت اول باشد.
ایلنا: رییس سازمان صدا و سیما گفت: ارتباط و تعامل نزدیک صدا و سیما با تیم مذاکرهکننده و وزارت امور خارجه مانند دور اول مذاکرات ادامه خواهد یافت تا اطلاعرسانی اولاً دقیق، ثانیاً مبتنی بر سیاستهای نظام و ثالثاً با در دست گرفتن روایت اول باشد.
پیمان جبلی رییس صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران در رابطه با کم و کیف پوشش خبری مذاکرات آتی در رم و حواشی پوشش رسانهای مذاکرات مسقط، تصریح کرد: دقت اخبار ما به خاطر ارتباط تنگاتنگی که با تیم مذاکرهکننده داشتیم، بسیار خوب بوده است. خوشبختانه اعزام تیم صدا و سیما مورد موافقت وزارت محترم امور خارجه قرار گرفت و خبرنگار حاضر در مذاکرات تنها خبرنگار صدا و سیما بود. اطلاعرسانی صدا و سیما در دور اول مذاکرات تا جایی که من اطلاع دارم، بسیار دقیق بوده است.
وی ادامه داد: ارتباط و تعامل نزدیک صدا و سیما با تیم مذاکرهکننده و وزارت امور خارجه انشاءالله به همین شکل ادامه خواهد یافت تا اطلاعرسانی اولاً دقیق، ثانیاً مبتنی بر سیاستهای نظام و ثالثاً با در دست گرفتن روایت اول باشد.
خبرنگار صداوسیما مانند دور اول در کنار تیم مذاکرهکننده خواهد بود
رییس سازمان صدا و سیما در پاسخ به این سوال که آیا مذاکرات شنبه آتی در رم پخش زنده خواهد داشت، عنوان کرد: این موضوع در اختیار ما نیست و در مورد پخش زنده قاعدتاً باید دو تیم مذاکرهکننده در مورد پروتکلهای رسانهای تصمیمگیری کنند. اما مسلم است که خبرنگار ما انشاءالله مانند دور اول در کنار تیم خواهد بود.
نظر کاربران
تنها خبرنگار از صدا و سیما ؟؟؟؟ پس مشخصه هرچی دوست دارید تحویل ملت میدید !
شما همون بیبی سی رو گوش بده
خندم گرفت 🤣🤣🤣🤣صدا وسیمای میلی
کسی به دروغ های صدا و سیمای میلی توجه نمی کنه قطعا در رم خبرنگاران و رسانه های زیادی هستند که اخبار واقعی را منتشر خواهند کرد.
اخبار شما به درد عمتون میخوره
حیف مردم ایران تو کجا بودی
خخخخ صدا و سیمای ایران ودقیق