۱۴۹۹۷۱۶
۹ نظر
۵۷۱
۹ نظر
۵۷۱
پ

ماجرای جنایت خونین پسر مست در تهرانسر

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری پسری ۱۷ ساله به جرم قتل، گفت: این متهم پس از مصرف مشروبات الکلی دست به جنایتی هولناک زده بود.

خبرگزاری ایرنا: رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ با اشاره به دستگیری پسری ۱۷ ساله به جرم قتل، گفت: این متهم پس از مصرف مشروبات الکلی دست به جنایتی هولناک زده بود.

171698712

سردار علی ولی‌پور گودرزی روز شنبه در این خصوص افزود: پانزدهم اسفند کارکنان انتظامات بیمارستان فیاض‌بخش از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریت‌های پلیسی۱۱۰، مرگ مشکوک مرد جوانی را روی تخت بخش اورژانس گزارش کردند.

وی ادامه داد: به‌دنبال اعلام این خبر، تیمی از زبده‌ترین کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ راهی سردخانه بیمارستان شدند و تحقیقات ابتدایی را آغاز کردند.

به گفته سردار ولی‌پور گودرزی، تیم جنایی در سردخانه بیمارستان با جسد مرد جوانی مواجه شدند که براثر تصادف عمدی در یکی از محله‌های تهرانسر به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که قاتل یک پسر ۱۷ ساله است و بدین ترتیب کارآگاهان اداره دهم تحقیقات جنایی را کلید زدند و در کوتاه‌ترین زمان ممکن قاتل را شناسایی و دستگیر کردند.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ اضافه کرد: پسر ۱۷ساله ماجرا را این‌طور توضیح داد که به‌همراه دوستان خود مشروبات الکلی مصرف کرده بودم و از جمع جدا شدم، در مسیر بودم که با خودروی مقتول تصادف کردم، در این میان او از خودرو پیاده شد و با یکدیگر درگیر شدیم؛ من که در حالت طبیعی نبودم و بسیار ترسیده بودم سوار ماشین خود شدم.

به گفته وی، مقتول هنگامی که دید سوار خودرو شدم، برای اینکه مانع از متواری‌شدنم شود، روی کاپوت پرید اما با خودرو به او زدم و روی کاپوت افتاد و روی آسفالت هم کشیده می‌شد با یک خودروی پژو ۲۰۷ تصادف کردم، هنگامی که دیدم دیگر راه فراری ندارم از ماشین پیاده شدم و پا به فرار گذاشتم.

وی افزود: جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و متهم به دادسرای اطفال اعزام شد.

انهدام باند سرقت خودرو و جعل اسناد در تهران

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ همچنین از انهدام یک باند سرقت و سند نمره خودروهای مسروقه در تهران خبر داد و گفت: این متهمان در چندین استان کشور اقدام به سرقت خودرو و فروش آن به اسناد جعلی می‌کردند.

سردار ولی‌پور گودرزی اظهار کرد: با دریافت گزارشی مبنی بر فعالیت باندی در زمینه سرقت و سند نمره کردن خودروهای مسروقه، موضوع بطور ویژه در دستور کار کارآگاهان اداره دوم پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی ادامه داد:‌ بررسی‌های انجام‌شده نشان داد که یک دستگاه خودروی پژو پارس تصادفی که از چرخه استفاده خارج شده بود، توسط افرادی ناشناس خریداری شده و احتمالا برای انجام اعمال مجرمانه مورد استفاده قرار گرفته است؛ تحقیقات بیشتر مشخص کرد که این خودرو در مشهد پلاک‌گذاری مجدد شده و با شماره جدید در حال تردد بوده است.

به گفته وی، ماموران پلیس آگاهی مشهد پس از هماهنگی با مقام قضایی، خودرو را متوقف کردند، بررسی‌های کارشناسان نشان داد که مشخصات اصلی خودرو مخدوش شده و خودرو دارای سابقه سرقت مسلحانه از شهرستان شوش استان خوزستان است.

سردار ولی‌پور گودرزی افزود: با کشف این سرنخ، کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را برای شناسایی و دستگیری اعضای این باند آغاز کردند و بررسی‌های کارآگاهی نشان داد که فردی مظنون به فروش این خودرو با ۲ سارق حرفه‌ای سابقه‌دار در ارتباط بوده است؛ این ۲ متهم در سال ۱۴۰۰ به اتهام سرقت مسلحانه خودرو در شهرستان شوش بازداشت شده اما با وثیقه آزاد شده بودند.

وی گفت: در ادامه تحقیقات، محل اختفای یکی از متهمان در تهران شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی، او طی یک عملیات غافلگیرانه در محدوده شهرآرا دستگیر شد؛ متهم ابتدا منکر هرگونه جرم شد، اما با ارائه اسناد و مدارک و استعلام از سامانه‌های پلیس، مشخص شد که تعداد زیادی خودروی مسروقه را پس از سند نمره کردن به افراد مختلف در شهرهای الیگودرز، تهران، مشهد و گنبدکاووس فروخته است.

رییس پلیس آگاهی تهران بزرگ اضافه کرد: متهم در نهایت اعتراف کرد که خودروهای مسروقه را از ۲ فرد دیگر خریداری کرده و پس از انجام تغییرات فنی و جعل اسناد، آنها را به عنوان خودروی سالم به خریداران عرضه می‌کرده است و با تلاش کارآگاهان تاکنون چندین دستگاه خودروی مسروقه که عمدتا سابقه سرقت مسلحانه از شهرهایی مانند الیگودرز، بروجرد، اندیمشک و شوش را داشتند، در استان‌های گلستان، خراسان رضوی و لرستان کشف شده است.

وی افزود: همچنین پلیس آگاهی در عملیات دیگری در شهرستان گنبدکاووس موفق به کشف و توقیف چهار دستگاه خودروی سواری شدند که از این باند خریداری شده بودند؛ بررسی‌ها نشان داد که ۲ عضو اصلی دیگر این باند به دلیل سرقت مسلحانه در زندان دزفول به سر می‌برند.

سردار ولی‌پور گودرزی گفت: رسیدگی به این پرونده همچنان ادامه دارد و تحقیقات برای شناسایی سایر مرتبطان این باند و کشف خودروهای احتمالی دیگر در دستور کار اداره دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار دارد.

باربری‌های شوش به آرامش رسیدند

همچنین سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارقی که از باربری های خیابان شوش سرقت می کرد، خبر داد.

سرهنگ حسین مافی در این باره گفت: در پی وقع چندین فقره سرقت از باربری های خیابان شوش، پیگیری موضوع و دستگیری عامل این سرقت ها در دستور کار تیم عملیات کلانتری ۱۱۷ جوادیه قرار گرفت.

وی افزود: پس از مراجعه و به باربری هایی که مورد سرقت واقع شده بودند و با انجام بررسی های پلیسی موفق شدند خودروی متهم و خود وی را شناسایی کنند و مشخصات ظاهری وی را در اختیا ر تمامی واحد های گشت قرار دادند.

سرهنگ مافی اضافه کرد: ماموران گشت حین گشت زنی در خیابان شوش متهم را در حال تردد با خودرو مشاهده و شناسایی کردند و بلافاصله برای دستگیری وی اقدام کردند اما متهم با مشاهده ماموران از محل متواری شد که طی یک تعقیب و گریز کوتاه و با استفاده از قانون به کارگیری سلاح خودرو متوقف و دستگیر شد.

سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت افزود: متهم پس از انتقال به کلانتری به جرم خود مبنی بر سرقت از باربری‌ها اعتراف و اعلام کرد که پس از مراجعه به باربری‌ها، جعبه‌ها و بارهای آماده ارسال را با یک جعبه که به وسیله سنگ و آجر سنگین شده بودند جا به جا می‌کرده است؛ متهم به همراه پرونده تشکیل شده تحویل مقامات قضایی شد و تاکنون ۱۲ نفر از شکات این سارق شناسایی شده‌اند.

کشف لوازم آرایشی قاچاق ۳۰ میلیاردی در تهران

از سوی دیگر رییس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ، از کشف بیش از ۴۵ هزار قلم انواع دارو و لوازم آرایشی خارجی قاچاق خبرداد و گفت: کارشناسان ارزش کالاهای کشف شده را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کرده اند.

سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری در این خصوص توضیح داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به کشف محل دپو و فروش لوازم آرایشی خارجی قاچاق در محدوده شرق تهران شدند.

وی افزود: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد افرادی اقدام به دپو و فروش انواع دارو و لوازم آرایشی خارجی قاچاق در صفحات مجازی در شرق تهران می‌کنند.

سرهنگ افشاری گفت: مامورین این پلیس در بازرسی مشاهده کردند محل یک باب ساختمان مسکونی بوده که مقادیری داروی مکمل و لوازم آرایشی خارجی در محل دپو و فاقد هرگونه اسناد و مدارگ گمرکی است.

وی تاکید کرد: کالاها شامل ۳۳ هزار و ۲۵۴ قلم انواع دارو (قرص و کپسول های ویتامینی و...) و ۱۲ هزار و ۲۶۸ قلم لوازم آرایشی (پوست و مو) بوده که پرونده قضایی مربوطه تشکیل و به همراه متهم به مرجع قضایی معرفی شد.

سرهنگ افشاری با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اموال کشف شده را ۳۰ میلیارد ریال اعلام کرده‌اند، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکار کالا با شماره تلفن‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ یا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند.

دستگیری شرور مسلح فراری در مرزداران

رییس مرکز عملیات سازمان اطلاعات پلیس پایتخت گفت: یک شرور به اتهام تیراندازی با سلاح جنگی در منطقه مرزداران دستگیر شد.

سرهنگ سعید راستی در این باره اظهار کرد: ماموران مرکز عملیات پلیس اطلاعات چندی پیش خبری را در خصوص تیر اندازی اراذل و اوباشی با سلاح جنگی و مجروح کردن سه شهروند در بلوار مرزداران دریافت، که ماموران پیگیری موضوع را در دستور ویژه کار قرار داد.

وی افزود: ماموران با بررسی خبر توانستند عامل این شرارت را شناسایی کنند که مشخص شد یکی از اراذل و اوباش سابقه دار در بحث سلاح و مواد مخدر بوده که با سلاح جنگی اقدام به قدرت نمایی کرده که در این قدرت نمایی با تیراندازی به سمت شهروندان سه نفر را مجروح و از صحنه تیراندازی متواری شد که با تلاش بی وقفه ماموران، مخفیگاه این شرور در بلوار مرزداران شناسایی و طی عملیاتی ضربتی دستگیر شد.

سرهنگ راستی تاکید کرد: پس از دستگیری متهم از مخفیگاهش یک قبضه کلت کمری جنگی، خشاب مربوطه و ۷۶۱ گرم مواد محرک شیشه کشف شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • A

    اعدام بشن برای بقیه درس عبرت بشن

  • آرش

    با این تفاسیر و آب و تابی که گزارش میدید انگار از لیان شانپو حرف میزنید...!

  • بی نام

    وقتی خدا گفته شرب خمر حرومه بر ا این چیزها هست. دشمنی که باهامون نداره.

  • ایرانی

    این با این هیکل نخر اشیده و یک خر وار ریش ۱۷ سالشه ؟؟نه بابااااااااااااااا.

  • خودم

    حالا خوبه ماشینو گذاشه و فرار کرده دیگه کاراهان زبده چه صیغه ایه

  • احمد

    قاتل را سریع اعدام کنید.

  • هیچی

    در عوض در ایران امنیت داریم

  • زاپاس زاپاتا

    پلیس میگیره دادگاه آزاد مییکنه .

  • حسین تاجی

    طبق همه گزار شات پلیس بعداز جر مها یک تیم زبده پلیس اعزام شدند!!!بعداز کشته شدن سهراب ،نوشدارو میآیدا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج