۱۴۹۹۴۲۹
۱۵ نظر
۳۶۲
۱۵ نظر
۳۶۲
پ

پزشکیان: در ایران روی گنج نشسته‌ایم

رئیس‌جمهور ظهر روز پنجشنبه در دور چهارم سفر به شهرستان‌های استان تهران، مهمان مردمان شهرستان‌های پاکدشت، قرچک، ورامین و پیشوا شد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس‌جمهور ظهر روز پنجشنبه در دور چهارم سفر به شهرستان‌های استان تهران، مهمان مردمان شهرستان‌های پاکدشت، قرچک، ورامین و پیشوا شد.

63391142

مسعود پزشکیان ظهر روز گذشته، پنجشنبه ۲۳ اسفند ماه، در دور چهارم از سفر به شهرستان های استان تهران به همراه هیاتی به شهرستان های پاکدشت، قرچک، ورامین و پیشوا سفر کرد.

حضور در بین مردم، بازدید میدانی از پروژه های عمرانی و به شکل مستقیم در جریان مشکلات قرار گرفتن از جمله اهدافی است که رئیس جمهور در سفرهای خود به بخش های مختلف کشور دنبال می کند.

رئیس جمهور سفر به شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران را از شهرستان قرچک آغاز کرد و روز گذشته حوالی ظهر در شهرستان قرچک حضور پیدا کرد.

مسعود پزشکیان در اولین گام از سفر خود به جنوب شرق استان تهران در شهرک صنعتی قرچک حضور پیدا کرد و از بخش‌های مختلف شرکت «چرم پوشان دوگام» و شرکت «نساجی جهان اروم ایاز» بازدید کرد و از جزئیات فعالیت‌های آنها مطلع شد.

میانگین تولید کفش در این شرکت ۲۵۰ جفت و ظرفیت تولید آن ۱۵۰۰ جفت در روز است. شرکت نساجی جهان اروم ایاز نیز در سال ۱۳۹۷، با تلاش جمعی از کارآفرینان و سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، در زمینه تولید پارچه مبلی و پرده‌ای تأسیس گردید.

در این مدت، شرکت جهان اروم ایاز برای ۱۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم  و برای ۱۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است. این شرکت علاوه بر تامین بخش بزرگی از نیازهای کشور در زمینه پارچه‌های مبلمان و پرده، محصولات خود را به سایر کشورها هم صادر می‌کند. با تکمیل فاز دوم این شرکت، ۱۵۰۰ فرصت شغلی جدید نیز ایجاد خواهد شد.

در جریان بازدید رئیس جمهور از ۲ واحد تولیدی در شهرک صنعتی قرچک و بررسی مسائل و مشکلات آن‌ها، مدیر یک شرکت بزرگ تولید پارچه رومبلی و پرده، ضمن بیان مشکلات صنعت نساجی، خواستار اقدامات جدی دولت برای حمایت از تولید داخلی شد.

علی همتی، مدیر این شرکت بزرگ تولید پارچه رومبلی و پرده، با اشاره به تأثیرات منفی ارز نیمایی بر صنعت نساجی خاطرنشان کرد که در سال‌جاری ۸۵۰ میلیون دلار ارز نیمایی برای پارچه‌های رومبلی و سایر محصولات نساجی که در داخل کشور تولید می‌شود، اختصاص داده شد. این مسئله باعث ایجاد رانت و ترغیب تاجران به واردات شد.

مسعود پزشکیان پس از بازدید از شهرک صنعتی قرچک و گپ و گفت با کارگران و تولیدکنندگان، نماز ظهر را در میان کارگران به جماعت اقامه کرد.

رئیس جمهور در ادامه سفر خود به شهرستان های جنوب شرق استان تهران، وارد شهرستان ورامین شد. در جریان سفر به شهرستان ورامین رئیس جمهور در نشستی با حضور هنرمندان و فعالان صنایع دستی شرکت کرد.

مسعود پزشکیان در جمع هنرمندان و فعالان حوزه صنایع دستی شهرستان ورامین خاطرنشان کرد که «من اعتقاد دارم اگر ما به نیروی انسانی نگاه کنیم نیازی به نفت و گاز نداریم که دشمنان بخواهند ما را تحریم کنند و ما به مشکل بخوریم.»

رئیس جمهور در این نشست یادآور شد که «مشکل زمانی ایجاد می‌شود که ما سرمایه خود را می خواهیم بفروشیم و زندگی کنیم. هر ملتی وابسته به سرمایه‌ای باشد که با فروش آن بخواهد زندگی کند یک روزی نابود می‌شود. باید به توانمندی نیروهای انسانی خود، تولیدکنندگان، دانشمندان و تجار خود تکیه کنیم. اگر به اینها میدان دهیم و راه آنان را نبندیم، آمریکا و یا کشورهای دیگری که ما را تهدید به تحریم می‌کنند راه به جایی نمی‌برند.»

رئیس جمهور در این نشست تاکید کرد که« ما در ایران بر روی گنج نشسته‌ایم. هر جای مملکت پر از گنج است. برازنده ما نیست اینگونه باشیم که الان هستیم. فقط یک همدلی و یک نگاه دیگر می خواهد. باید قدری دیگر برای خود خلق کنیم تا در کنار هم با عزت و همدلی زندگی کنیم.»

رئیس جمهور در ادامه برنامه های سفر خود به شهرستان های جنوب شرقی استان تهران از یک گلخانه مکانیزه در شهرستان ورامین بازدید به عمل آورد.

این  گلخانه در روستای محمدآباد عرب شهرستان ورامین واقع و از سال ۱۴۰۰ فعالیت خود را آغاز کرده بود و مساحت این گلخانه ۱۰ هکتار بوده و محصولاتی از قبیل گوجه فرنگی، توت فرنگی، خیار و فلفل رنگی را تولید می کند.

این گلخانه برای ۶۰ نفر اشتغال مستقیم و ۱۲۰ نفر اشتغال غیرمستقیم نیز ایجاد کرده و محصولات این گلخانه علاوه بر مصرف داخلی، به روسیه، آسیای میانه و کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می‌شود.

رئیس جمهور بعد از ظهر پنجشنبه در ادامه دور چهارم سفرهای دولت وفاق ملی به شهرستان های استان تهران، به شهرستان پیشوا در جنوب شرق استان رفت. وی در بدو ورود به شهرستان پیشوا، بارگاه مقدس امام‌زاده جعفر بن موسی الکاظم (ع) را زیارت کرد. رئیس‌جمهور در حرم حضرت جعفر ابن موسی الکاظم (ع)  با جمعی از خانواده شهدا دیدار و گفت وگو کرد.

رئیس جمهور در جمع خانواده شهدا خاطرنشان کرد که« ما شرمنده خون شهدا هستیم. شهدا زنده‌اند و من بیم آن دارم که ما مرده باشیم. باید راه شهدای عزیز را ادامه داده و آرمان آنها را زنده نگه داریم و اجازه ندهیم ارزش‌هایی که این شهدا برای آن جان خود را فدا کرده‌اند، از بین برود و کشور با مشکل مواجه شود.»

پزشکیان در کنار خانواده شهدا در بارگاه مقدس امام‌زاده جعفر بن موسی الکاظم (ع) بیان کرد که« باید شعارهای خود را محقق کنیم؛ بیان حرف خوب بدون عمل را دیگر کسی از ما قبول نمی‌کند، این بار سنگینی است که بر دوش ما قرار دارد.»

پزشکیان در ادامه دور چهارم سفر های خود به شهرستان های استان تهران، به شهرستان پاکدشت سفر کرد و  در جمع مدیران جنوب شرق استان تهران به سخنرانی پرداخت.

رئیس جمهور در نشست با مدیران جنوب شرق استان تهران تاکید کرد که« واقعیت این است که ما باید بین مصرف و داشته های خود تناسب ایجاد کنیم و بعد بدانیم با این داشته ها، فرصت ها و نقاط قوت و با ضعف ها نقشه ما برای ادامه راه چیست.»

پزشکیان در این نشست خاطرنشان کرد که «هرکدام از ما اگر به جای دیگری چشم بدوزیم که آنان به ما کمک کنند که مشکل خود را حل کنیم؛ زمین گیر خواهیم شد. اول باید به این باور برسیم که خودمان می توانیم مشکلات خود را حل کنیم بعد می توانیم راه حل را پیدا کنیم. آینده جایی است که ما می خواهیم  نه جایی که آنان می خواهند برای ما ترسیم کنند. ما خودمان باید برای خود آینده روشن ترسیم کنیم.»

رئیس جمهور در پایان سفر به شهرستان‌های جنوب شرق استان تهران به صورت سرزده در هیأت ثارالله پاکدشت که در منزل حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قمی برگزار می‌شود، حضور یافت.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • آشنای قدیم

    بله گنجه اما سودش واسه مردم نیست فقط بلدید حرف بزنید

  • محمد ۷۲۴

    شما که بله ولی ما به خاک سیاه نشسته ایم

  • آیهان

    مگر گنجی دیگه مونده برای ملت ایران آقای پزشکیان

  • مردم بدون ژن

    این حرفها رو نزن اقا دکتر
    فقط حرف و حرف و حرف
    بهتر از شما میدونیم روی چی نشستیم!!!
    شما مشکلات مردم رو حل کن

  • عبداله

    بیزحمت یه جوری این گنج راتقسیم کنید به همه برسه.
    #عدالت علی

  • علیرضا

    شما رو گنج نشستین

  • نقی

    گویر اگر تحویل شماها دهیم در عرض دوسال ماسه کم میآورید ، در این کشور آنچه معنا ندارد تخصص است ،

  • رستم

    خدا وکیلی آقای پزشکیان این حرفها را که میزند مردم بدبخت تر می‌شوند

  • m 5847

    جناب پزشکیان ما کنج داریم اما مدیر فاسد و اختلاسگر و دزد هم خیلی زیاد داریم
    یک نمونه (دزدی) ـ حقوق 270 میلیون تومتی مدیر پتروشیمی (دزدی) ـ قاچاق سوخت توسط مدیران نفتی
    دزدی وامهای میلیاردی مدیران بانکی
    دزدی زمین خواری اعضای شوراهای اسلامی و مدیران شهرداری و هزاران مورد دیگر

  • سورنا

    بله روی گنج نشسته ایم اما این برای از ما بهترونه نه برای مردم عادی آقازاده ها و بچه‌هاشون برن عشق و حال کنن

  • علی

    با کارهای ابلهانه مسئولین؛ما فقط روی یه بمب ساعتی نشستیم؛که هر لحظه به انفجار نزدیکتر میشه.

  • ناصر یگانه

    گنج اش برای شما رنج برای مردم ایران زخمی

  • شهروند

    گنجی که برای وضعیت اقتصادی مردم سودی نداشته باشدواز طرفی رانت و اختلاسهای میلیاردی که جدیدا گم شدن ۶۳تن طلا راهم به اینها اضافه شود،چی دردی ازمردم دوا می شود؟ روی گنج نشسته ایم ولی وضعیت اقتصادی وحتی خودروهایی که مردم ایران سوار می شوند،ازکشور افغانستان بدتراست واین باعث تاسف وشرم است برای شما مسئولان ایران که اصلا غیرت ندارید

  • alfa

    یخورده اونطرف تر بنشینید ما هم بتونیم فقط گنج را نگاه کنیم همش زیر شماست

  • علی

    برای مدیران و آقازاده هاشان واقعا گنج است برای مردم بدبخت فقر بیچارگی و اوارگی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج