۱۴۹۸۰۴۲
۳۴۶
۳۴۶
پ

ترامپ فرمان تأسیس ذخیره استراتژیک بیت کوین را امضا کرد

کوین اولری، میلیاردر معروف آمریکایی در مصاحبه با فاکس نیوز، با حمایت از طرح دونالد ترامپ برای ایجاد ذخیره بیت‌کوین در خزانه‌داری آمریکا، این اقدام را راهبردی برای تقویت دلار آمریکا و جلوگیری از تلاش کشورهای دیگر برای ایجاد جایگزینی برای دلار دانست.

خبرفوری: کوین اولری، میلیاردر معروف آمریکایی در مصاحبه با فاکس نیوز، با حمایت از طرح دونالد ترامپ برای ایجاد ذخیره بیت‌کوین در خزانه‌داری آمریکا، این اقدام را راهبردی برای تقویت دلار آمریکا و جلوگیری از تلاش کشورهای دیگر برای ایجاد جایگزینی برای دلار دانست.

download - 2025-03-08T193637.913

اولری تأکید کرد که در حال حاضر ۱۷ میلیارد دلار بیت‌کوین توقیف شده است و پیام رئیس‌جمهور ترامپ این است که این مبلغ به‌عنوان دارایی استراتژیک در خزانه‌داری نگهداری خواهد شد.

وی همچنین بر اهمیت دیجیتالی کردن دلار آمریکا تأکید کرد و این اقدام را بزرگ‌ترین گام در حوزه کریپتو دانست. او افزود:«ما نمی‌خواهیم روس‌ها، چینی‌ها، کره شمالی‌ها و کشورهای آمریکای جنوبی به دنبال ایجاد یک جایگزین برای دلار باشند.»

او همچنین از تلاش‌ها برای ادغام قوانین و دیجیتالی کردن دلار حمایت کرد و مخالفت‌های الیزابت وارن را بی‌اثر دانست:«فکر می‌کنم حزبش در این موضوع او را تنها خواهد گذاشت. ما می‌خواهیم دلار آمریکا دیجیتالی شود.»

"تغییرات اساسی در سیاست‌های مالی آمریکا در حال شکل گرفتن است و تمرکز بر استفاده از فناوری بلاک‌چین برای حفظ جایگاه دلار به‌عنوان ارز مرجع  جهانی می‌باشد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج