۱۴۹۷۹۳۴
۴ نظر
۳۸۵
۴ نظر
۳۸۵
پ

ساده‌ترین روش پخت حلیم بازاری در خانه

حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق‌العاده خوشمزه و مقوی به حساب می آید.ترجیحا برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز به‌خصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما شما می‌توانید آن را با مرغ نیز تهیه کنید.

برترین‌ها: حلیم گندم از جمله غذاهای بسیار خوشمزه می باشد که خواهان زیادی در ماه های محرم و رمضان دارد که در ماه رمضان نیز یک افطاری فوق‌العاده خوشمزه و مقوی به حساب می آید.ترجیحا برای درست کردن حلیم از گوشت قرمز به‌خصوص گوسفندی و یا گوشت بوقلمون استفاده می شود اما  شما می‌توانید آن را با مرغ نیز تهیه کنید.

مواد لازم:

گندم پوست کنده ۹۰۰ گرم 

گردن گوسفندی با استخوان ۱ کیلوگرم

یا گوشت بدون استخوان ۵۰۰ گرم

کره حیوانی ۱۰۰ گرم

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

ایمپلنت اقساطی دندان با ضمانت مادام العمر

برای مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    گرونه خوب

  • شهرباران

    عالی

  • فاطمه

    ماتویکماه اینقدگوشت نمیخوریم

  • سمان

    گوشت کیلویی یه میلیون شده دیگه کسی باهاش حلیم درست نمیکنه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج