۱۴۹۶۸۷۸
۱۶۵۶
۱۶۵۶
پ

مهاجم پرسپولیس از کشور آلمان آمد

سردار دورسون، مهاجم پرسپولیس با استفاده از تعطیلی تمرین تیمش راهی آلمان شده بود و حالا به تمرینات برمی‌گردد.

ورزش سه: سردار دورسون، مهاجم ترکیه‌ای-آلمانی پرسپولیس، پس از چند روز استراحت و سفر به آلمان، به تمرینات تیمش بازمی‌گردد.

IMG_20250303_144326_724

این بازیکن که زاده هامبورگ است، بعد از دربی با هماهنگی کادر فنی راهی کشورش شد تا ضمن دیدار با خانواده، از تعطیلی کوتاه تمرینات تیم استفاده کند.
دورسون که درست پیش از بازی با الهلال به پرسپولیس پیوسته بود، طی هفته‌های اخیر فشار بالایی را تجربه کرد و در نخستین فرصت، سفری کوتاه به استانبول و سپس هامبورگ داشت. تمرینات پرسپولیس پس از دربی دو روز تعطیل شد و روز گذشته از سر گرفته شد، اما در نخستین جلسه، خبری از این مهاجم نبود.

با این حال، دورسون شب گذشته هامبورگ را ترک کرد و از طریق استانبول، راهی تهران شد. هنوز مشخص نیست که او امروز در تمرینات شرکت می‌کند یا با سه جلسه تمرینی روزهای آینده خود را برای دیدار روز جمعه برابر چادرملو آماده خواهد کرد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج