۱۴۹۶۴۵۳
۱۲۳۵
۱۲۳۵
پ

احتمال جیره‌بندی آب در تهران قوت گرفت

معاون بهره برداری و توسعه آب گفت: جیره بندی آب در دو حالت اتفاق می‌افتد یکی شرایط بسیار دشوار و نبود نزولات آسمانی و دیگری عدم همکاری مردم؛ بنابراین احتمال جیره بندی آب وجود دارد.

خبرگزاری مهر: معاون بهره برداری و توسعه آب گفت: جیره بندی آب در دو حالت اتفاق می‌افتد یکی شرایط بسیار دشوار و نبود نزولات آسمانی و دیگری عدم همکاری مردم؛ بنابراین احتمال جیره بندی آب وجود دارد.

4499987

حسام خسروی معاون بهره برداری و توسعه آب شرکت آبفای تهران در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه با کاهش فشار و قطعی آب در بیشتر مناطق تهران گفت: امسال بارندگی ۴۶ درصد نسبت به سال‌های نرمال کمتر شده و نسبت به سال گذشته ۲۵ درصد کاهش یافته است؛ همین امر موجب شده سدهای آبی در وضعیت بدی قرار بگیرند به طوری که ذخایر سدهای پنج‌گانه تهران نزدیک به ۶ درصد است.

وی با اشاره به اینکه طی روزهای اخیر به دلیل ایام خانه تکانی و ماه مبارک رمضان مصرف آب شدت بگیرد، این موضوع منجر به افزایش مصرف و تشدید ضعف منابع آبی شد به همین علت امکان جبران آن وجود نداشت و مجبور هستیم فشار آب شهر را کنترل کنیم.

خسروی اضافه کرد: شرایطی که ما ایجاد کرده‌ایم آن است که فشار آب تا طبقه دوم وجود دارد و اگر کسی در این دو طبقه با مشکل آب و فشار آب مواجه است این مسئله را به واحدهای ۱۲۲ اطلاع دهند تا آن مورد را برطرف کنیم.

مشترکان طبقه سوم از مخزن و پمپ استفاده کنند

وی در پاسخ به این موضوع که حتی بسیاری از مشترکان طبقه دوم نسبت به فشار آب گلایه دارند، گفت: این شرایط از این به بعد وجود دارد و در تابستان شرایط بسیار سخت‌تری را پیش رو خواهیم داشت و آنطور که پیش بینی شده بارندگی جدیدی وجود ندارد.

معاون بهره برداری و توسعه آب توضیح داد: در هر شرایطی دو طبقه را آبرسانی می‌کنیم اما بیش از آن امکان آبرسانی وجود ندارد و همشهریان باید از مخزن و پمپ استفاده کنند.

به گفته این مقام مسئول، این پیک را همیشه در روزهای انتهایی اسفند داشتیم که اکنون به دلیل ماه مبارک رمضان کمی زودتر اتفاق افتاده است و تا ابتدای فروردین ماه این مشکل برطرف می‌شود.

خسروی اضافه کرد: در صورتی که همشهریان بتوانند ۲۰ درصد مصرف خود را کاهش دهند امکان افزایش فشار آب وجود دارد؛ ضمن آنکه با سپری شدن ایام خانه تکانی فشار آب به حالت قبل باز می‌گردد.

احتمال جیره بندی آب در تهران

وی در پاسخ به این سوال خبرنگار مهر که با وجود این شرایط امکان جیره بندی آب در تابستان وجود دارد، اضافه کرد: جیره بندی آب در دو حالت اتفاق می‌افتد یکی شرایط بسیار دشوار و نبود نزولات آسمانی و دیگری عدم همکاری مردم احتمال جیره بندی آب وجود دارد.

خسروی با اشاره به محدودیتی که در تولید وجود دارد، اضافه کرد: با توجه به محدودیتی که در تولید وجود دارد همشهریان باید با مدیریت مصرف مانند سال‌های گذشته کمک کنند تا از جیره بندی آب جلوگیری شود. ما سعی می‌کنیم که این اتفاق نیفتد زیرا صدمات فراوانی را به شبکه وارد می‌کند.

معاون بهره برداری و توسعه آب گفت: ما به دنبال آن هستیم که با حداقل آبی که در شهر وجود دارد این دوران را طی کنیم که مستلزم همکاری مردم است.

دیروز شرکت آب و فاضلاب استان تهران با صدور اطلاعیه‌ای از رشد ۲۰ درصدی مصرف لحظه‌ای آب تهران در روز جمعه ۱۰ اسفندماه خبر داد و از شهروندان تهرانی درخواست کرد که با توجه به کمبود ۴۵ درصدی بارندگی نسبت به بلندمدت و کمبود ذخایر سدها، در مصارف خود به طور جدی صرفه‌جویی کنند.

همچنین، شرکت آبفای استان تهران اوج مصرف لحظه‌ای آب پایتخت در روز جمعه ۱۰ اسفندماه را رکورد ۴۸ هزار لیتر بر ثانیه اعلام و تصریح کرده بود که افزایش ۲۰ درصدی میزان مصرف لحظه‌ای در شرایطی که هوای سردی نیز بر تهران حاکم است، بی سابقه محسوب می‌شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج