اشغال طولانیمدت خاک سوریه توسط اسرائیل
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از تصمیم این رژیم برای اشغال طولانی مدت خاک سوریه پرده برداشت و گزارش داد که اسرائیل در حال ساخت ۹ پایگاه در خاک سوریه است.
ایرنا: رادیو ارتش رژیم صهیونیستی از تصمیم این رژیم برای اشغال طولانی مدت خاک سوریه پرده برداشت و گزارش داد که اسرائیل در حال ساخت ۹ پایگاه در خاک سوریه است.
به نقل از شبکه الجزیره، رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: اسرائیل بهطور کاملاً محرمانه یک منطقه امنیتی در داخل خاک سوریه ایجاد کرده است.
بر پایه این گزارش، حضور رژیم صهیونیستی در سوریه، دیگر موقتی نیست و در حال حاضر، ۹ پایگاه نظامی در منطقه امنیتی در حال احداث است.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه گزارش داد: اسرائیل برنامهریزی کرده است که در طول سال ۲۰۲۵ در سوریه باقی بماند؛ در حال حاضر، سه تیپ نظامی در این منطقه فعالیت دارند، در حالی که پیش از هفتم اکتبر تنها یک گردان و نیم در آنجا مستقر بود.
رادیو ارتش اسرائیل همچنین اعلام کرد که در حال حاضر، تاریخ مشخصی برای ادامه حضور و حفظ منطقه امنیتی در سوریه تعیین نشده است.
ارتش رژیم صهیونیستی طی روزها و هفتههای گذشته و در پی سقوط حکومت بشار اسد، اهداف مختلفی را در مناطق مختلف سوریه و به ویژه شهر دمشق و حومه آن بمباران کرده است.
ارتش رژیم صهیونیستی همزمان با این حملات هوایی با سوء استفاده از تحولات سوریه، به صورت زمینی، وارد مناطقی در جنوب این کشور به ویژه شهر قنیطره شده است.
این اقدام در پی آن صورت گرفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی، فروپاشی توافق «انفصال» سوریه و رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۷۴ در منطقه «جولان» را اعلام کرد.
رادیو ارتش رژیم صهیونیستی نیز اعلام کرد که کابینه این رژیم با اشغال منطقه «جبل الشیخ» سوریه و برپایی یک منطقه حائل در این منطقه، موافقت کرده است.
نظر کاربران
خوب به ما چه ربطی داره جز بدبختی
تو روح جولانی لعنت .کلا این تروریست اسراییلیه انگار
لعنت خدا بر اسد و اجداد ش. سوریه را میخواهیم چیکار..........و الی آخر . ایوای از این همه تورم و فشار فشار فشار . ای خدا به خاطر عزتت به دادمون برس . الله اکبر .
ایران قربانی نامرد روسیه شد کثافت روسیه اگر ما بخواهیم حال روسیه و چین بگیریم باید با آمریکا توافق کنیم تا روسیه و چین سختی بکشن
باغت آباد شه ، ای لشار اسد با وطن و مردمان خود چه کردی ؟
خود کشور باستانی سوریه را شسته و روفته با سند مالکیت
دادی به تروریست ه و اسرائیلی ها و خود ب کشور نامسلمون گریمختی ...
روی هرچی ترسو و بز دل را سفید کردی
به شما چه مرده شور ببردتون