۱۴۹۱۶۱۸
۱ نظر
۲۹۰۹
۱ نظر
۲۹۰۹
پ

شوک جدید به استقلال؛ یک مصدوم دیگر روی دست آبی‌ها

باشگاه استقلال از مصدومیت روزبه چشمی خبر داد.

خبرآنلاین: دکتر زارع پزشک تیم فوتبال استقلال در گفت‌وگو با رسانه رسمی این باشگاه، در خصوص غیبت روزبه چشمی در تمرین امروز گفت: پیش از بازی با مس رفسنجان آقای روزبه چشمی از ناحیه زانو احساس درد داشت که با اقدامات پزشکی وی را آماده حضور در ترکیب استقلال کردیم تا تیم بتواند از توانمندی این بازیکن استفاده کند. با  تشخیص تیم پزشکی در جلسه ریکاوری روز شنبه به او استراحت دادیم تا با آمادگی بیشتر در تمرینات حاضر شود اما همزمان با آغاز مجدد تمرینات، آقای روزبه چشمی همچنان از ناحیه زانو احساس درد داشت به همین علت از حضور وی در تمرینات جلوگیری کردیم و برای بررسی مجدد وضعیت بازیکن، تصمیم گرفتیم که وی MRI دهد. چون آقای چشمی دچار یک مصدومیت قدیمی از ناحیه زانو بود به همین دلیل حساسیت ما نسبت به این اتفاق بیشتر شد.

0

وی افزود: پس از اعلام نتیجه آزمایش MRI مشخص شد آقای روزبه چشمی از ناحیه مینیسک مجددا دچار مصدومیت شده و نیاز به استراحت دارد تا به آمادگی کامل برسد، هنوز مدت دوره نقاهت این بازیکن معلوم نیست و باید در این خصوص با جراح متخصص مشاوره داشته باشیم تا مدت زمان مورد نیاز برای درمان او  مشخص شود.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • دلاک سوز کیسه کش ۶

    نه حالا وقتی بودش شیشتقلال اپولو هوا کرد 😂😂😂😂

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج