۱۴۹۱۴۵۳
۳۳۳۹
۳۳۳۹
پ

اختلاف دما در ایران به ۴۹ درجه رسید

بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور ورزقان در آذربایجان شرقی با دمای ۲۲ درجه زیر صفر رکورددار سرما شده‌است.

 همشهری ‌آنلاین: بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور ورزقان در آذربایجان شرقی با دمای ۲۲ درجه زیر صفر رکورددار سرما شده‌است.

5138728

کارشناس سازمان هواشناسی کشور با اعلام این خبر گفت: «بابارشانی در استان کردستان ۱۷ درجه زیر صفر، توچال در استان تهران، شهرستانک در استان البرز و چالدران در استان آذربایجان غربی ۱۵ درجه زیر صفر شده‌اند.»

فریبا گودرزی افزود: «گرم‌ترین منطقه کشور قصرقند، زرآباد و راسک در سیستان و بلوچستان با دمای ۲۷ درجه ثبت شده‌اند.»

گزارش سازمان هواشناسی همچنین نشان می‌دهد که اختلاف دمای کمینه یک هفته اخیر با بلند مدت در کل کشور منفی ۰.۶ درجه شده‌است. در این مقایسه ۳ استان کرمانشاه، کردستان و سمنان هیچ تغییر دمایی ثبت نکرده‌اند، اما سیستان و بلوچستان با منفی ۲.۱درجه بیشترین کاهش را نشان داده‌است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج