۱۴۹۱۴۲۶
۷ نظر
۱۴۸۷
۷ نظر
۱۴۸۷
پ

طرح شوکه کننده ترامپ سوژه خنده رسانه‌ها شد!

ست مایرز، کمدین و مجری آمریکایی، در برنامه خود به طرح جنجالی دونالد ترامپ درباره غزه واکنش نشان داده و می‌گوید: این یکی از حیرت‌انگیزترین پیشنهادهای بین‌المللی از سوی یک رئیس‌جمهور آمریکایی در چندین دهه اخیر است.

دانشجو: ست مایرز، کمدین و مجری آمریکایی، در برنامه خود به طرح جنجالی دونالد ترامپ درباره غزه واکنش نشان داده و می‌گوید: این یکی از حیرت‌انگیزترین پیشنهادهای بین‌المللی از سوی یک رئیس‌جمهور آمریکایی در چندین دهه اخیر است.

ترامپ می‌خواهد کانادا را ایالت پنجاه‌ویکم کند، گرینلند را بخرد، کنترل کانال پاناما را بگیرد، مکزیک را تهدید کند و حالا هم می‌خواهد مالک نوار غزه شود! احتمالاً جورج دبلیو بوش الان دارد با خودش فکر می‌کند: «رفیق، من فقط عراق را گرفتم!»

آمریکا قرار است غزه را تصرف کند، و آن را مال خود بداند؟ کسی که شدیداً ضد مهاجرت است، حالا از مصر و اردن می‌خواهد میلیون‌ها پناهنده را بپذیرند؟"حالا ترامپ یک طرح غیر منطقی و غیر قانونی را مطرح کرده است، خب، ببینیم چی شد! کسی که به خاطر مخالفت با مهاجران شناخته می‌شود، حالا از مصر و اردن می‌خواهد میلیون‌ها پناهجو را قبول کنند!"

پخش-نشدن-ویدئو

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    ترامپ یک تاجر هست این گونه فکر می کند

  • علی

    پیر خرفت شده هذیان می گوید درک درستی از خود وکشورش ندارد وای به روزی که دلار های چاپ شده بدون پشتوانه که در دنیا پخش گردیده به آمریکا برگردد ده بار خاکش را به توبره بکشند نمی توانند از زیر بارش بلند بشوند

  • رضا

    آخه رییس جمهوری که قمار بازه چه انتظاری آدم داره

  • داود

    من فکر میکردم ،مال ماها رد دادن ترامپ داداش از موتوری جنس نخر ،حال اگر هم از ایلان ماسک جنس میگیری حتما درصد ناخالصی شو بسنج

  • جواد

    خوب این که خوبه، الان غزه به درد زندگی نمیخوره، اون موقع میشه بهشت

  • سرباز اسلام امیرروحانی فر

    خدا لعنت کنه تو واون کفتار زشت نتانیاهورو

  • زهره

    هی پسر این ترام بیشتر برای کمدین خوبه تا ریاست جمهوری من فکر میکنم اون خیلی زیاد به مسئله فکر می‌کند ودرنهایت منطقش را از دست میده🤣🤣😅

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج