۱۴۹۱۳۹۹
۴ نظر
۲۴۰۷
۴ نظر
۲۴۰۷
پ

علت پلمپ موزه اسباب‌بازی تهران فاش شد

موزه اسباب بازی تهران در خیابان لولاگر عصر روز گذشته همزمان با تعطیلی این موزه، به دلیل بی حجابی توسط پلیس اماکن نیروی انتظامی پلمب شد.

خبرگزاری مهر: موزه اسباب بازی تهران در خیابان لولاگر عصر روز گذشته همزمان با تعطیلی این موزه، به دلیل بی حجابی توسط پلیس اماکن نیروی انتظامی پلمب شد.

Capture

آزاده بیات مدیر موزه اسباب بازی تهران  بیان کرد: عصر دیروز همزمان با تعطیلی روزهای شنبه موزه، با یک تماس تلفنی به ما اعلام کردند که موزه را پلمب کردیم. دلیلش را گزارش نامحسوس از بی حجابی اعلام کردند.

وی گفت: این موزه چندین بار توسط پلیس اماکن نیروی انتظامی مورد بازدید قرار گرفته بود حتی چند روز پیش هم به اینجا آمدند و مشکلی گزارش نشد. ما تمام مجوزهای لازم را از جمله وزارت میراث فرهنگی برای ایجاد موزه داریم حتی در اداره اماکن نیز ثبت شده‌ایم و موزه را از فروردین ۱۴۰۳ به روی مردم باز کردیم.

بیات گفت: امروز برای پیگیری به دادسرا و اماکن رفته‌ایم و درخواست کردیم حداقل نامه‌ای به ما بدهند تا بتوانیم پیگیری کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    دلار ۹۱ هزار تومن!

  • حافظ جهانگیری

    باسلام ادب فقط مردم را ازا بدین شب عیدی نذارین یه لیوان آب خوش از گلوی این جماعت پایین بره اسم کشور رو بزارید کره شمالی

  • ,------.

    تمام70ملیون مردم ایران زندانی چند هزار نفر شدن

  • صالحی

    مسخره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج