۱۴۹۱۳۵۶
۳ نظر
۲۶۳۴
۳ نظر
۲۶۳۴
پ

باشگاه پرسپولیس رسماً از وزیر ورزش تشکر کرد

باشگاه پرسپولیس از اقدام اخیر وزیر ورزش و جوانان تقدیر و تشکر کرد.

برنا: وزیر ورزش و جوانان طی دستوری اعلام کرد؛ بازی‌های خانگی سرخابی‌ها در ورزشگاه آزادی برگزار خواهد شد.

photo_2025-02-08_19-29-38 (2)

سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نوشت:  با دستور اکید احمد دنیامالی وزیر محترم ورزش و جوانان، بازی‌های خانگی دو باشگاه سرخابی در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

این در حالی بود که بعد از بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی، مسئولان این ورزشگاه اعلام کرده بودند در بازی‌های مهم و ملی امکان برگزاری بازی ممکن است و به همین دلیل دو باشگاه بزرگ پایتخت نمی‌توانند در همه بازی‌ها از رقبای خود در ورزشگاه آزادی میزبانی کنند.

رضا درویش مدیر عامل باشگاه پرسپولیس ضمن تقدیر از وزیر محترم ورزش و جوانان که با درایت و توجه خاص وزارت به رشته محبوب فوتبال، این دستور به موقع را صادر نمودند، قول هرگونه مساعدت و همکاری در خصوص هر چه بهتر برگزار شدن مسابقات خانگی را اعلام نمود.

مدیر عامل باشگاه پرسپولیس همچنین طی تماسی با مهدی نصیبی مدیر ورزشگاه آزادی در این خصوص از آن مدیریت محترم و مجموعه ورزشگاه آزادی تشکر کرد.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • jery

    بعداز بابا مسعود چشم مون به بابا احمد روشن شد
    چن تا بابا؟

  • استقلال قهرمان دسته سه

    مگه کیسه بنجل توش بازی نمیکنه،،،چرا خودتونو زدید به ......یت

  • داش علی

    چشماتو باز کنی میبینی که گفتن بازی‌های پرسپولیس و استقلال باید تو آزادی برگزار بشه ، حالا شما تو کورس رقابت نیستی دلیل نمیشه دنبال بهونه باشی که

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج