۱۴۹۰۹۵۳
۱ نظر
۲۳۷۱
۱ نظر
۲۳۷۱
پ

یخ زدن دو پسر بچه گشنه در ورزشگاه قائمشهر!

دو نونهال قائمشهری در حالی که از سرما در حال یخ زدن هستند، می گویند بدون خوردن ناهار و پوشیدن لباس مناسب به عشق تیم محبوب شان در ورزشگاه مانده اند.

 خبرورزشی: روز گذشته در جریان بازی نساجی و چادرملو اتفاق جالبی در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر رخ داد.

373948

گزارشگر ما در قائمشهر وقتی در حال تهیه گزارش از این ورزشگاه بود، با دو کودک خردسال و نونهال یازده و دوازده ساله مواجه شد که به عشق نساجی در ورزشگاه حضور داشتند. این دو نونهال که از شدت سرمای هوا در حال لرزیدن بودند، می گفتند حتی ناهار هم نخورده اند و به عشق نساجی و برای تشویق تیم محبوب شان گشنه و یخ زده در ورزشگاه حاضر شدند.

جالب اینجاست که ناراحتی این نونهالان یازده و دوازده ساله گرسنگی یا سرما نبود و آنها از این که تیم محبوب شان برنده نشد ناراحت بودند!

امیدواریم این فیلم به دست تک تک بازیکنان و مربیان تیم های لیگ برتری برسد و آنها ببینند چه هواداران متعصبی پشت تیم های شان هستند و به خاطر این هواداران هم شده با تمام انرژی برای تیمی که با آن قرارداد بسته اند، تلاش کنند.

پخش-نشدن-ویدئو

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • نوذر کرمانشاه

    بخدا بازیکنها فقط به فکر قرار داد خوب بستن هستن نساجی پرسپولیس استقلال نداره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج