پیشبینی ترسناک درباره جمعیت ایران تا سال ۲۰۵۰
عضو شورای عالی راهبردی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی و سایر نهادهای بینالمللی پیش بینی کردهاند که ایران تا سال ۲۰۵۰ یکی از سالمندترین کشورها در خاورمیانه خواهد بود، گفت: نیاز به توجه ویژه به سالمندان در برنامههای کلان کشور وجود دارد که باید مورد عنایت قرار گیرد تا از بروز بحرانهای آتی جلوگیری شود.
خبرگزاری ایسنا: عضو شورای عالی راهبردی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه سازمان بهداشت جهانی و سایر نهادهای بینالمللی پیش بینی کردهاند که ایران تا سال ۲۰۵۰ یکی از سالمندترین کشورها در خاورمیانه خواهد بود، گفت: نیاز به توجه ویژه به سالمندان در برنامههای کلان کشور وجود دارد که باید مورد عنایت قرار گیرد تا از بروز بحرانهای آتی جلوگیری شود.
دکتر انصاری در مراسم رونمایی از طرح توانمندسازی زنان با بیان اینکه هشدارهای بحث سالمندی از دو دهه قبل برای کشور به صدا در آمده بود، اظهار کرد: در مقطعی اقدامات اولیه مناسبی انجام شد. در دهه ۷۰ باتوجه به پیشبینیهایی که در رابطه با رشد جمعیت و سالمندی انجام شد بحث تاسیس دورههای تکمیلی مرتبط با سالمندی برای اولین بار در دانشگاه بهزیستی صورت گرفت.
وی افزود: امروز با رشد سالمندی مواجهیم و جمعیت سالمندی ایران از ۷ درصد در دهه ۷۰ به ۱۰ درصد رسیده و پیش بینی میشود که به حدود ۳۰ درصد تا سال ۱۴۳۰ خواهد رسید.
انصاری با تاکید بر اینکه چالشها و بحرانهای افزایش جمعیت سالمندی بدون زیرساختهای مناسب میتواند بحرانهای اقتصادی، اجتماعی، بهداشتی و سیاسی را برای کشور ایجاد کند، ادامه داد: قطعا هزینههای بهداشت و درمان و کمبود نیروهای کارآمد و نیاز به حمایتهای اجتماعی بیشتر احساس میشود.
عضو شورای عالی راهبردی سازمان بهزیستی با بیان اینکه دولت در سیاستها و برنامههای خود باید برنامههای جامعی را در نظر بگیرد، گفت: بحث بیمههای اجتماعی و امکانات درمانی و آموزشهای سلامت محور برای سالمندان از موارد اجتنابناپذیر است. اکنون، شاهد مسائلی مانند سالمندان مجرد، سالمندآزاری و فقدان حمایتهای کافی از سالمندان هستیم.
بنابر اظهارات وی، سازمان بهداشت جهانی و سایر نهادهای بینالمللی پیش بینی کردهاند که ایران تا سال ۲۰۵۰ یکی از سالمندترین کشورها در خاورمیانه خواهد بود. این موارد نیاز به توجه ویژه به سالمندان در برنامههای کلان کشور دارد که باید مورد عنایت قرار گیرد تا از بروز بحرانهای آتی جلوگیری شود.
وی معتقد است که برای رسیدن به این مفهوم، فعالیتهای بخشی تا حدودی انجام شده است اما فعالیتهای فرابخشی کمرنگ است. امروز وزارت بهداشت باید به صورت جدی در حوزه فعالیتهای علمی و تخصصی خود، بخش قابل توجهی از ظرفیت خود را به آموزشهای سالمندی و دورههای تکمیلی برای فارغ التحصیلان اختصاص دهند. به نظر در ترکیب شورایی که در این رابطه میخواهند کار کنند باید به طور جدی شاهد و ناظر موضوع نهادهای علمی و دانشگاهی باشیم.
وی با اشاره به اینکه به نظر مدیریت شهری نتوانسته اقدامات لازم را در رابطه با رشد جمعیت سالمندی در فضای مبلمان شهری و فضاهای فرهنگی شهری به خود اختصاص دهد، گفت: شهرداریها و مدیریت شهری یکی از بخشهایی است که باید فعالیتهای بین بخشی و فرابخشی را به طور جدی سامان دهند تا در فضای پارکها فضای مناسبی برای استفاده سالمندان به وجود آید و از سوی دیگر مکانهایی را برای تشکلهای سالمندی اختصاص دهند.
نظر کاربران
بدرک
جهنم
ازدواج کنه که چی ی نفر رو بدبخت کنه تنهایی رعنایی
نترسید ما پیر بشیم زنده بگورمون میکنند
اینوبه مقامات بگید،بجای منطقه،بفکرداخل کشورباشن.
برای افزایش جمعیت ،اگر فرزندی متولد شود ودولت هزینه هایش را تا ۱۵ سالگی تامین کند،مثل کشورهای عرب همسایه واهل تسنن ،جمعیت ایران هم قابل افزایش است وسن سالمندی ایران کاهش پیدا میکند.
سکه 62میلیونی و همه چیز فوق گرون کی جرات ازدواج داره
پوشک بچه شیرخشک بچه ارزون کنید وهزینه ازدواج جوانان فراهم کنید جمیعت جوان بالا میرافزایش میکند
مجردی خیلی صفاش بیشتره..
مگه ادم دیوانه هست ازدواج کنه با این تورم لعنتی
خبرها رو که میخوانم اکثرا خبر بد هست. آب سدها پایین رفته. زمین نشست کرده. جنگلها به یک سوم کاهش پیدا کرده آبهای آلوده به آبهای زیرزمینی نفوذ کرده. شهرهای شمالی پر از زباله شده اختلاف طبقاتی باعث شده بچه پولدارها بتوانند به دانشگاه بروند به خاطر آلودگی هوا بیماری قلبی افزایش پیدا کرده دلیل تمام اینها جمعیت زیاد هست پس کم شدن جمعیت بد نیست در اینده دیگه هیچ کدام از این مشکلات رو نداریم
اینجا آفریقا نیست با قحطی وکمبود وگرانی بچه بیارن اینجا ایرانه مردم می فهمند
به جاش افغانی ها دارند جبران میکنن ،خیالت راحت
یه کرونا میارن از خجالت همه بیرون میان