آمار باورنکردنی؛ فقط ۱۶درصد ایرانیها به فکر مهاجرت نیستند!
بر اساس پژوهشی که تحت عنوان «گزارش مهاجرت ایرانیان: علل و انگیزهها» انجام شده، از میان ۱۲ هزار پرسشنامه توزیع شده از ۹ تا ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۶ درصد از افراد اظهار کردهاند که اصلاً به مهاجرت فکر نمیکنند...
انتخاب: بر اساس پژوهشی که تحت عنوان «گزارش مهاجرت ایرانیان: علل و انگیزهها» انجام شده، از میان ۱۲ هزار پرسشنامه توزیع شده از ۹ تا ۲۰ تیر ۱۴۰۲، ۱۶ درصد از افراد اظهار کردهاند که اصلاً به مهاجرت فکر نمیکنند، در حالی که دقیقاً همان میزان (۱۶ درصد) نیز به مهاجرت فکر و برای آن اقدام کردهاند.
براساس پژوهشی که توسط محمد فاضلی و بهرام صلواتی تحت عنوان «گزارش مهاجرت ایرانیان: علل و انگیزهها» انجام شده، از میان ۱۲ هزار پرسشنامه توزیعشده از ۹ تا ۲۰ تیر ۱۴۰۲، حدود ۱۹ درصد از پاسخدهندگان اعلام کردهاند که مهاجرت کرده و در خارج از ایران زندگی میکنند. ۸۱ درصد باقیمانده در داخل ایران زندگی میکنند.
در این تحقیق، ۱۶ درصد از افراد اظهار کردهاند که اصلاً به مهاجرت فکر نمیکنند، در حالی که دقیقاً همان میزان (۱۶ درصد) نیز به مهاجرت فکر و برای آن اقدام کردهاند. همچنین، از ۲۱۰۰ نفری که مهاجرت کردهاند، تنها ۲۰ درصد قصد بازگشت به ایران را دارند.
عمده افرادی که مهاجرتشان قطعی شده یا برای مهاجرت اقدام عملی کردهاند (بین ۵۰ تا ۶۰ درصد)، در سازمانها و شرکتهای ایرانی کار میکنند. بنابراین، طبیعی است که مهاجرت این افراد فشار زیادی بر تأمین نیروی انسانی در شرکتها و سازمانهای ایران وارد میکند.
عوامل کلان اقتصادی، مانند «ارزیابی وضعیت اقتصادی»، «نگاه به ایران» و «فایده مهاجرت برای زندگی شخصی»، نسبت به متغیرهایی که مربوط به سازمان محل کارشان باشد، تأثیر بیشتری بر تصمیم مهاجرت افراد دارند.
بهعلاوه، افزایش سن افراد تمایل آنها به مهاجرت را کاهش میدهد، در حالی که افزایش تحصیلات و درآمد، انگیزه آنها برای اقدام به مهاجرت را تقویت میکند.این گزارش نشان می دهد که ارزشمندترین سرمایههای انسانی در حال مهاجرت هستند.
اگرچه سه متغیر سن، آخرین مدرک تحصیلی و درآمد بر تصمیم به مهاجرت تأثیر دارند، اما این تأثیر بسیار اندک است. همچنان متغیرهایی که ناظر بر نگرش افراد به مسائل کلان اقتصادی و فایده مهاجرت برای زندگی شخصی هستند، اصلیترین عوامل تصمیم به. مهاجرت به حساب میآیند.
ایرانیان مهاجر که پیش از مهاجرت در شرکتها و سازمانهای ایرانی کار میکردند، نسبت به کسانی که هنوز در ایران مشغول به کارند.احساس عدالت توزیعی بیشتری داشته اند همچنین، میانگین احساس عدالت توزیعی در میان مهاجرانی که از ابتدای سال ۱۳۹۷ به بعد از کشور مهاجرت کردهاند، بهطور معناداری کمتر از کسانی است که پیش از سال ۱۳۹۷ مهاجرت کردهاند.
نظر کاربران
مفت خوران مملکت
امان از دست امثال محمد فاضلی
درجوانان بخاطروضعیت بداقتصادوکاری،تمایل به مهاجرت زیاده!!!چون الان طبق آمارها،۷۵سال میکشه که یک نفربااین تورم،صاحب مسکن بشودیایک کارگربایدچهارسال،هیچ پولی خرج نکندتایک پرایدنوبخره!!!
این نظرسنجی ها دقیق نیست چون افرادی که مورد پرسش قرار گرفته اند (جامعه نمونه) در تهران هستند.و نظرات مردم مقیم شهرها و روستاها لحاظ نشده است.
حالا اون آمار برای اون تاریخه. الان بیاین نظرسنجی کنید و آمار بگیرید ببینید اوضاع چقدر اسفناکه
👌👌👌
مملکت در ناامیدی کامله والا با کار کردن تو این مملکت به جایی نمیرسی
لعنت ب کسایی ک حقموناخوردن..
همون شانزده درصد هم اگر پول داشتند فکر مهاجرت داشتند
شمافکر مردم را ازکجامیدونید
اشکال نداره عوضش افغانی بیارید
نظرات چاپ کن حرف حق تلخه
این آمار چرت و پرت من در آورده است
مشکلی نیست افغان ها هستند
اگه شرایط جور بشه بری خیلی بهتر از این هست که بمونی
بیشتر معضلات کشور با سایر کشورها با شکل دیگر یکی است یا شاید هم در کشورهای بیشتر باید تلاش کرد از ناامیدی پرهیز شود
جامعه آماری تان از کجاست حتما از سانتال مانتالهای خ فرشته که از سر شکم سیری هوس فرنگ دارند اکثریت ملت به وطن خود عشق می ورزند وبودن وماندن در آن را ترجیح می دهند
بهتر بزار برن
خوب اون ۱۶درصد کشور مال خودشون خوب میبرند خوب میخورند بهتر از اینجا براشون پیدا نمیشود تازه خودشون اینجا هستند خانواده هاشون اون ور اینها مانند برا اونها دلار بفرستند در اسایش،باشند
فقط میخوان مردم رو مایوس کنن والکی تیتر میزنن
بدبخت کشورهای اروپایی اونا هم مثل ما مشکل مهاجر پیدا میکنن
آقایان مسند نشینان به آنهایی که قصد مهاجرت دارن کمک کنید که به فکر آینده ی خود باشند تا خدا را چه دیدید بخت شان باز شد و زندگی خوبی درست کردن وبعد از ان هزینه مخارج را باشما ها تسویه میکنن