۱۴۷۲۸۲۵
۱ نظر
۹۱۲
۱ نظر
۹۱۲
پ

مهندس ایرانی برنده جایزه ۷۰ میلیارد تومانی شد

استارت‌آپ OASYS NOW که متعلق به نیما سلامی است برنده جایزه یک میلیون یورویی اسلاش ۱۰۰(Slush ۱۰۰) شد.

ایسنا: این استارت‌آپ که نیما سلامی به‌عنوان هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل آن فعالیت می‌کند، فرآیند تطبیق کارآزمایی را ساده می‌کند، مشارکت بیمار را افزایش می‌دهد و تحقیقات پزشکی را تسریع می‌بخشد و در عین حال حفظ حریم خصوصی داده‌ها را ممکن می‌کند.

استارت‌آپ هلندی OASYS NOW ماموریت دارد تا مراقبت‌های بهداشتی شخصی و پزشکی دقیق را در دسترس همگان قرار دهد.

جایزه

این شرکت در حال حاضر بر روی قلب و عروق، بیماری‌های نادر و بیماری‌های مزمن متعدد تمرکز دارد. این شرکت یک پلتفرم شناسایی و ثبت نام بیمار برای کارآزمایی بالینی مبتنی بر هوش مصنوعی برای بیمارستان‌ها، پزشکان و پرستاران تحقیقاتی است که بیماران واجد شرایط برای مطالعات تحقیقات پزشکی را پیدا می‌کنند. بنیانگذاران OASYS NOW، نیما سلامی و مدیر ارشد فناوری آن سارا اوخویسن(Sara Okhuijsen) هستند.

Faircado برنده سال گذشته این جایزه، از آن زمان تاکنون سه میلیون یورو جمع آوری کرده است که نمونه‌ای از پتانسیل تحول‌آفرین این جایزه است.

کمبود شرکت‌کنندگان در تحقیقات، مانع نوآوری پزشکی می‌شود

وقتی صحبت از حالت‌ها و درمان‌های بهداشتی جدید و کشف دارو می‌شود، بسیاری از نوآوری‌ها در مراحل اولیه خنثی می‌شوند. نه به دلیل چالش‌های علمی، بلکه به دلیل کمبود شرکت کنندگان در تحقیقات.

به گفته سلامی، حدود ۸۰ درصد از کارآزمایی‌ها در رسیدن به هدف اولیه ثبت‌نام و جدول زمانی شکست می‌خورند و این تاخیرها می‌تواند منجر به از دست رفتن درآمد روزانه تا هشت میلیون دلار برای شرکت‌های تولیدکننده دارو شود.

OASYS NOW در حال ساخت اولین پلتفرم ثبت نام بیماران مبتنی بر هوش مصنوعی اتحادیه اروپا برای آزمایشات بالینی است که از دو محصول اصلی تشکیل شده است.

اپلیکیشن گریپ(GRIP): این برنامه به افراد امکان می‌دهد کنترل داده‌های سلامتی خود را در دست بگیرند. کاربران می‌توانند درکی از سلامت شخصی خود به دست آورند و آزمایشات بالینی مرتبط را کشف کنند و دسترسی آنها به درمان‌ها تسریع می‌شود.

پلتفرم ELaiGIBLE: این پلتفرم فرآیند شناسایی گروه‌های بیماران واجد شرایط را برای آزمایش‌های بالینی، ساده می‌کند و زمان را از ماه‌ها به چند دقیقه کاهش می‌دهد. متخصصان سلامت می‌توانند با چندین پایگاه داده‌ی کارآزمایی بالینی ارتباط برقرار کنند و گزینه‌های آزمایشی مربوطه را با کلیک یک دکمه شناسایی کنند. داده‌های سلامت به‌طور خودکار با معیارهای واجد شرایط بودن کارآزمایی بالینی مطابقت داده می‌شوند.

از بیماری قلبی تا ایمنی شناسی

این شرکت دامنه خود را از بیماری‌های قلبی در درجه اول به بیماری‌های مرتبط با مغز مانند آلزایمر، پارکینسون و زوال عقل و همچنین ایمنی شناسی گسترش داده است. رویکرد حفظ حریم خصوصی بیمار OASYS NOW نیز توجه متخصصان مراقبت‌های سلامت را به خود جلب کرده است.

به گفته سلامی: مهم نیست که محقق در کجای دنیا باشد، می‌تواند از داده‌های سایر محققان در جای دیگری بیاموزد.

این رویکرد مورد توجه انویدیا(NVIDIA) و گوگل(Google) قرار گرفته است. به گفته سلامی، این به گروه اعتبار می‌دهد که ابتدا با اولویت دادن به حریم خصوصی، می‌توانید ایده‌های جدیدی که قبلا امکان‌پذیر نبود، به دست آورید.

براساس صفحه لینکدین سلامی، نیما سلامی دیپلم خود را از دبیرستان البرز در تهران دریافت کرده و برای ادامه تحصیل به دانشگاه اوترخت هلند رفته و در آنجا به تحصیل رشته ریاضیات پرداخته است. او در رشته علوم رایانه دانشگاه دلفت نیز تحصیل کرده است. سلامی در ماه مه سال ۲۰۲۱ همراه سارا اوکویجسن استارت‌آپ OASYS NOW را تاسیس کرد و به عنوان مدیرعامل این استارتاپ مشغول به کار است.

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مسعود خانی چلکاسری

    👏 👏 👏

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج