۱۴۵۷۳۹۹
۶۰۷
۶۰۷
پ

با این ترفند پوست تخم مرغ راحت کنده می‌شود

تخم مرغ را به آب جوش اضافه کنید و در آب داغ قرار دهید به جای اینکه آنها را در آب سرد قرار دهید سپس آن را از آب خارج کنید؛ اینکار به جداسازی پوسته تخم مرغ کمک می کند.

راهنماتو: تخم مرغ را به آب جوش اضافه کنید و در آب داغ قرار دهید به جای اینکه آنها را در آب سرد قرار دهید سپس آن را از آب خارج کنید؛ اینکار به جداسازی پوسته تخم مرغ کمک می کند.

4861249

اضافه کردن یک یا دو قاشق سوپ خوری سرکه سفید با کمی نمک تفاوت ایجاد می کند؛ هر یک قاشق چای خوری برای سه عدد تخم مرغ کافی است.

تخم مرغ را خیلی نپزید و زمانی که پخت تمام شد سریعا آن را در آب سرد قرار دهید و اجازه دهید که ۱۵ دقیقه قبل از این که پوست را جدا کنید، خنک شود.

از تخم مرغ تازه استفاده نکنید. اگر تخم مرغ محلی می خرید اجازه دهید ۱۰ تا ۱۴ روز بماند چون تخم مرغ تازه همیشه به پوست چسبیده خواهد شد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج