جشنواره قرعه کشی حساب های قرض الحسنه پس انداز

ثبت نام کنید
۱۴۳۹۴۸۰
۶۳۰
۶۳۰
پ

۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند

دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند.

همشهری آنلاین: دم کردن چای به ظاهر ساده، ظرافت‌ها و فوت و فن‌هایی دارد که می‌تواند یک فنجان چای معمولی را به معجونی دلچسب تبدیل کند.

۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند

چای، نوشیدنی محبوب و پرطرفدار در سراسر جهان، به عنوان اکسیر آرامش و تمرکز شناخته می‌شود. در این مطلب، مراحل دم کردن صحیح چای و همچنین اشتباهات رایج که عطر و طعم چای را تحت الشعاع قرار می‌دهند، بررسی می‌کنیم.

موارد لازم:

آب تصفیه شده یا آب معدنی

چای (متناسب با ذائقه: سیاه، سبز، سفید، دمنوش)

قوری چینی یا شیشه‌ای

کتری یا سماور

صافی

فنجان

مراحل دم کردن چای:

آب: از آب تصفیه شده یا آب معدنی استفاده کنید. آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

جوش آوردن آب: آب را تا دمای جوش (حدود ۹۰ درجه سانتی‌گراد برای چای سیاه و ۸۰ درجه برای چای سبز) بجوشانید. جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.

گرم کردن قوری: قبل از ریختن چای، قوری را با آب جوش گرم کنید تا گرمای آن حفظ شود.

مقدار چای: به ازای هر نفر، یک قاشق چای‌خوری چای (یا مقداری معادل یک کیسه چای) در نظر بگیرید.

ریختن چای: چای را داخل قوری گرم شده بریزید.

دم کردن: آب جوش را به آرامی روی چای داخل قوری بریزید و درب آن را ببندید.

مدت زمان دم کشیدن:

چای سیاه: ۳ تا ۵ دقیقه

چای سبز: ۲ تا ۳ دقیقه

چای سفید: ۱ تا ۲ دقیقه

صاف کردن و سرو: بعد از اتمام زمان دم کشیدن، چای را با صافی داخل فنجان بریزید و از نوشیدن آن لذت ببرید.

۵ اشتباه که عطر و طعم چای را خراب می‌کند

اشتباهات رایج در دم کردن چای:

استفاده از آب نامناسب: آب شیر به دلیل املاح و کلر موجود، طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

جوش آمدن بیش از حد آب: جوشیدن بیش از حد، اکسیژن آب را از بین می‌برد و طعم چای را نامطلوب می‌کند.

استفاده از قوری نامناسب: قوری‌های فلزی طعم چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند. قوری‌های چینی یا شیشه‌ای بهترین گزینه برای دم کردن چای هستند.

دم کردن بیش از حد: دم کردن بیش از حد چای، باعث تلخی و astringency (گس شدن) آن می‌شود.

عدم استفاده از صافی: تفاله‌های چای طعم و رنگ چای را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

با رعایت نکات ذکر شده، می‌توانید از نوشیدن یک فنجان چای خوش عطر و خوش طعم لذت ببرید.

نکات تکمیلی:

می‌توانید از طعم دهنده‌های طبیعی مانند هل، دارچین، زنجبیل، گل محمدی و ... برای افزایش عطر و طعم چای استفاده کنید.

برای دم کردن چای‌های طعم‌دار مانند چای نعناع یا چای ترش، از آب ولرم استفاده کنید.

ظروف چای را بعد از هر بار استفاده بشویید و خشک کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتی ۹/۸ ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

اخبار مرتبط سایر رسانه ها

    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت برترین ها هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج