۱۴۳۸۸۴۸
۲۸۵۴
۲۸۵۴
پ

طرز تهیه یک غذای بدون گوشت؛ ساده و کم هزینه

دمی و دمپخت‌ها جزء روش های بسیار خوشمزه و راحت برای داشتن یک غذای ساده و بدون دردسر است که این بار قرار است از لوبیا عروس برای تهیه این دمی استفاده کنید.

برترین‌ها: دمی و دمپخت‌ها جزء روش های بسیار خوشمزه و راحت برای داشتن یک غذای ساده و بدون دردسر است که این بار قرار است از لوبیا عروس برای تهیه این دمی استفاده کنید.

90f68bbbd6b117b58ed97b1bca9b9649K8i1BuRdSietBeWN

شاید اسم لوبیا عروس کمتر به گوش شما خورده باشد که ارزش غذایی بالایی دارد و برای سلامتی بدن گزینه بسیار خوبی می باشد زیرا حاوی آهن و فیبر می باشد و می تواند نقش مهمی در گوارش داشته باشد.

طرز تهیه یک غذای بدون گوشت؛ ساده و کم هزینه

مواد لازم

برنج    ۱ و ۱/۲ پیمانه (پلوپز)

لوبیا عروس    ۱ پیمانه (پلوپز)

پیاز    ۱ عدد

زردچوبه    ۱ ق غذا خوری

نمک و روغن و کشمش    به مقدار لازم

طرز تهیه دمی لوبیا عروس

مرحله اول: آماده سازی لوبیا عروس

لوبیا عروس را برای ۱۵ دقیقه خیس کنید، سپس با مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید لوبیاها بپزند و کمی نرم شوند (بیش از حد نپزید که له شوند)، حتما درب قابلمه را باز بگذارید که رنگ لوبیاها تیره نشود، سپس آبکش کنید.

مرحله دوم: تفت دادن پیاز

برنج را شسته و ۳ و ۱/۲ پیمانه آب و به میزان لازم نمک اضافه کنید و بگذارید تا خیس بخورد در این زمان پیاز را نگینی ریز خرد کنید، کمی روغن در قابلمه بریزید و اجازه دهید داغ شود سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک و شفاف شود.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی دمی

زردچوبه اضافه کنید و ۳۰ ثانیه تفت دهید، بعد لوبیای عروس را در حد یک دقیقه با پیاز و زردچوبه تفت دهید تا شکل خود را حین پخت حفظ کند و حالت پوست کنده و وا رفته به خود نگیرد.

مرحله چهارم: افزودن برنج

برنج را اضافه کنید و اجازه دهید با شعله بالا بجوشد تا آب تبخیر شود سپس دم کنید. می توانید مقداری کشمش را بشویید و در کمی روغن تفت دهید و برای تزیین غذا استفاده کنید یا از گوشت قلقلی یا مرغ برای کنار غذا استفاده کنید. برنج دم کشیده را در دیس کشیده و با کشمش تزیین و سرو کنید و با سالاد شیرازی و انواع ترشی و ماست و دوغ نوش جان کنید.

فوت و فن های دستور پخت دمی لوبیا عروس

در صورت تمایل می توانید مقدار کمی زردچوبه استفاده کنید و یکی دو قاشق رب در آن تفت دهید و مانند استانبولی بپزید.

می توانید پیاز و زردچوبه را حذف کنید، برنج و لوبیای کمی پخته را با هم در قابلمه بریزید تا آب آن تبخیر شود، در اواخر پخت کمی شوید یا سبزی پلو اضافه کنید و برنج را مانند سبزی پلو یا شوید پلو دم کنید.

می توانید از گوشت قلقلی یا چرخ شده یا مرغ ریش ریش شده نیز در این دمی استفاده کنید.

اگر برنج بعد از دم کشیدن دان بود می توانید کمی آب سرد دور تا دور برنج بریزید و کمی صبر کنید تا نرم تر شود.

مقدار لوبیا را می توانید بنا به ذائقه خود کم و زیاد کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 11/5 ميليون

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج