۱۴۲۳۰۵۹
۲۳۸
۲۳۸
پ

چند راهکار برای جلوگیری از آتش‌سوزیِ خودرو

مرجان مشکل گشا، عضو گروه دوام سازمان مدیریت بحران در برنامه سلام تهران برای جلوگیری از آتش سوزی خودرویی که تصادف کرده گفت: عوامل خطرزا را باید حذف کنیم و در جا‌هایی که بنزین ریخته، شن بریزیم تا از آتش سوزی جلوگیری کنیم.

عصر ایران نوشت: مرجان مشکل گشا، عضو گروه دوام سازمان مدیریت بحران در برنامه سلام تهران برای جلوگیری از آتش سوزی خودرویی که تصادف کرده گفت: عوامل خطرزا را باید حذف کنیم و در جا‌هایی که بنزین ریخته، شن بریزیم تا از آتش سوزی جلوگیری کنیم.

پخش-نشدن-ویدئو

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج